1η Γιορτή Αθλητισμού «Δημήτριος Κρυστάλλης»

24-11-2018: Αγώνες στο Καυτανζόγλειο Στάδιο

Share

Το Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο διοργανώνει το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018, την “1η Γιορτή Αθλητισμού Δημήτριος Κρυστάλλης”, αφιερωμένη στον μέντορα των υπεραποστάσεων, οικογενειακών και προσωπικών διαδρομών.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει Ομαδικό Αγώνα (παιδί-ενήλικας) 1000 μέτρων για παιδιά 4-10 ετών, Αγώνα 3000 μέτρων για παιδιά 11-17 ετών, Αγώνα 14.360 μέτρων, Αγώνα 21.540 μέτρων και Αγώνα διάρκειας έξι (6) ωρών, που θα διεξαχθούν στο κεντρικό στάδιο και στην εξωτερική περίμετρο του σταδίου.

Οι παιδικοί αγώνες δεν έχουν ανταγωνιστικό χαρακτήρα και είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Το αντίτιμο συμμετοχής στους αγώνες των 14 χλμ, των 21 χλμ και του αγώνα των έξι (6) ωρών θα προσφέρεται, ως ΔΩΡΕΑ, για την ενίσχυση του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο, με απευθείας κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του φορέα αυτού.

Η Προκήρυξη της διοργάνωσης θα δημοσιευτεί την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 και οι εγγραφές στους αγώνες θα γίνονται μόνον ηλεκτρονικά.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στην ηλεκτρονική δ/νση: [email protected]

Εγγραφές θα γίνονται πατώντας εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
"Αρκάδες ποιμένες" 7ος Λαϊκός Αγώνας Βουνού
11-9-2016: Τρέχοντας στα μονοπάτια των Αρκάδων Ποιμένων
Με 623 αθλητές και αθλήτριες να περνούν τη γραμμή του τερματισμού πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Ιουνίου ο αγώνας δρόμου: 5ο Day Run – Γύρος Δάφνης Υμηττού.
To alpamayoPRO πάει... Κανάρια
Την Πέμπτη, αναχωρεί η ελληνική αποστολή με τους αθλητές οι οποίοι κέρδισαν το ταξίδι από τον περσινό αγώνα στη Μαραθώνια διαδρομή του alpamayoPRO Trail Race, για τη συμμετοχή τους στους ορεινούς αγώνες Trans Gran Canaria. Η οργανωτική επιτροπή του alpamayoPRO Trail Race εξέδωσε ανακοίνωση και εύχεται καλή επιτυχία σε όλους. Δείτε λεπτομέρειες!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο