5ο Ελάφι Βαρυμπόμπης 16χλμ.-6χλμ.

6-1-2019: Αγώνες 16 & 6 χλμ. στη Βαρυμπόμπη

Share

Την Κυριακή 6 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί το 5ο Ελάφι Βαρυμπόμπης 16χλμ.-6χλμ.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Ξεκινήστε την αγωνιστική σας χρόνια με αγώνα ορεινού τρεξίματος με δύο ανανεωμένες διαδρομές. Χωρίς ιδιαίτερες υψομετρικες. 
Δύο διαδρομές, μία μικρή (6 χλμ.) για τους αρχάριους και μία μεγαλύτερη (16χλμ.). Kαι στις δύο διαδρομές, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διασχίσουν τα καταπράσινα βουνά της Βαρυμπόμπης στους πρόποδες της Πάρνηθας. Η έναρξη και ο τερματισμός του αγώνα θα γίνουν στην περιοχή ΜΠΑΧΟΥΝΙΑ. Θα μείνετε ευχαριστημένοι με την άρτια διοργάνωση του Α.Σ. ΑΓΩΝ με πλήρη κάλυψη υδροδοσιων, πλήρη σηματοδότηση, πανέμορφα μετάλλια και μία διαδρομή με καταπράσινα μονοπάτια πού θα σας μείνει αξέχαστη.

Περισσότερα εδώ www.asagwn.com».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όλοι πήγαν πλατεία
Παρά το γεγονός ότι η μέρα είχε πολλές αγωνιστικές προκλήσεις πάνω από 500 δρομείς έτρεξαν στον 7ο Γύρος Νέας Σμύρνης σήμερα το πρωΐ της Κυριακής. Επίσημα μετρήθηκαν 521 δρομείς που τερμάτισαν τον αγώνα σε μια υπέροχη αλλά και πολλή ζεστή μέρα σε μια αρκετά δύσκολη διαδρομή 7,5 χλμ που περνά από τους πιο ανηφορικούς δρόμους της πόλης. Νικητές, ο Νίκος Ντούσης στους άνδρες και η Φιλίππα Πουλίδου στις γυναίκες που ήταν και 15η στο σύνολο.
Δεχθείτε την πρόκληση
Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του Taygetos Challenge 2010 το 2407 Μountain Αctivities και το Trail Project ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη διεξαγωγή του Taygetos Challenge 2011 το Σαββατοκύριακο 26-27 Μαρτίου.
22-9-2019: Ο 5ος σταθμός της σειράς
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο