Sfakia Vertical Run 2018

21-10-2018: Αγώνας 4,5 χλμ. στα Σφακιά

Share

Ο Σύλλογος Αθλητών Βουνού Άρκαλος υπό την αιγίδα του Δήμου Σφακίων διοργανώνει τον τέταρτο αγώνα κάθετης ανάβασης από το Λουτρό στην Ανώπολη Σφακίων την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018
Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου για το άνοιγμα των εγγραφών:

«Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το 4ο SFAKIA VERTICAL RUN, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018.

Κάντε την εγγραφή σας πατήστε εδώ.

Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα ορίζεται στα 12 ευρώ. Οι πληρωμές θα γίνονται διατραπεζικά. Θα υπάρξει ενημέρωση σχετικά με τους τρόπους πληρωμής άμεσα. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει την οφειλή τους μέχρι και την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018, ημέρα που κλείνουν οι εγγραφές. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Σας περιμένουμε όλους στο μαγευτικό νότο, σε έναν αγώνα αντοχής, έκρηξης και δύναμης, ο οποίος σε 4,5 χιλιόμετρα, κερδίζει 690 μέτρα θετικής υψομετρικής».

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα στο facebook https://www.facebook.com/sfakiaverticalrun/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνας στο Μικρό θέατρο της Επιδαύρου
Ο Δήμος Επιδαύρου προκηρύσσει τον Επιδαύριο Δρόμο 2012 με αφετηρία το Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου και τερματισμό το Αρχαίο Στάδιο Ασκληπιείου Eπιδαύρου.
Στην τελική ευθεία
Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για την έναρξη του Mountain Bike and Run Cup με τον πρώτο αγώνα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Περαχώρα Κορινθίας. Το φετινό κύπελλο της Outsports περιλαμβάνει μια σειρά επτά διεθνών αγώνων ορεινής ποδηλασίας αλλά και επτά αγώνων ορεινού δρόμου αντοχής.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο