Εκδρομή στο Τελ Αβίβ για τον Μαραθώνιο με τον ΑΠΣ Απόλλωνα Δυτ. Αττικής

Δείτε περισσότερα

Share

Εκδρομή διοργανώνει ο ΑΠΣ Απόλλων Δυτ. Αττικής στον Μαραθώνιο του Τελ Αβίβ για τις 28 Φεβρουαρίου. Διαβάστε περισσότερα:

“ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΕΛΑΒΙΒ-ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ -ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ-ΒΗΘΛΕΕΜ

Συμμετοχή στον μαραθώνιο Τελ Αβιβ κ στους παράλληλους αγώνες half marathon,10χλμ κ 5 χλμ

Αναχώρηση Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου
Επιστροφή Κυριακή 1 Μαρτίου

1η μέρα. Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου.
————————————————-
Συγκέντρωση στο Ελ.Βενιζελος αργά το απόγευμα κ κατευθείαν πτήση για Τελ αβιβ με Aegean airlines. Άφιξη αργά το βράδυ. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

2η μέρα. Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου
—————————————————
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Για όσους επιθυμούν ξενάγηση της πόλης.. Θα θαυμάσουμε τα μουσεία Τέχνης και Βιομηχανικού Σχεδιασμού, την πλατεία Γαμπίν με το Δημαρχείο, το μνημείο του Ολοκαυτώματος και τη μεγαλύτερη υπαίθρια αγορά της περιοχής, την Carmel. Θα δούμε ακόμη τη Λευκή Πόλη, με τα 4.000 σε στυλ Μπάου-Χάους κτίσματα. Στη συνέχεια θα βρεθούμε στη Γιάφα (Πράσινος Λόφος), την αρχαία Ιόππη, που λέγεται πως ιδρύθηκε τον 20ο αι. π.Χ. και είναι ένα από τα αρχαιότερα λιμάνια στον κόσμο. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε τη Γέφυρα των Ευχών, τον Πύργο του Ρολογιού, το Τέμενος της Θάλασσας και χρόνος ελεύθερος για περιπλάνηση στα γραφικά σοκάκια του παλιού Τελ Αβίβ, με το τοπικό παζάρι, τα πολλά εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία. Στη συνέχεια παραλαβή των συμμετοχών μας ,με τα bib numbers για τους αγώνες. Υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα Παρασκευή 28 Φεβρουαριου
——————————————————
Η ημέρα των αγώνων. Απολαύστε τις παραθαλάσσιες διαδρομές στον αγωνα που θα επιλέξετε.

4η μέρα Σάββατο 29 Φεβρουαρίου
—————————————————
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Για σήμερα, για όσους επιθυμούν, έχουμε προγραμματίσει ολοήμερη εκδρομή στα Ιεροσόλυμα κ στη Βηθλεέμ. Η παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ είναι 3.000 χρόνων, μολονότι το σημερινό χωροταξικό σχέδιό της, χρονολογείται κυρίως στη βυζαντινή περίοδο. Ανατολικά και νότια της παλιάς πόλης βρίσκονται το Όρος των Ελαιών και το Όρος Σιών. Και τα δύο συνδέονται με τις τελευταίες στιγμές του Ιησού Χριστού. Θα διασχίσουμε την οδό του Μαρτυρίου (ο δρόμος που περπάτησε ο Χριστός, πηγαίνοντας στο Γολγοθά), προσκυνώντας στον Οίκο Ιωακείμ και Άννης και στο Πραιτώριο και θα καταλήξουμε στο Ναό της Αναστάσεως, για προσκύνημα στον Πανάγιο Τάφο, την ιερότερη απ’ όλες τις χριστιανικές τοποθεσίες. Συνεχίζουμε για το Όρος Σιών που έχει ταυτιστεί με τη Γη της Επαγγελίας. Εκεί θα δούμε τον Τάφο του Δαυίδ, την Πατριαρχική Σχολή και το Υπερώο, μέρος όπου λέγεται ότι έλαβε χώρα ο Μυστικός Δείπνος. Στη συνέχεια Θα επισκεφτούμε στη Βηθλεέμ, τη Βασιλική της Γεννήσεως, θα προσκυνήσουμε στο Σπήλαιο της Γεννήσεως του Κυρίου, στο χωριό των Ποιμένων, και στην Ιερά Μονή του Αγίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

5η μέρα Κυριακή 1 Μαρτίου.
——————————————
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Ημέρα ελεύθερη για περιήγηση στη γραφικότατη συνοικία της Νεβέ Τζεντέκ που δημιουργήθηκε το 1887, πριν καν υπάρξει επισήμως η πόλη του Τελ Αβίβ. Μια μεγάλη προσπάθεια αναπαλαίωσης κατά τη δεκαετία του ‘80 αναδεικνύει περίτρανα, πλέον, τα διατηρητέα κτήρια της. Η Νεβέ Τζεντέκ είναι ιδανικός προορισμός για τα ψώνια σας στο Τελ Αβίβ, πλαισιωμένη με ανεξάρτητες μπουτίκ τόσο στην κεντρική οδό Shabazi, όσο και στα γεμάτα εκπλήξεις σοκάκια της. Δοκιμάστε το μαγαζί της ντόπιας σχεδιάστριας Ayala Bar για πρωτότυπα χειροποίητα κοσμήματα και το Chomer Tov για πολύχρωμα κεραμικά. Νωρίς το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο. Πτήση επιστροφής για Αθήνα. Άφιξη στο Ελ Βενιζέλος αργά το βράδυ.

Περιλαμβάνονται
—————————-
1.Αεροπορικα εισιτήρια με κατευθείαν πτήσεις της Aegean airlines (Αθήνα -Τελαβιβ 26/2 22.30-00.50 κ Τελαβιβ-Αθήνα 1/3 19.30-22.30)
2.Τεσσερις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3 αστέρων στο Τελαβιβ.
3.Πρωινο καθημερινά.
4.Μεταφορες από κ προς αεροδρόμιο/ξενοδοχείο/αεροδρόμιο.
5.φοροι αεροδρομίων κ χειραποσκευή έως 8 κιλά.
6.Αρχηγος σύνοδος-έντυπα-χάρτες.

Δεν περιλαμβάνονται
———————————
1.Το πακέτο των δυο εκδρομών με πούλμαν κ ξεναγό (Τελ αβιβ-Γιάφα κ Ιεροσόλυμα-Πατριαρχείο-Πανάγιος Τάφος-Βηθλεέμ) 60 έως 100€ κατ άτομο κ για τις δυο εκδρομές (ανάλογα τη συμμετοχή).Δεν περιλαμβάνονται είσοδοι σε μουσεία κ αρχαιολογικούς χώρους.
2.Η συμμετοχή στον αγώνα που θα επιλέξετε(Μαραθώνιος 65€,Ημιμαραθωνιος 50€,10χλμ 37€,5χλμ 30€).Περιλαμβάνεται το τεχνικό μπλουζάκι του αγώνα.
Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο 450€
Επιβάρυνση μονόκλινου+160€
Τρόπος πληρωμής-διακανονισμός
————————————————-
Έως 25/10 150€+συμμετοχή στον αγωνα
Έως 31/12 150€
Έως 10/2 εξόφληση

Πληροφορίες Τσιμακίδης Σταύρος 6974411515 email [email protected]

ΤΡΑΠΕZA EUROBANK ERGASIAS A.E. (NTT)
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 00260602830200575455
IBAN: GR86 0260 6020 0008 3020 0575 455
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2ος Δρόμος Θυσίας Κακολύρι 1944
Δείτε περισσότερα για τον αγώνα
Pathfinder Mykonos Lighthouse Challenge Fast Running
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο