Nafplio Castle Run 2020 – Μαραθώνιος Ναυπλίου – Ακύρωση

Αγώνες στο Ναύπλιο

Share

Προσοχή: Οι αγώνες έχουν ακυρωθεί για το 2020.
Για να δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης πατήστε εδώ.

Η ημερομηνία διοργάνωσης των αγωνιστικών εκδηλώσεων Nafplio Caslte Run για το 2020, ορίστηκε στις 29 Νοεμβρίου. Η διοργάνωση εντάσσεται στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για την άλωση του κάστρου και την απελευθέρωση της πόλης του Ναυπλίου.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑτης αγωνιστικής ανόδου του κάστρου του Παλαμηδίου το οποίο αριθμεί 999 σκαλοπάτια (850μ. με ανωφέρεια) και στη συνέχεια συνδυάζεται με την ασφαλτοστρωμένη διαδρομή 4,150 χλμ. καθόδου από το κάστρο, αποτελώντας έναν ενιαίο αγώνα 5χλμ., τονΠαλαμήδειο Άθλο – Castle Run.

Η Διοργάνωση επιπλέον περιλαμβάνειαγώνα δρόμου 10 χλμ. με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της AIMS και μικρότερο αγώνα 3 χλμ. για όλους καθώς και 1.5 χλμ. junior run για τις μικρές ηλικίες και τους συνοδούς τους!

Στον δικτυακό τόπο: https://www.nafpliocastlerun.gr/ οι ενδιαφερόμενοι δρομείς μπορούν να βρουν πλήθος ενημερωτικού υλικού και πληροφοριών για τη Διοργάνωση και τις αγωνιστικές της εκδηλώσεις ενώ έχει δημιουργηθεί ειδική ενότητα με πληροφορίες για τους επισκέπτες του Ναυπλίου, δρομείς και συνοδούς.

Δείτε το απολογιστικό βίντεο του «Παλαμηδείου Άθλου 2019 » Video Nafplio Castle Run 2019 – Highlights

Μαραθώνιος Ναυπλίου

Σημειώνουμε ότι ο Μαραθώνιος Ναυπλίου μεταφέρεται την ίδια μέρα από την αναβολή του τον περασμένο Μάιο.
Για να δείτε τη σχετική ανακοίνωση πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3ο Koutouki Trail Run
Δείτε περισσότερα
Πεντελικόν Μάραθων 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο