1ος Αγώνας Δρόμου Δρυμού

21-4-2019: Αγώνας στον Δρυμό

Share

Την Κυριακή 21 Απριλίου θα διεξαχθεί στον Δρυμό ο «1ος Αγώνας Δρόμου Δρυμού».
Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Η ομάδα Drymos Running Team, προκηρύσσει και συνδιοργανώνει με την ΔΗ.Κ.Ε.Ω. του Δήμου Ωραιοκάστρου, τον 1ο Αγώνα δρόμου Δρυμού 11,2km  και Αγώνα Δρόμου Υγείας  και Δυναμικού Βαδίσματος σε Δημόσια Οδό 6km, καθώς και Αγώνα Δρόμου 1.000μ. για μαθητές Δημοτικών Σχολείων.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Δρόμος 11,2km

Ώρα Εκκίνησης :11:45
Αφετηρία Τερματισμός : Δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου Δρυμού

Περιγραφή της διαδρομής:
Από το γήπεδο δρυμού οι αθλητές κατηφορίζουν προς τον οικισμό διέρχονται μέσα από το Δημοτικό θέατρο στη θέση “Τσούκες”,  κατηφορίζουν προς το κέντρο περνούν από τον προφήτη Ηλία στη συνέχεια από την εκκλησία του χωριού και στο 3ο περίπου χιλιόμετρο φτάνουν στην κεντρική πλατεία, περνούν από τις πέντε βρύσες κατεβαίνουν στο Μνημείο Ηρώων συνεχίζουν προς την έξοδο του οικισμού στρίβουν δεξιά για να φτάσουν περίπου στο 5ο χλμ στη δεύτερη πλατεία στις “Μπάρες”. Συνεχίζοντας δυτικά διέρχονται μπροστά από το κλειστό  δημοτικό γυμναστήριο « Παναγιώτης Νέτσικας ». Στη συνέχεια   στρίβουν δεξιά και λίγο μετά το 7ο περίπου χλμ στη θέση « Αρεμπού » ξεκινά χωμάτινη διαδρομή για δύο περίπου χλμ με  μονοπάτια και αγροτικούς δρόμους για να καταλήξουν και πάλι στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου στις Τσούκες όπου είναι και ο τερματισμός του αγώνα.

Δρόμος 6km

Ώρα Εκκίνησης : 12:00
Αφετηρία Τερματισμός : Δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου Δρυμού

Περιγραφή της διαδρομής:
Από το γήπεδο δρυμού οι αθλητές κατηφορίζουν προς τον οικισμό διέρχονται μέσα από το Δημοτικό θέατρο στη θέση Τσούκες,  κατηφορίζουν προς το κέντρο περνούν από τον προφήτη Ηλία στη συνέχεια από την εκκλησία του χωριού και στο 3ο περίπου χιλιόμετρο φτάνουν στην κεντρική πλατεία. Στη συνέχεια περνούν από τη δεύτερη πλατεία τις “Μπάρες” και από εκεί βγαίνουν στη θέση «Ψιλό Αλώνι» στρίβουν δεξιά και στην επόμενη πάροδο αριστερά για να φτάσουν στην «Αρεμπού» , όπου ξεκινά η χωμάτινη διαδρομή περίπου 2 χιλιομέτρων για να επιστρέψουν στο Δημοτικό Γήπεδο ποδοσφαίρου Δρυμού στις Τσούκες όπου  είναι και ο τερματισμός του αγώνα .

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για να συμμετάσχει δρομέας στον αγώνα 11,2km θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του. Για να συμμετάσχει δρομέας στον αγώνα 6km θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του. O δρομέας συμμετέχει στον «αγώνα» με απόλυτη προσωπική του ευθύνη, έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έχοντας κάνει τον απαραίτητο καρδιολογικό έλεγχο. Για τους ανήλικους δρομείς απαιτείται έγγραφη συγκατάθεση των γονέων . Ο αθλητής δηλώνει  ότι τα στοιχεία στην αίτηση συμμετοχής είναι απολύτως αληθή. Παραιτείται από κάθε απαίτηση εναντίον των διοργανωτών του «αγώνα» για τυχόν σωματική ή άλλη βλάβη ή ζημιά από οποιαδήποτε αιτία και συναινεί στην ελεύθερη χρήση του ονόματος/εικόνας του από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τον Διοργανωτή, και τους χορηγούς του «αγώνα» για προωθητικούς σκοπούς. Τέλος, δεσμεύεται ότι σε καμία περίπτωση και για κανένα λόγο δεν θα εκχωρήσει τον αριθμό συμμετοχής που θα του διαθέσει η Οργανωτική Επιτροπή του «αγώνα» σε άλλο άτομο προκειμένου να συμμετάσχει στον «αγώνα». Ο δρομέας αποδέχεται όλους τους ανωτέρω όρους συμμετοχής. (Στην περίπτωση ανηλίκου, συμπληρώνονται υποχρεωτικά τα στοιχεία του γονέα που ασκεί την επιμέλειά του και η υποβολή της αίτησης συμμετοχής σημαίνει ότι ο γονέας δίνει τη συγκατάθεσή του για τη συμμετοχή του παιδιού του στον αγώνα και συμφωνεί με το περιεχόμενο της αίτησης συμμετοχής).

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Για τα 11,2 km  και τα  6 km  θα υπάρχουν 2 ηλικιακές κατηγορίες για άνδρες και γυναίκες μια μέχρι 40 ετών και μια από 41 ετών και άνω. Βραβεύσεις θα γίνουν κατευθείαν στις ηλικιακές κατηγορίες

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ – ΕΠΑΘΛΑ
Διακρίσεις – Έπαθλα
Κύπελλο απονέμεται στους τρεις πρώτους άντρες και γυναίκες κάθε κατηγορίας κάθε αγώνα Δρόμου (11,2 km  και 6 km). Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο. Το δίπλωμα συμμετοχής θα είναι διαθέσιμο προς εκτύπωση από τις 23/04/2019 στην ηλεκτρονική διεύθυνση πατώντας εδώ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΤΡΟΠΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Αγώνα Δρόμου,  11,2km. και 6km., θα πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι την Κυριακή 14 Απριλίου 2019.
Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε OnLine στην ηλεκτρονική διεύθυνση πατώντας εδώ.

ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ- ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
Το αντίτιμο συμμετοχής είναι 7€ για τα 11,2km και 5€ για τα 6 km. Για ανέργους η συμμετοχή είναι δωρεάν με την επίδειξη κάρτας ανεργίας και για τρίτεκνους και πολύτεκνους η συμμετοχή είναι στο 50% (με κάρτα πολυτέκνων ή πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης) .Το αντίτιμο συμμετοχής θα καταβληθεί με την παραλαβή των πακέτων συμμετοχής που θα γίνεται  από την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 μέχρι το Σάββατο 20 Απριλίου με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διπλώματος οδήγησης.           

Τα σημεία παραλαβής θα είναι :                                                                                               
Τετάρτη και Πέμπτη 17-18/4/2019 Από 9:30 – 13:30 Καραολή και Δημητρίου 178 Εύοσμος Θεσσαλονίκης (κατάστημα κουφωμάτων)                                                                              Παρασκευή και Σάββατο 19-20/4/2019 Από 10:00 – 13:00  και 17:00 – 20:00 Στο ισόγειο του κτιρίου της κοινότητας Δρυμού στην κεντρική πλατεία.
Για τους συμμετέχοντες που θα έρθουν από μακριά  η παραλαβή του πακέτου συμμετοχής μπορεί να γίνει την Κυριακή 21/4/2019 μέχρι τις 10:30 στο χώρο της εκκίνησης (Γήπεδο ποδοσφαίρου Δρυμού).  

Παροχές συμμετοχής
11,2km
Αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι, αριθμός συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, παροχή νερού, μπανάνας πιστοποιητικό συμμετοχής (μέσω  ιστοσελίδας).    

6km
Αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι, αριθμός συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, παροχή νερού , μπανάνας,  πιστοποιητικό συμμετοχής (μέσω ιστοσελίδας).    

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.
Συστήνεται στους συμμετέχοντες δρομείς να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε πλήρη ιατρικό έλεγχο.
Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή – τρια, αφού όλοι οι συμμετέχοντες – σες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους.

ΣΤΑΘΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
Δρόμος 11,2 km
Κατά μήκος της διαδρομής υπάρχουν 2 σταθμοί υποστήριξης των δρομέων, ανά 3.5km περίπου Εμφιαλωμένο νερό διατίθεται στην Εκκίνηση ,τον Τερματισμό, καθώς και ανά 3,5χλμ .
Ισοτονικά ποτά διατίθενται στο: 7ο χλμ.
Στον Τερματισμό: διατίθενται νερά, μπανάνες αναψυκτικά και διάφορα εδέσματα.

Δρόμος 6 km.
Εμφιαλωμένο νερό διατίθεται στην Εκκίνηση, τον Τερματισμό, καθώς επίσης και στο 3ο χλμ.
Στον Τερματισμό: διατίθενται νερά, μπανάνες αναψυκτικά και διάφορα εδέσματα .

ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ
Το χρονικό όριο τερματισμού για τον  δρόμο 11,2km είναι οι 2 ώρες από τη στιγμή που θα δοθεί η εκκίνηση Για τον Αγώνα Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος των 6km. το χρονικό όριο είναι 90’

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν  στο διαδίκτυο μετά τη λήξη των αγώνων

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 1.000m. ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Ώρα Εκκίνησης: 12:10
Αφετηρία Τερματισμός : Δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου Δρυμού
Περιγραφή της Διαδρομής: Περιφερειακά του Γηπέδου

Οι εγγραφές θα γίνουν ηλεκτρονικά μέχρι Κυριακή 14 Απριλίου 2019 πατώντας εδώ.

Για τη συμμετοχή των παιδιών στον αγώνα απαιτείται υπεύθυνη δήλωση του γονέα Η συμμετοχή για τα παιδιά δημοτικού θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Σε όλα τα παιδιά θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και τεχνικό μπλουζάκι.
Στα 3 πρώτα αγόρια για 3 πρώτα κορίτσια θα δοθεί αναμνηστικό κύπελο.

Τέλος μετά την ολοκλήρωση του αγώνα θα γίνουν κληρώσεις με πλούσια δώρα που θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Επικοινωνία
Drymos Running Team <[email protected]>,
Σιδηροπούλου Νούλη 6999104309 <[email protected]>                                                    Τσαπαρίδης Αντώνης 6974497535».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2ος Καλιδώνιος δρόμος
Δείτε αναλυτικές πληροφορίες
31οι Αγώνες Ανώμαλου Δρόμου «Κυριακίδεια 2019»
12-5-2019: Αγώνες στη μνήμη του Στέλιου Κυριακίδη στον Πύργο Κορινθίας
Ημιμαραθώνιος Κρήτης 2021 - Ακύρωση
Δείτε τις πληροφορίες των αγώνων
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο