Kallithea Night Run 2018

20-10-2018: Νυχτερινοί αγώνες στην Καλλιθέα

Share

Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί στην Καλλιθέα το Kallithea Night Run 2018.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει νυχτερινούς αγώνες 5 & 2,5 χλμ. με σημείο εκκίνησης και τερματισμών από την πλατεία Τζιτζιφιών.

Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι συμμετέχοντες είναι: εκκίνηση από την Πλατεία Τζιτζιφιών και επί της οδού Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) με φορά ανεβαίνοντας την κεντρική λεωφόρο, τρέχουν έως την οδό Περικλέους (Εκκλησία Αγίας Ελεούσας) και κάνουν ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ προς την κάθοδο της Ελ. Βενιζέλου έως την οδό ΙΣΜΗΝΗΣ για να τερματίσουν μπροστά από την Πλατεία Τζιτζιφιών.

Στον αγώνα των 5χλμ. οι αθλητές/ιες ακολουθούν την ίδια διαδρομή για 2η φορά.

Στόχος της διοργάνωσης είναι όλοι οι δρομείς να ζήσουν μια μοναδική αθλητική εμπειρία.

Ο αγώνας έχει την Διεθνή Πιστοποίησή από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Δρόμων AIMS και την Παγκόσμια Ομοσπονδία του Στίβου ΙΑΑF.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: http://kallitheanightrun.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
4ος Ορεινός Αγώνας Δρόμου Θυσίας Σουλιωτών
7-6-2014: Ο Δήμος Σουλίου στα πλαίσια των εκδηλώσεων των “Εορτών Σουλίου 2015” και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Κλασικού Αθλητισμού Παραμυθιάς την ΚΥΡΙΑΚΗ 07/06/2015 διοργανώνει τον «4ο Ορεινό αγώνα δρόμου Θυσίας Σουλιωτών».
34oς Βαρτζάκειος Δρόμος - Ακύρωση
Διαβάστε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
10ος Αγώνας Δρόμου «Αθαμάνιος Διαδρομή - Δρόμοι του Βασιλιά Αθάμα»
11-8-2018: Αγώνας 12,2 χλμ. από το Αθαμάνιο στο Τετράκωμο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο