3ος Δρόμος Ανακτόρων

12-5-2019: Αγώνες 13 & 8,3 χλμ. στην Βέροια

Share

Την Κυριακή 12 Μαΐου θα διαξαχθούν αγώνες 13 & 8,3 χλμ. στην Βέροια με την ονομασία 3ος Δρόμος Ανακτόρων. Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου:

«O Πολιτιστικός Σύλλογος Βεργίνας «Αιγές» με τη στήριξη του ΚΑΠΑ Δήμου Βεροίας διοργανώνει τον 3ο ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΑΝΑΚΤΟΡΩΝ

Την Κυριακή 12 Μαϊου 2019
Ο αγώνας αποτελείται από δύο διαδρομές στις βόρειες πλαγιές των Πιερίων, 13 και 8,3χλμ, προσαρμοσμένες σε δύο ενδιάμεσα επίπεδα δρομέων, με εκκίνηση και τερματισμό την Βεργίνα Ημαθίας. Οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στην ιστορία των Ανακτόρων των Αιγών, το δημιούργημα του Φίλιππου Β’ στο απόγειο της δύναμης του. Τα ανάκτορα των Αιγών έχουν υποστεί αρχαιολογική μελέτη και αναστήλωση και είναι μερικώς επισκέψιμα.
Σας καλούμε να επισκεφθείτε την Βεργίνα μας, να τρέξετε στις πλαγιές των Ανακτόρων και να γίνετε αποδέκτες της φιλοξενίας μας.
Η πλήρης ανακοίνωση με τους όρους και τις διαδικασίες συμμετοχής θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Βεργίνας «Αιγές», www.psverginas.gr, την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου 2019».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνας στον Ψηλορείτη
Η 8η Μαρτίου είναι η ημερομηνία έναρξης των εγγραφών για τον 2ο αγώνα Psiloritis Race. Ο αγώνας που όπως είναι ήδη γνωστό θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαϊου 2011, θα δεχτεί φέτος 300 αθλητές, λαμβάνοντας υπόψη τις οργανωτικές δυνατότητες.
The North Face Zagori Mountain Running
26/27-7-2014: Ένα διήμερο γεμάτο ορεινή αγωστική δράση θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Ιουλίου στο Ζαγόρι.
Απόβαση στη Βαρκελώνη!
Tην Κυριακή διεξήχθη στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας, την όμορφη Βαρκελώνη ο 34ος Μαραθώνιος της πόλης με τη συμμετοχή δρομέων άπό κάθε γωνιά του πλανήτη που συνδύασαν αγώνα αλλά και τουρισμό. Aνάμεσα τους και 50 Έλληνες δρομείς που απόλαυσαν την όμορφη πόλη τερματίζοντας παράλληλα τον ανοιξιάτικο τους μαραθώνιο. Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των Ελλήνων.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο