3ος Δρόμος Ανακτόρων

12-5-2019: Αγώνες 13 & 8,3 χλμ. στην Βέροια

Share

Την Κυριακή 12 Μαΐου θα διαξαχθούν αγώνες 13 & 8,3 χλμ. στην Βέροια με την ονομασία 3ος Δρόμος Ανακτόρων. Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου:

«O Πολιτιστικός Σύλλογος Βεργίνας «Αιγές» με τη στήριξη του ΚΑΠΑ Δήμου Βεροίας διοργανώνει τον 3ο ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΑΝΑΚΤΟΡΩΝ

Την Κυριακή 12 Μαϊου 2019
Ο αγώνας αποτελείται από δύο διαδρομές στις βόρειες πλαγιές των Πιερίων, 13 και 8,3χλμ, προσαρμοσμένες σε δύο ενδιάμεσα επίπεδα δρομέων, με εκκίνηση και τερματισμό την Βεργίνα Ημαθίας. Οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στην ιστορία των Ανακτόρων των Αιγών, το δημιούργημα του Φίλιππου Β’ στο απόγειο της δύναμης του. Τα ανάκτορα των Αιγών έχουν υποστεί αρχαιολογική μελέτη και αναστήλωση και είναι μερικώς επισκέψιμα.
Σας καλούμε να επισκεφθείτε την Βεργίνα μας, να τρέξετε στις πλαγιές των Ανακτόρων και να γίνετε αποδέκτες της φιλοξενίας μας.
Η πλήρης ανακοίνωση με τους όρους και τις διαδικασίες συμμετοχής θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Βεργίνας «Αιγές», www.psverginas.gr, την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου 2019».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Vodafone Tinos Running Experience
14-6-2014: Οι περισσότεροι γνωρίζουν την Τήνο από την εκκλησία της Μεγαλόχαρης. Όμως, το πανέμορφο αυτό νησί των Κυκλάδων, διαθέτει εξαιρετικές ομορφιές, τις οποίες από φέτος θα έχει κανείς την ευκαιρία να γνωρίσει μέσω του ‘TINOS RUNNING EXPERIENCE’.
25-9-2016: O 5ος αγώνας της σειράς Run Greece θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη.
Back to Top