No Finish Line Athens 2020 – Νέα ημερομηνία

Ένας ξεχωριστός φιλανθρωπικός πολυήμερος αγώνας

Share

Πολυήμερος αγώνας με φιλανθρωπικό χαρακτήρα στο ίδρυμα Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος από τις 8 έως τις 11 Οκτωβρίου (νέες ημερομηνίες).

Διαβάστε αναλυτικά από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης:

«Η μεγαλύτερη φιλανθρωπική δράση της χρονιάς, ο αγώνας που είναι αφιερωμένος στα παιδιά και απευθύνεται σε όλο τον κόσμο, το μοναδικό παγκόσμιο αθλητικό γεγονός με κοινωνικό χαρακτήρα. Αυτό είναι το “NO FINISH LINE”, που το 2020 επιστρέφει στην Αθήνα για 4η συνεχή χρονιά και περιμένει μικρούς και μεγάλους, από 8 έως 11 Οκτωβρίου (νέα ημερομηνία) στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, για να τρέξουν, να περπατήσουν και να στηρίξουν την Ένωση “Μαζί για το Παιδί”.

Το “NO FINISH LINE” είναι η μεγαλύτερη σειρά φιλανθρωπικών αγώνων δρόμου παγκοσμίως. Είναι αγώνας διάρκειας 75 συνεχόμενων ωρών, όπου οι συμμετέχοντες τρέχουν και περπατούν για καλό σκοπό, χωρίς χρονικό και χιλιομετρικό περιορισμό και τα χιλιόμετρα μετατρέπονται σε χρήματα για να υλοποιηθούν παιδικά προγράμματα. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαιρέτως και ανεξαρτήτου ηλικίας ή φυσικής κατάστασης και μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν, για όσες φορές και όποιες ημέρες θέλουν, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν με μία και μόνο εγγραφή!»

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: https://www.nflathens.com/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Run for the Kids with Disabilities 2024 - “Τρέχουμε για τα Παιδιά με αναπηρία”
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
4th Raches Run Agroinvest
Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα
Egnatia Run 2024
Δείτε περισσότερα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο