Lamia Night & Run 2019

4-5-2019: Νυχτερινοί αγώνες στη Λαμία

Share

Το Σάββατο 4 Μαΐου θα διεξαχθει στη Λαμία το Lamia Night & Run 2019.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης σχετικά με τις αλλαγές και τα νέα της φετινής έκδοσης.

«Το Lamia Night & Run έρχεται το 2019 με πολλές αλλαγές. Ημερομηνία διεξαγωγής, Σάββατο 04 Μαΐου 2019 19:30 στην Πλατεία Ελευθερίας στην Λαμία.  

Το Lamia Night & Run 2019….ανανεώνεται και  αλλάζει 
Η διαδρομή των  10 χιλιομέτρων γίνεται πολύ πιο γρήγορη. Αφήνουμε το βόρειο τμήμα της πόλης με τις ανηφόρες και κατηφόρες και πάμε πιο κεντρικά και νότια με ομαλές κλίσεις  και τα περισσότερα χιλιόμετρα είναι σε επίπεδη διαδρομή και κατηφορικά.
Όλα τα χιλιόμετρα είναι μέσα στον αστικό ιστό της πόλης και σε τμήματα ποδηλατοδρόμου. Αυτό κάνει την διαδρομή πιο ασφαλή και πιο ελκυστική. 
Οι αθλητές διανύουν την καθορισμένη κυκλική απόσταση των 5 χλμ. δύο φορές (2 Χ 5.000 μ). Έτσι ολοκληρώνουν την  διαδρομή των 10 χλμ.
Το 5ο χιλιόμετρο βρίσκεται στο χώρο εκκίνησης στην Πλατεία Ελευθερίας. Η εκκίνηση και ο τερματισμός γίνεται στην Πλατεία Ελευθερίας.
Ο μικρός αγώνας των 4,5 χιλιομέτρων μικραίνει σε απόσταση, γίνεται 2,6 χιλιόμετρα και δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους πολίτες όλων των ηλικιών να συμμετέχουν με ασφάλεια σε μία γιορτή του αθλητισμού. 
Παραμένει η σκυταλοδρομία 2 Χ 5.000 μέτρα και ο αγώνας δρόμου για ΑμΕΑ.
Επανέρχεται το Speed Night Run, αγώνες δρόμου για μαθητές και αθλητές Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου, με ημερομηνία διεξαγωγής 11 Μαΐου 2019 στο  νέο στάδιο Καμαρίτσα. 
Τις επόμενες ημέρες  θα ανακοινωθεί και ένας άλλος αγώνας που αναφέρεται σε elite αθλητές και θα είναι η πρώτη φορά που διεξάγεται εκτός σταδίων στην Ελλάδα.

Επίσης αλλαγές θα υπάρξουν και στα μπλουζάκια των 10 χιλιομέτρων.

Οι εγγραφές ξεκινούν τη Δευτέρα 4 Μαρτίου.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.lamiarunfestival.gr

Για να δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης πατήστε εδώ.

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1420:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ειρηνοδρομία 2023
Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα
Hard Sun Trail Race 2021
Αγώνες στο Αγκίστρι
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο