Παγκρήτιοι αναπτυξιακοί αγώνες δρόμου

20-1-2019: Αγώνες δρόμου στο πλαίσιο του 6ου Φεστιβάλ Κρητικού στίβου στον Αγ. Νικόλαο

Share

Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, ο Δήμος Αγίου Νικολάου – Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου (Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν.) και ο Α.Ο. Λασιθίου, διοργανώνουν το «6ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΣΤΙΒΟΥ 2019».

Το «6ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΣΤΙΒΟΥ 2019» περιλαμβάνει, Αναπτυξιακούς αγώνες δρόμου σε ανώμαλο έδαφος και δημόσια οδό, αγώνες επίδειξης στην παραλία σφαιροβολίας και άλματος σε μήκος και το πρόγραμμα Kids’ Athletics για τα σωματεία του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και τα σχολεία.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου και στην Κιτροπλατεία, με ώρα έναρξης 11.00 την Κυριακή 20 Ιανουαρίου.

Δείτε εδώ αναλυτικά την προκήρυξη των αγώνων και κατεβάστε εδώ  το έντυπο δήλωσης συμμετοχής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παραμονή για την Ελλάδα στην Super League
Η ελληνική ομάδα στίβου κατάφερε να παραμείνει ανάμεσα στις κορυφαίες της Ευρώπης, στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 21 Ιουνίου στην Λεϊρία της Πορτογαλίας.
7ος Αχίλλειος Άθλος
29-09-2019: Αγώνας δρόμου στη Φάρσαλα
Κάθετο σπριντ - Λάβετε θέσεις!
Το πρώτο Κάθετο Χιλιόμετρο στην Ελλάδα βρίσκεται ήδη στην τελική ευθεία! Το σαββατοκύριακο, 120 δρομείς θα πάρουν εκκίνηση από την παραλία του Λουτρακίου για τον πιο μικρό αγώνα βουνού! 5,8χλμ. και 1.000μ υψομετρική διαφορά, στην πιο γρήγορη αγωνιστική ανάβαση! Ανάμεσα τους ο “παγκόσμιος” Κίλιαν Ζορνέτ, ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος, ο έμπειρος Νίκος Καλοφύρης και ο ανεβασμένος Ογκένι Ταφέσε. Δείτε το πρόγραμμα.
Back to Top