Hμιμαραθώνιος Σκύρου 2018

15-9-2018: Αγώνας ημιμαραθωνίου στη Σκύρο

Share

Ο Δήμος Σκύρου με συνδιοργανωτές τον Περιπατητικό και Φυσιολατρικό Σύλλογο ‘Ανακαλύπτοντας τη Σκύρο΄(rediscover skyros) τον αθλητικό σύλλογο Α.Π.Σ. Τελμησσός Νέας Μάκρης – Μαραθώνα και την υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας αλλά και υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑΥ διοργανώνουν τον Ημιμαραθώνιο Σκύρου 2018 απόστασης 21,00 χλμ καθώς και Αγώνα 5,5 χλμ και 1000μ για παιδιά το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018.

Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΣΚΥΡΟΥ

Αφετηρία-Τερματισμός : Κεντρική Πλατεία Σκύρου

Ώρα εκκίνησης: 17:00

Μήκος διαδρομής επί ασφάλτινης οδού 21,98χλμ, με ανηφορικές και κατηφορικές κλήσεις.

ΑΓΩΝΑΣ 5.500μ

Αφετηρία-Τερματισμός : Κεντρική Πλατεία Σκύρου

Ώρα εκκίνησης: 17:10

Μήκος διαδρομής επί ασφάλτινης οδού 5,5χλμ, με ανηφορικές και κατηφορικές κλήσεις.

 

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 1000μ

Αφετηρία-Τερματισμός : Κεντρική Πλατεία Σκύρου

Ώρα εκκίνησης: 17:15

Μήκος διαδρομής επί ασφάλτινης οδού 1000μ, με ανηφορικές και κατηφορικές κλήσεις.

Συμμετοχές – Πληροφορίες:
Για την συμμετοχή σας στον  Ημιμαραθώνιο Σκύρου και τον  Αγώνα των 5,5 χλμ υπάρχει φόρμα-αίτηση ηλεκτρονικής  εγγραφής  –  πληρωμής, με όλα τα στοιχεία, απ΄ όπου γίνεται και η κατάθεση του χρηματικού ποσού των 5 ευρώ. Εάν δεν γίνει η κατάθεση, δεν θα είναι έγκυρη η εγγραφή σας. Η αίτηση εγγραφής βρίσκεται στο http://skyroshalfmarathon.com/

Δικαίωμα Συμμετοχής:
Όλοι οι αθλητές δρομείς τρέχουν με δική τους ευθύνη και πρέπει να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις. Κάτω των 18 ετών η εγγραφή θέλει την συγκατάθεση γονέα.

Ασφάλεια και Ιατρική κάλυψη:
Σε όλη την διαδρομή θα υπάρχουν εθελοντές, διασώστες και ιατρικό προσωπικό, καθώς αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Σταθμοί εφοδιασμού:
Θα υπάρχουν σταθμοί εφοδιασμού ανά τρία 3 (χλμ) με νερό, μπανάνα, ισοτονικό. Σύνολο σταθμών 6 και στον τερματισμό.

Σήμανση αγώνα:
Θα υπάρχει καθ’ όλη την διαδρομή αρίθμηση ανά  χλμ, δείκτες και στις διασταυρώσεις φύλαξη από εθελοντές. Θα προπορεύεται όχημα της αστυνομίας.

Έπαθλα:
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά συλλεκτικά μετάλλια-διπλώματα- συλλεκτικά έπαθλα. τεχνικό μπλουζάκι καθώς και μια τσάντα με διάφορα αναμνηστικά δώρα-τοπικά προϊόντα. Επίσης στον τερματισμό θα σας περιμένουν κεράσματα τοπικά, προσφορά των τοπικών επαγγελματιών, φορέων,  και συλλόγων.
Βραβεύσεις στις ηλικιακές κατηγορίες θα γίνονται μόνο στον πρώτο κάθε ηλικιακής κατηγορίας  18-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60-69, 70 και άνω και εφόσον υπάρχουν τουλάχιστον 3 αθλητές να την υποστηρίξουν. Οι τρεις πρώτοι/πρώτες γενικής δεν θα βραβευτούν και στην κατηγορία τους.

Φύλαξη προσωπικών αντικειμένων:
Θα υπάρχει στην γραμματεία του αγώνα στην κεντρική πλατεία Σκύρου, χώρος για την φύλαξη των προσωπικών σας αντικειμένων.

Χρονομέτρηση αγώνα:
Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση με ειδικό cheap στον αριθμό του κάθε αθλητή.

Θα υπάρχουν ειδικές τιμές για τους αθλητές και τους συνοδούς τους στα ακτοπλοΐκά εισιτήρια Κύμη –Σκύρος-Κύμη και προνομιακές τιμές στις μετακινήσεις εντός του νησιού.

ΔΙΑΜΟΝΗ – ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ

Πακέτο 1

Πακέτο 2

Σας περιμένουμε να γνωρίσετε και να τρέξετε στην πανέμορφη Σκύρο σε μια μοναδική διαδρομή πλάι στη θάλασσα, μέσα στο πευκοδάσος, στα καλντερίμια της παραδοσιακής χώρας και στο γραφικό λιμάνι του νησιού.

Πληροφορίες
Τηλ. 6955487024 Παναγιώτης Παπαγεωργίου
22220 92581 Αριάδνη Σπανού
6942633465 Βλάσης Καραβασίλης, Α.Π.Σ. Τελμησσός

Επισκεφθείτε την σελίδα του  αγώνα στον ακόλουθο σύνδεσμο www.skyroshalfmarathon.com.

Email: [email protected]»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δρόμος θυσίας "Αγγελής Γοβιός" 2015
18-4-2015: O Σύλλογος Δρομέων και Περιπατητών Ψαχνών σε συνεργασία με τον Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων διοργανώνει το απόγευμα του Σαββάτου 18 Απριλίου αγώνα 14 χλμ.
1oς Αγώνας Δρόμου Προυσού - Prousos Run
Αγώνας για πρώτη φορά στον Προυσό
Τουσέ και Δημάκη νικητές στο Αγρίνιο!
Με νικητή έναν 20χρονο Αγρινιώτη, τον Κώστα Τουσέ με χρόνο 1:06.59 ολοκληρώθηκε ο 3ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος «Μιχάλης Κούσης», προς τιμή του μεγάλου Έλληνα μαραθωνοδρόμου. Στον αγώνα σημειώθηκαν πολύ καλές επιδόσεις και συνολικά τερμάτισαν 154 δρομείς από όλη την Ελλάδα. Πρώτη στις γυναίκες η Ντενίζ Δημάκη με 1:19.19. Δείτε όλα τα αποτελέσματα…
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο