1ος Αγώνας Πάρκου «Νυχτερινές Διαδρομές»

29-6-2018: Νυχτερινός αγώνας στην Αθήνα

Share

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ» σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την ανάδειξη του πανέμορφου πάρκου «ΠΕΔΙΟΝ ΆΡΕΩΣ», προκηρύσσει τη διεξαγωγή του 1ου Αγώνα Πάρκου «Νυχτερινές Διαδρομές», στις 29 Ιουνίου 2018, καθώς και περιπατητική διαδρομή 1.700 μέτρων.

Εκκίνηση και τερματισμός εντός του χώρου του Πεδίου Άρεως. Ο Αγώνας τελεί υπό την Αιγίδα, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ), της Ελληνικής Αστυνομίας και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Άθλησης για όλους UESpT.
 
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥΤο αθλητικό γεγονός του 1ου Αγώνα Πάρκου «Νυχτερινές Διαδρομές» κινείται στο τρίπτυχο του ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ, του Πολιτισμού και της ευαισθητοποίησης για τα περιβαλλοντικά προβλήματα της περιοχής μας.
Η ΖΟΤΕΝ, σε συνεργασία με τον Α.Π.Σ «ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ», θα είναι υπεύθυνη για τη διοργάνωση και υλοποίηση του περιβαλλοντικού προγράμματος. Η βασική μας δέσμευση είναι να χρησιμοποιήσουμε τους φυσικούς πόρους του πλανήτη μας αποτελεσματικά, να μειώσουμε τις αρνητικές επιπτώσεις για το περιβάλλον και πιο συγκεκριμένα, να είμαστε υπεύθυνοι για τα απόβλητα που θα παραχθούν στο πολιτιστικό και αθλητικό αυτό γεγονός.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΓΩΝΑ 5 χλμ.: 29 Ιουνίου 2018 και ώρα 20:52 μ.μ. (Δύση Ήλιου)
ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ 1.700 μέτρων: 29 Ιουνίου 2018 και ώρα 21:30 μ.μ.

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
5 Χιλιόμετρα

ΠΕΔΙΟ ΑΡΕΩΣ (Εκκίνηση Άγαλμα Κων/νου, πρώτη στροφή δεξιά περνάμε από το Άγαλμα της Αθηνάς, Αγ. Χαράλαμπο, Αγ Ταξιάρχες με το άγαλμα του Υψηλάντη, δεξιά στον πανέμορφο δρόμο με τις προτομές των Ηρώων του 1821, αριστερά μικρό στρωμένο χωμάτινο κομμάτι και έξοδος στο σημείο Εκκίνησης).

Η διαδρομή αποτελείται απο 3 στροφές.

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ
Στον αγώνα θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση. Πέρα από τους ελεγκτές θα υπάρχουν στον δρόμο και ένα Ηλεκτρονικό check point στον αγώνα των πέντε (5) χιλιομέτρων.

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ
Στον αγώνα θα υπάρχει ένα τραπεζάκι με νερά στην εκκίνηση. 

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Παρακαλούμε να καταχωρείτε τις αιτήσεις συμμετοχής σας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.athenianrunnersclub.gr/register/
Αιτήσεις συμμετοχής καθώς και η πληρωμή του αντιτίμου θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 22/06/2018.
Τονίζεται ιδιαίτερα ότι την ημέρα του αγώνα δεν θα δίνονται νέες συμμετοχές.

OΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ
Το όριο για τον αγώνα θα είναι συνολικά 600 συμμετοχές.
Για την πλήρωση των ανωτέρω ορίων θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας και επομένως οι συμμετοχές ενδέχεται να κλείσουν πριν την ανωτέρω ημερομηνία 22/06/2018.

ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Το αντίτιμο συμμετοχής που θα καλύψει τα έξοδα του αγώνα ορίζεται σε 5 ευρώ και καταβάλλεται με κατάθεση:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕZA
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ 721/322525-93
IBAN: GR50 0110 7210 0000 7213 2252 593
ΤΡΑΠΕZA EUROBANK
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ 0026-0604-74-0101580382
IBAN: GR70 0260 6040 0007 4010 1580 382
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ Γιώργος Διαμαντής και στις δύο περιπτώσεις.
Το ανωτέρω αντίτιμο καλύπτει:
Αριθμό συμμετοχής
Ηλεκτρονική χρονομέτρηση
Αναμνηστικό μετάλλιο για τους συμμετέχοντες που θα τερματίσουν
Ενυδάτωση

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην κατάθεση, ν’ αναγράφετε το ονοματεπώνυμο σας: (π.χ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)Για να θεωρηθεί έγκυρη η εγγραφή θα πρέπει να έχει τακτοποιηθεί η οικονομική υποχρέωση εντός 5 ημερών από την αίτηση και πάντως το αργότερο μέχρι τις 22/06/2018.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Προσοχή δεν θα υπάρχει γραμματεία την ημέρα του αγώνα και δεν θα δοθούν αριθμοί συμμετοχής.Η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής θα γίνει την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018 στην περιοχή μέσα στο ΠΕΔΙΟ ΑΡΕΩΣ, όπου είναι το άγαλμα του Κωνσταντίνου (Λ Αλεξάνδρας & Μαυροματαίων) και από ώρα 18:00 – 22:00.Προσοχή επαναλαμβάνουμε ότι την Παρασκευή δεν θα γίνεται διανομή αριθμών συμμετοχής.Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τους αριθμούς συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Κο Ε. Λεμπέση (τηλ. 6977 212 169).

ΜΕΤΑΛΛΙΑ – ΚΥΠΕΛΛΑ – ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Κύπελλα θα δοθούν στους τρείς πρώτους άνδρες και τις τρείς πρώτες γυναίκες του αγώνα.Σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια, τεχνικά μπλουζάκια και διπλώματα καθώς και νερά, αναψυκτικά και μπανάνες κ.α.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ
Ο πρώτος άνδρας και η πρώτη γυναίκα στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων θα πάρουν από ένα ζευγάρι παπούτσια προσφορά της εταιρείας SAUCONY. Ο Δεύτερος και τρίτος άνδρας και η δεύτερη και τρίτη γυναίκα του αγώνα των 5 χιλιομέτρων θα λάβουν τεχνικά μπλουζάκια επίσης προσφορά της εταιρείας SAUCONY.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Μετά το πέρας του αγώνα θα ακολουθήσει live event και πάρτυ εθελοντών-αθλητών και φίλων που θα ήθελαν να πλαισιώσουν την εκδήλωση.

ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Μετά από την εκδήλωση θα υπάρχουν εκδηλώσεις κάθε περίπου 15 ημέρες εντός του ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΕΩΣ, με δρόμο 5 χιλιομέτρων, χωρίς ηλεκτρονική χρονομέτρηση. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν αργότερα στο www.athenianrunnersclub.gr και στο facebook ΑΠΣ Αθηναίοι Δρομείς.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Θα υπάρχει σε όλη την διάρκεια της διαδρομής επαρκής Ιατρική κάλυψη από Ιατρούς και διασώστες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Η διοργάνωση θα παρέχει βιντεοσκόπηση, και φωτογραφική κάλυψη του αγώνα. 

ΦΥΛΑΞΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ
Θα υπάρχει μέριμνα για την φύλαξη των προσωπικών αντικειμένων των συμμετεχόντων

ΧΟΡΗΓΟΙ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
Περιφέρεια Αττικής
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ Της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ),Της Ελληνικής Αστυνομίας Της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Άθλησης για όλους UESpT

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
6ος Αυθεντικός Φειδιππίδειος Δρόμος - Ακύρωση
Αγώνας υπεραπόστασης Αθήνα-Σπάρτη-Αθήνα 490χλμ.
Στα χνάρια του... Εφιάλτη
Όρος Καλλίδρομο, 13 Απριλίου 2008
2ος Λαικός Αγώνας Δρόμου Περιστερίου
1-11-2015: Για δεύτερη φορά ο Δήμος Περιστερίου διοργανώνει τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 10 χλμ.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο