Ερμονίκεια 2019

13-10-2019: Αγώνας 20χλμ. στο όρος Βορίζη

FacebookTwitterEmailShare

Στις 13 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί στο όρος Βορίζη αγώνας 20 χλμ. με την ονομασία: Ερμονίκεια 2019.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Διαδίδοντας και φέτος τις διαχρονικές αξίες του αθλητισμού και του πολιτισμού η 6η ορεινή συνάντηση ολοκληρώθηκε την Κυριακή 14/04/19 με την καθιερωμένη ανάβαση στο τοπικό όρος Βορίζη. Άλλη μια σπάνια φυσιολατρική εμπειρία προστέθηκε στην φυσιολατρική παράδοση που η Αγωνοθεσία των Ερμονικείων αναπτύσσει σταθερά τα τελευταία χρόνια στην περιφέρεια. Ο δροσερός ηλιόλουστος καιρός, η σπάνια τοπική βιοποικιλότητα, η απεραντοσύνη του τοπίου κάτω από τα πετάγματα των – άγρυπνων θεϊκών οφθαλμών- των κρητικών γυπαετών, αντάμειψαν και φέτος τους συμμετέχοντες με μια μαγευτική ανοιξιάτικη ημέρα.

Η ΑΓΩΝΟΘΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΜΟΝΙΚΕΙΩΝ κοινοποιώντας συμβολικά τις φετινές ημερομηνίες των αγώνων από τα αρχέγονα κρητικά τοπία, αναγγέλλει με χαρά την έναρξη των επίσημων προετοιμασιών των Ερμονίκειων Αγώνων 2019 μ.Χ. προσκαλώντας κάθε ανήσυχο πνεύμα και κάθε ελεύθερη ψυχή σε ένα ακόμη Πανανθρώπινο Κάλεσμα Νίκης, ώστε το φως της Ενότητας και της Ειρήνης να λάμψει ακόμη πιο δυνατά, ακόμη πιο μακριά, στις σκοτεινές εποχές της σύγχρονης Γιγαντομαχίας!

Στην μεγάλη εσώτερη μάχη για την επικράτηση των αξιών,
ξεκινάμε τον άθλο του Εαυτού για την μεγάλη Νίκη…
Για τη νίκη του Πνεύματος…για τη νίκη της Ζωής…
Για τη Νίκη των Ανθρώπων!

“12-13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 μ.Χ.” : Ξεκινάμε την πορεία για τους 7ους Ερμονίκειους Αγώνες!

* Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την δήλωση συμμετοχών για τον 7ο Ερμονίκειο δρόμο 20χλμ επισκέπτεστε την επίσημη ιστοσελίδα δικτύωσης των Ερμονικείων στο: www.facebook.com/Ermonikia ή αποστέλλετε το e-mail σας στο : ermonikia@gmail.com»

Αφήστε μια απάντηση

Loading…

0

Σχόλια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
23-9-2018: Αγώνας 10 χλμ. στη Φιλαδέλφεια και Νέα Ιωνία
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 5ος Ορεινός Μαραθώνιος Οίτης «Ηρακλής» στη Υπάτη Φθιώτιδας. Την πρώτη θέση στο μαραθώνιο μοιράστηκαν ο Αλέξης Γκούνκο και ο Φώτης Αρκουμάνης με χρόνο 3:53:45 που αποτελεί και ρεκόρ διαδρομής. Στις γυναίκες πρώτη ήταν η Βίκυ Καρπούζα με 5:25:52. Στον μικρό αγώνα 10χλμ με την ονομασία Fun Trail Itis την πρώτη θέση κατέλαβε η Ασημίνα Συλαίου μαζί με τον Κων/νο Κορομπέλη. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.
11-3-2018: Αγώνας 10 χλμ. στην Ν. Ιωνία
Back to Top