2ο Νυχτερινό #verticalRUN (La version NOIRE)

17-11-2018: Νυχτερινός αγώνας κάθετης ανάβασης στη Δράμα

Share

Το Σάββατο 17 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί νυχτερινός αγώνας κάθετης ανάβασης με την ονομασία: 2ο Νυχτερινό #verticalRUN (La version NOIRE).
Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«LA VERSION NOIRE – DEUX!

 • Το 2ο νυχτερινό #verticalRUN (La version NOIRE) είναι έτοιμο να δεχτεί 50 δρομείς που θέλουν να απολαύσουν τα σκοτεινά μονοπάτια του Κορυλόβου με την βοήθεια του φακού τους!
 • Το 2ο νυχτερινό #verticalRUN θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Νοεμβρίου απο το κιόσκι δίπλα απο το Έναστρον Κορυλόβου! Η παραλάβή των αριθμών θα γίνει απο την γραμματεία απο τις 18:00 έως τις 18:50 (θα τηρηθεί αυστηρά). 
 • Όλοι οι δρομείς θα οδηγηθούν στην γραμμή εκκίνησης με λεωφορείο της διοργάνωσης. Οι δρομείς θα ξεκινήσουν τον αγώνα όλοι μαζί από το κιόσκι του Πανοράματος στις 19:30, θα ακολουθήσουν τα σηματοδοτημένα μονοτάτια στο δασάκι του περιφερειακού τα οποία θα τους οδηγήσουν στην “κλασσική” διαδρομή του #verticalRUN των 1.100μ κάθετης ανάβασης!

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ:

 • Το κόστος συμμετοχής είναι 10ευρώ για κάθε δρομέα και περιλαμβάνει αναμνηστικό αγώνα, τονωτικό ρόφημα και γεύμα δρομέων στον τερματισμό. Το ποσό πρέπει να καταβληθεί άμεσα με την εγγραφή σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα. Σε περίπτωση που οι πληρωμές ξεπεράσουν τις 50 πριν επιβεβαιωθούν και ολοκληρωθούν, οι πρόσθετες θα ακυρωθούν και θα επιστραφούν τα χρήματα!
 • Οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές έως και 19/10/2018 εκτός και αν συμπληρωθεί ο αριθμός των 50 δρομέων νωρίτερα!
 • Την ημέρα του αγώνα ΔΕΝ θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής/πληρωμής.
 • Κάθε δρομέας είναι υπεύθυνος για τον ιατρικό του έλεγχο και την καλή σωματική του υγεία! Η διοργάνωση δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ατυχήματα και σωματικές βλάβες.
 • Δεν θα υπάρχει φύλαξη προσωπικών αντικειμένων και ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εξοπλισμό του!
 • Δεν θα υπάρχουν ενδιάμεσοι σταθμοί τροφοδοσίας παρά μόνο στον τερματισμό!
 • Ακύρωση εγγραφής και επιστροφή χρημάτων γίνετε μόνο κατά την διάρκεια των εγγραφών. Μετά το κλείσιμο τους δεν επιστρέφονται χρήματα!

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΔΩΡΑ/ΕΠΑΘΛΑ

 • Τα αναμνηστικά δώρα & έπαθλα δίνονται σε κάθε δρομέα στον τερματισμό του. Σε περίπτωση μη εμφάνισης σας στον αγώνα χάνεται το δικαίωμα παραλαβής τους.

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:

 • ΦΑΚΟΣ! (εκτός και αν έχεις νυχτερινή όραση) 

ΕΠΑΘΛΑ:

 • Θα υπάρξει μόνο ένας νικητής ανά κατηγορία φύλλου (ανδρών/γυναικών) ανεξαρτήτως ηλικίας. Ο πρώτος άντρας και η πρώτη γύναίκα θα παραλάβουν ένα μοναδικό έπαθλο του 2ου νυχτερινού #verticalRUN. 

Στο Έναστρον Κορυλόβου, όπου θα γίνει και ο τερματισμός των δρομέων λειτουργεί cafe-bar με θέα την πόλη της Δράμας καθώς και παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους!    

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: http://www.verticalrun.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ρεκόρ συμμετοχών και στον αγώνα των παιδιών
Μεγάλη ήταν και η συμμετοχή στον αγώνα των παιδιών όπου για πρώτη φορά ο αριθμός αυτών που τερμάτισαν ξεπέρασε τους 200. Νικητής σε όλες τις ηλικίες (έτρεξαν παιδιά από 2 έως και 17 ετών) ήταν ο Γιώργος Τάσης του ΓΑΣ Ιλισσός ενώ στα κορίτσια πρώτη τερμάτισε η Λυδία Παππά του ίδιου συλλόγου. Συνολικά έτρεξαν 119 αγόρια και 88 κορίτσια.
Ανακαλύπτοντας τις ομορφιές της Δυτικής Μάνης
O Δήμος Δυτικής Μάνης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας διοργανώνει το Σάββατο 16 Ιουνίου αγώνα δρόμου με την ονομασία: “2ος Δρόμος Δυτικής Μάνης” απόστασης 10 χλμ. και παιδικό αγώνα 1.000 μ στη Στούπα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο