Την Κυριακή το Run Greece στην Πάτρα

Δείτε περισσότερα

Share

Διαβάστε αναλυτικά από segas.gr

“Οι ηλεκτρονικές εγγραφές για τον αγώνα Run Greece Πάτρας ολοκληρώνονται στις 12.00΄ το βράδυ της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου ενώ ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου.

Οι απευθείας εγγραφές στο Μέγαρο Λόγου και έχνης ολοκληρώνονται (ολοκληρώθηκαν) στις 21.00΄ το βράδυ της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου.

Παρ΄ όλα αυτά όποιος επιθυμεί ακόμα να εγγραφεί στον αγώνα μπορεί να το κάνει ως εξής:

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου από 12.00΄ έως 20.00΄ και Σάββατο 5 Οκτωβρίου από 10.00΄ έως 20.00΄ στις Αθλητικές εγκαταστάσεις Στίβου Λαδόπουλου (τέρμα Ηλέκτρας) για τους αγώνες των 5 και 10 χλμ.

Οι εγγραφές για τον αγώνα των Παιδιών (850 μ.) έχουν ολοκληρωθεί επειδή έχει συμπληρωθεί ο μέγιστος προβλεπόμενος αριθμός των 800 συμμετοχών.

Υπενθυμίζεται ότι μέσα από τον αγώνα των 5 χλμ. του RUN GREECE ΠΑΤΡΑ θα υπάρξει πρόκριση 10 Ανδρών και 10 Γυναικών από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος που θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος με πληρωμένα τα έξοδα συμμετοχής στον τελικό αγώνα RUN GREECE των 3.000μ. στα πλαίσια των αγώνων του φετινού Μαραθωνίου στην Αθήνα στις 10 Νοεμβρίου.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους δρομείς και τους πολίτες της Πάτρας αλλά και της ευρύτερης περιφέρειας για την αγάπη και την ανταπόκριση που επιδεικνύουν προς τους αγώνες RUN GREECE ΠΑΤΡΑ. 

Σας καλούμε όλους σε μια μοναδική γιορτή πόλης με έντονο αθλητικό, πολιτιστικό και κοινωνικό χαρακτήρα. Να είστε όλοι εκεί.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
43οι Δικταίοι Αγώνες
Δείτε περισσότερα
Voio Race Series 2024 - Avgerinos
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
7ος Δρόμος Κάστρου Άργους
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο