2ο Olympic Day Run

9-6-2019: Αγώνας στη Θεσσαλονίκη

Share

Την Κυριακή 9 Ιουνίου θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη το 2ο Olympic Day Run.
Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ

2.1 Αγώνας Δρόμου 5.000μ.
Ώρα Εκκίνησης: 20:00
Αφετηρία/Τερματισμός: Αφετηρία επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου (είσοδος Ολυμπιακού Μουσείου) και τερματισμός στον Προβλήτα Α’ – Ο.Λ.Θ. Λιμάνι Θεσσαλονίκης. 

Περιγραφή Διαδρομής:
Η αφετηρία του αγώνα βρίσκεται επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου (είσοδος Ολυμπιακού Μουσείου). Η διαδρομή ακολουθεί τις οδούς: 3η Σεπτεμβρίου έως το τέλος αυτής, στροφή αριστερά επί της 30ης Οκτωβρίου και συνέχεια επί της Λεωφόρου Μ.Αλεξάνδρου, με αναστροφή στο ύψος της οδού Παρασκευοπούλου και με κατεύθυνση προς τον Λευκό Πύργο, είσοδος στην 30ης Οκτωβρίου και στην συνέχεια επί της Λεωφόρου Νίκης με κατεύθυνση προς το κτίριο του παλαιού Τελωνείου, όπου στρίβει προς τα αριστερά και στη συνέχεια, ακολουθώντας ευθεία πορεία, καταλήγει στον προβλήτα Α’ και στην αψίδα τερματισμού του αγώνα. 

2.2 Αγώνας Δρόμου 1.500μ.
Ώρα Εκκίνησης: 20:30
Αφετηρία/Τερματισμός: Αφετηρία μπροστά από τον Λευκό Πύργο και τερματισμός στον Προβλήτα Α’ – Ο.Λ.Θ. Λιμάνι Θεσσαλονίκης. 

Περιγραφή Διαδρομής Αγώνων 1.500μ.:
Η αφετηρία του αγώνα, βρίσκεται στην παλιά Παραλία της Θεσσαλονίκης μπροστά από τον Λευκό Πύργο. Η διαδρομή, έχοντας ως τελικό προορισμό το Λιμάνι της πόλης, διασχίζει με πορεία αντίστροφη προς την κυκλοφοριακή κίνηση την Λεωφόρο Νίκης και τη Ναυάρχου Κουντουριώτου. Στο ύψος της κεντρικής εισόδου του Ο.Λ.Θ. (επί της Κουντουριώτου) στρίβει προς τα αριστερά για να εισέλθει στο Λιμάνι και αφού προσεγγίσει το κτίριο του παλαιού Τελωνείου, στρίβει προς τα αριστερά για να καταλήξει στον προβλήτα Α’ και στην αψίδα τερματισμού του αγώνα. 

3. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για να συμμετέχει κάποιος στο 2ο Olympic Day Run, δρόμο υγείας και δυναμικού βαδίσματος 5.000μ. και 1.500μ., θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 6o έτος της ηλικίας του (να έχει γεννηθεί μετά από τις 8/6/2013). Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή ανήλικων δρομέων είναι η προσκόμιση βεβαίωσης συγκατάθεσης γονέα ή κηδεμόνα. Όσον αφορά στις ομαδικές συμμετοχές για σχολεία (δωρεάν συμμετοχή) στον Αγώνα Δρόμου 1.500μ. θα πρέπει ο Υπεύθυνος Ομαδικής Εγγραφής (Εκπαιδευτικός, Προπονητής, κ.α.) να προσκομίσει την κατάσταση των συμμετεχόντων μαθητών με επίσημο έγγραφο του σχολείου, συνοδευόμενο από Υπεύθυνες Δηλώσεις των κηδεμόνων (άλλως δεν ισχύει η συμμετοχή)..
Σε περίπτωση ανήλικων δρομέων, ο δηλωθείς «Υπεύθυνος οικογενειακής εγγραφής» ασκεί τη γονική μέριμνα αυτών. Με τη συγκατάθεση του, ο «Υπεύθυνος οικογενειακής εγγραφής» συναινεί στη συμμετοχή των παιδιών στον αγώνα και συμφωνεί με το περιεχόμενο της παραπάνω δήλωσης.
Σε περίπτωση ομαδικών εγγραφών (άνω των 10 ατόμων), ο δηλωθείς ως «Υπεύθυνος Ομαδικής Εγγραφής», φέρει την αποκλειστική ευθύνη της επιμέλειας και της πλήρους ευθύνης των ανηλίκων, επί όλων των θεμάτων, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειάς των. Για την παραλαβή του εξοπλισμού, ο «Υπεύθυνος Ομαδικής Εγγραφής» οφείλει να προσκομίσει Υπεύθυνες Δηλώσεις όλων των γονέων των ανήλικων δρομέων, με τη συγκατάθεση τους, ως προς τη συμμετοχή των παιδιών στον αγώνα, καθώς και την εξουσιοδότηση του «Υπεύθυνου Ομαδικής Εγγραφής»

4. ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ – ΕΠΑΘΛΑ 
Σε όλους τους δρομείς που θα συμμετέχουν και θα τερματίσουν στους Αγώνες 5.000μ. & 1.500μ., θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή καθώς και έπαθλα στους νικητές. Νικητές θα ανακηρυχθούν οι πρώτοι τρεις (3) δρομείς, γυναίκες και άντρες αντίστοιχα, που θα τερματίσουν στον αγώνα 5.000μ., καθώς και οι τρεις (3) πρώτες οικογένειες / ομάδες (άνω των 10 ατόμων) στον αγώνα 1.500μ.

5. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΤΡΟΠΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

5.1 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά με τη συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής στην ιστοσελίδα www.olympicdayrun.gr.

5.2 ΤΡΟΠΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε:

Α. ONLINE ΕΓΓΡΑΦΗ
στην ιστοσελίδα www.olympicdayrun.gr

Β. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΦΟΡΜΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ 
στα:
Fax +302310 968726 ή Email [email protected]

Γ. ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ
Ολυμπιακό Μουσείο, 3ης Σεπτεμβρίου & Αγίου Δημητρίου, Θεσ/νίκη, 54638, Τ. 2310 968531

6. ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΑΓΩΝΑΣ 5.000Μ & ΑΓΩΝΑΣ 1.500Μ

ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΝΗΛΙΚΟΥ ΔΡΟΜΕΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΔΡΟΜΕΑ
7,50 € 5,00€

Οι σχολικές ομάδες συμμετέχουν άνευ οικονομικού αντιτίμου.

7. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Α. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΜΟΥ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ EUROBANK
Ολυμπιακό Μουσείο
IBAN: GR4701722730005273040808366
SWIFT: PIRBGRAA
Ολυμπιακό Μουσείο
IBAN: GR3402607020000180200133287
SWIFT: ERBKGRAA
B. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ
Ολυμπιακό Μουσείο, 3ης Σεπτεμβρίου & Αγ.Δημητρίου, Θεσ/νίκη, 54638

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να θεωρηθεί έγκυρη η εγγραφή σας παρακαλούμε να καταβάλετε το αντίτιμο αμέσως μετά την υποβολή της φόρμας. Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει απαραίτητα να δηλώσετε ονοματεπώνυμο. Επιστροφή Χρημάτων – Πολιτική Ακυρώσεων: Εντός δύο ημερών, άνευ χρέωσης. Τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών εκδίδεται μόνο εφόσον ζητηθεί και απαιτείται η καταβολή επιπλέον ΦΠΑ 24% σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική νομοθεσία.

8. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Όλοι οι δρομείς συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη στους αγώνες. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για οποιοδήποτε ζήτημα υγείας προκύψει κατά τη διάρκεια του αγώνα. Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν πρόσφατα υποβληθεί σε ιατρική εξέταση. Δεν απαιτείται από τους διοργανωτές ιατρική βεβαίωση, καθώς οι ενήλικες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστικά ευθύνη και οι ανήλικοι, με ευθύνη και υπεύθυνη δήλωση-συγκατάθεση γονέα ή κηδεμόνα.

9. ΣΤΑΘΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
Εμφιαλωμένο νερό θα διατίθεται στην εκκίνηση και στον τερματισμό.
Τουαλέτες θα υπάρχουν στην αφετηρία (εντός Ολυμπιακού Μουσείου) και στον τερματισμό (εντός Ο.Λ.Θ.).
Ιατρική Υποστήριξη θα υπάρχει στην αφετηρία, στον τερματισμό, και σε όλο το μήκος της διαδρομής

10. ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ
Σε κάθε χιλιόμετρο της διαδρομής θα υπάρχει χιλιομετρική ένδειξη.

11. ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΑΓΩΝΑ
Το χρονικό όριο τερματισμού για τον Αγώνα Δρόμου 5.000μ. είναι τα 50 λεπτά
Το χρονικό όριο τερματισμού για τον Αγώνα Δρόμου 1.500μ. είναι τα 15 λεπτά

12. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ
Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση του 2ο Olympic Day Run έχει αναλάβει εταιρία επίσημης χρονομέτρησης. Όλοι οι δρομείς πρέπει να φορούν τον αριθμό συμμετοχής με το ενσωματωμένο chip χρονομέτρησης που θα παραλάβουν από το Κέντρο Εγγραφών. Τάπητες ηλεκτρονικού ελέγχου και χρονομέτρησης για την καταγραφή των χρόνων, θα υπάρχουν στην εκκίνηση και στον τερματισμό και σε σημεία της διαδρομής. Δρομείς χωρίς ηλεκτρονική ένδειξη δεν θα κατατάσσονται.

13. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τα επίσημα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.olympicdayrun.gr

14. ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ / ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ημέρες & Ώρες Λειτουργίας Κέντρου Εγγραφών έως 31 Μαΐου 2019 και ώρα 10πμ (Καθημερινές & Σάββατο 10:00 έως 16:00).
Ημέρα & Ώρες Λειτουργίας Κέντρων Παραλαβής Εξοπλισμού:
Ολυμπιακό Μουσείο: 6 και 7 Ιουνίου 2019: 10:00 έως 19:00
Κατάστημα Protergia Μητροπόλεως 53, Θεσσαλονίκη 546 23: 7 και 8 Ιουνίου 2019 (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων)

Ολυμπιακό Μουσείο, 3ης Σεπτεμβρίου & Αγίου Δημητρίου, 54638, Θεσσαλονίκη
Τ. +30 2310 968531, F. +30 2310968726, Ε. [email protected]
www.olympicdayrun.gr και www.olympicmuseum-thessaloniki.org.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στα βήματα των θεών
Την Κυριακή 14 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ο 3ος Faethon Olympus Marathon (Απόστολος Τσουρέκας) απόστασης 43 χλμ. στο βουνό των θεών.
5 hours race - Θεοφάνης Ερμής - Nέα ημερομηνία
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
6ος Αραφήνειος δρόμος 2020
Αγώνες δρόμου στη Ραφήνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο