Loutraki Run 2019

3-2-2019: Aγώνες 10 & 3 χλμ. στο Λουτράκι

Share

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί στο Λουτράκι Κορινθίας ο αγώνας δρόμου «Loutraki Run».
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες 10 & 3 χλμ. αλλά και 1 χλμ. για παιδιά. 

Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Ο Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου και ο Δήμος  Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου, προκηρύσσουν  αγώνa δρόμου εκτός σταδίου   με την επωνυμία «LOUTRAKI RUN 2019» που θα διεξαχθει  την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 στο Λουτράκι.
Η διοργάνωση περιλαμβάνει  αγώνα δρόμου δέκα (10) χιλιομέτρων, και  αγώνες  δρόμου τριών (3) και  ενός (1) χιλιομέτρου.
Η εκκίνηση και ο τερματισμός των 10 χιλιομέτρων θα γίνει από την περιοχή  «καταρράκτες» μπροστά από τις ιαματικές πηγές στο Λουτράκι

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, να υποβάλλουν αίτηση  συμμετοχής στο www.myrace.gr

Η προκήρυξη του αγώνα:

Ο Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου και ο Δήμος  Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων υπό την αιγίδα της ΕΑΣ  ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου προκηρύσσουν Αγώνα Δρόμου εκτός Σταδίου με την επωνυμία:

«LOUTRAKI RUN» (10χιλ) που θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019  στο Λουτράκι Κορινθίας.

Εκκίνηση: ώρα 9:30, Θέση Καταρράκτες Λουτρακίου

ΑφετηρίαΔιαδρομή:  Καταρράκτες – Ελ. Βενιζέλου – Μελίνας Μερκούρη – Ποσειδώνος – Παπανικολάου – Σχολής Μηχανικού – Λεωφόρος Αθηνών – Ελ. Βενιζέλου –  Καταρράκτες

Ο αγώνας δρόμου (αφετηρία, διαδρομή, τερματισμός) θα γίνει με την υποστήριξη της Τροχαίας Λουτρακίου.

Η αγωνιστική διαδρομή έχει πιστοποίηση από την IAAF AIMS  

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (10χιλ)
Στον αγώνα επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητών και αθλητριών ηλικίας από 18 ετών και άνω,  εγγεγραμμένων  ή μη σε σωματεία του ΣΕΓΑΣ.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, ΕΠΑΘΛΑ
Νικητές ανακηρύσσονται οι τρείς (3) πρώτοι αθλητές  στην κατηγορία των  ανδρών  και οι τρείς πρώτες αθλήτριες στην κατηγορία  γυναικών.  Στους πρώτους νικητές – νικήτριες  θα απονεμηθούν κύπελλα και μετάλλια.  Στους δεύτερους και τρίτους νικητές – νικήτριες θα απονεμηθούν μετάλλια.  Σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο του αγώνα. 
Επίσης στους τρείς πρώτους αθλητές και στις τρείς πρώτες αθλήτριες κάθε κατηγορίας, θα δοθεί ως έπαθλο η εγγραφή τους στον Μαραθώνιο της Αθήνας,  σε όποια απόσταση   επιθυμούν με έξοδα της διοργάνωσης. 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στο www.myrace.gr  έως την 30 Ιανουαρίου 2019  στις 12:00 το μεσημέρι.
Περιορισμένος αριθμός εγγραφών θα γίνεται την ημέρα του αγώνα στη γραμματεία και εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.
Οι οργανωτές διατηρούν το δικαίωμα αν ο αριθμός των συμμετοχών ξεπεράσει τον προβλεπόμενο να κλείσουν την ηλεκτρονική φόρμα πριν την παραπάνω ημερομηνία. 

Όροι συμμετοχής: Η εγγραφή θα θεωρείται ολοκληρωμένη εφόσον έχει πραγματοποιηθεί τόσο η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής όσο και η πληρωμή του αντίστοιχου κόστους. Δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης ή μεταφοράς της συμμετοχής σε άλλον δρομέα.

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ
Η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά από την εταιρεία   ALL ABOUT RUNNING  για τα 10χιλ και τα 3χιλ., το  1χιλ χωρίς ηλεκτρονική χρονομέτρηση.   Τα ανεπίσημα αποτελέσματα θα αναρτηθούν άμεσα κατά τη διάρκεια των τερματισμών, ενώ τα επίσημα θα δημοσιευθούν,  αφού επικυρωθούν από την οργανωτική επιτροπή τις επόμενες ημέρες του αγώνα.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Ο αγώνας δρόμου θα έχει πλήρη ιατρική κάλυψη (ασθενοφόρα, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό)
Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη.  Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα υγείας που οφείλονται σε παθολογικά αίτια  και σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου,  πριν από τον αγώνα.  Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή – αθλήτρια, αφού όλοι οι συμμετέχοντες – συμμετέχουσες, αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη.

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ
Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα διατίθεται   στους αθλητές εμφιαλωμένο νερό σε σταθμούς κατά μήκος  της διαδρομής.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ – ΠΑΚΕΤΟΥ
Τα πακέτα συμμετοχής θα παραλαμβάνονται  αποκλειστικά από το κτήριο της Δημοτικής Ιαματικής  πηγής  Λουτρακίου (Γ. Λέκκα 70)  το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, από τις 17:00 έως 21:00 και την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου από τις 07:30 στον ίδιο χώρο.   

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Κάθε συμμετέχων στα αγωνίσματα:  10 ή  3 χιλιομέτρων, θα καταβάλλει το αντίτιμο των 10 ευρώ ή  5 ευρώ αντίστοιχα .  Στο αγώνισμα των 1000 μέτρων η συμμετοχή θα είναι δωρεάν.  Οι άνεργοι θα μπορούν να δηλώνουν και να συμμετέχουν δωρεάν,  με μόνη υποχρέωση κατά την παραλαβή των αριθμών να υποδεικνύουν την κάρτα ανεργίας τους.  Ο τρόπος πληρωμής όπως αναγράφεται στην ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ:
Στους αγώνες θα ισχύσουν οι επίσημοι κανονισμοί του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
Ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη θα ρυθμίζεται από και τους τεχνικούς υπευθύνους των αγώνων.

ΔΡΟΜΟΣ 10χιλ.
Ώρα εκκίνησης:  9:30
Αφετηρία:  Καταρράκτες Λουτρακίου

ΔΡΟΜΟΣ 3 χιλ.
Ώρα εκκίνησης:  11:00
Αφετηρία: Καταρράκτες Λουτρακίου

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες από 15 ετών και άνω, οι οποίοι θα τρέξουν με  ευθύνη τους  και θα πρέπει να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις.   Η δήλωση συμμετοχής για  παιδιά πρέπει να υπογράφεται από τον κηδεμόνα τους, κατά την   ηλεκτρονική  υποβολή.

ΔΡΟΜΟΣ 1 χιλ.
Ώρα εκκίνησης: 11:30
Αφετηρία:  Καταρράκτες Λουτρακίου

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι θα τρέξουν με  ευθύνη τους ως προς την ιατρική τους κατάσταση».

Ακολουθεί ο χάρτης της διαδρομής:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
5ο Tinos Running Experience 2018
9-6-2018: O Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου διοργανώνει και το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 τους αγώνες δρόμου TINOS RUNNING EXPERIENCE 2018.
Το 20άρι της άνοιξης
Το αγαπημένο 20άρι της Αθήνας επιστρέφει και φέτος τη δεύτερη Κυριακή του Μαρτίου για να δώσει την ευκαιρία σε χιλιάδες δρομείς να τρέξουν σε μία εύκολη διαδρομή και μία υψηλού επιπέδου διοργάνωση. Ο αγώνας επιφυλάσει πολλές εκπλήξεις για όσους επιλέξουν να συμμετάσχουν καθώς θα είναι η 35η φορά που διοργανώνεται και η ατμόσφαιρα θα είναι εορταστική όπως αρμόζει στην ιστορία του μακροβιότερου αγώνα δρόμου της χώρας μας. Στις 11 Μαρτίου 2012 ο ΣΔΥ Αθηνών και το RUNNER θα σας περιμένουν στον κορυφαίο αγώνα της άνοιξης.
SNF Run: Τρέχοντας προς τη νέα χρονιά
31-12-16: Αγώνας για την αλλαγή του χρόνου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο