Αναπτυξιακοί Αγώνες Ανωμάλου Δρόμου ομίλου σωματείων Λήμνου

17-3-2019: Αγώνες στο Κοντοπούλι της Λήμνου

Share

Την Κυριακή 17 Μαρτίου θα διεξαχθούν στο Κοντοπούλι της Λήμνου οι Αναπτυξιακοί Αγώνες Ανωμάλου Δρόμου ομίλου σωματείων Λήμνου.

Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή το πρωί 17 Μαρτίου 2019 πρόκειται να διεξαχθούν στο Κοντοπούλι της Λήμνου, οι αναβληθέντες Αναπτυξιακοί Αγώνες Ανωμάλου Δρόμου του ομίλου των σωματείων της Λήμνου.
Οι αγώνες που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν σύμφωνα με την υπ’ αρ. 45/5.02.2019 προκήρυξη την 17η Φεβρουαρίου 2019, είχαν αναβληθεί λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στο νησί.
Τους αγώνες διοργανώνουν η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου και ο ΑΟ ΗΦΑΙΣΤΙΑ, σε συνεργασία με τον Δήμο Λήμνου και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και θα διεξαχθούν σε δημόσιους δρόμους της ευρύτερης περιοχής του Κοντοπουλίου Λήμνου.

Η ώρα έναρξης αγωνιστικού προγράμματος είναι 10:00 και η λήξη περίπου στις 12:15 με κεντρικό σημείο της διοργάνωσης την πλατεία του χωριού.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

α) Στους αγώνες έχουν δικαίωμα συμμετοχής   οι αθλητές – αθλήτριες που ανήκουν στα σωματεία – μέλη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. όπως ορίζεται στην τελευταία υπουργική απόφαση και στους οποίους – ες έχει εκδοθεί δελτίο αθλητικής ιδιότητας, ανεξάρτητα εάν ανήκουν σε σωματείο της διοργανώτριας Ε.Α.Σ και των Ε.Α.Σ. που συμμετέχουν στον όμιλο ή είναι αθλητές – αθλήτριες σωματείων από άλλες Ε.Α.Σ.

β) Οι αθλητές – αθλήτριες, με δελτίο Σ.Ε.Γ.Α.Σ., μπορούν να συμμετέχουν σε μία ή και περισσότερες διοργανώσεις «Αναπτυξιακοί αγώνες δρόμου σε ανώμαλο έδαφος», ανάλογα με τους τόπους και τις ημερομηνίες διεξαγωγής τους.

γ) Στους αγώνες έχουν δικαίωμα συμμετοχής και μαθητές – μαθήτριες, αλλά και ανεξάρτητοι δρομείς, χωρίς δελτίο Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

– Οι μαθητές – μαθήτριες θα συμμετέχουν ανάλογα με την ηλικία τους, και το έτος γέννησης τους στην αντίστοιχη ηλικιακή κατηγορία.

– Οι ενήλικοι δρομείς οι οποίοι δεν είναι μαθητές – μαθήτριες, θα συμμετέχουν στην ανώτερη ηλικιακή κατηγορία Α/Γ.

δ) Αλλοδαποί, ομογενείς υπήκοοι κρατών – μελών της Ευρωπαϊκης Ένωσης και λοιποί μη Έλληνες αθλητές δικαιούνται συμμετοχής στους αγώνες με τα σωματεία, ΜΟΝΟ σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που καθορίζονται από τις διατάξεις του κανονισμού εγγραφών-μετεγγραφών της εγκυκλίου εγγραφών-μετεγγραφών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και των σχετικών Υπουργικών αποφάσεων.

ε) Δεν δικαιούται συμμετοχής αθλητής που έχει τιμωρηθεί από τα πειθαρχικά και δικαιοδοτικά όργανα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και για όσο διάστημα διαρκεί η ποινή τους.

Για να δείτε την πλήρη προκήρυξη πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2o Σύζαθλος
30-10-2016: Αγώνας βουνού στο Σέιχ Σου με τρεις διαδρομές
3ος Αγώνας Πάρκου «Νυχτερινές Διαδρομές»
Ανακοίνωση ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα
Ο ΑΠΣ Τελμησσός Νέας Μάκρης και ο Δήμος Γραβιάς διοργανώνουν αγώνα ανωμάλου δρόμου απόστασης 14,5 χλμ και μικρότερο αγώνα 1,5 χλμ το Σάββατο 7 Μαΐου.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο