19ος  Ευχίδειος Άθλος

12/13-5-2018: Αγώνας 107,5 χλμ. στη διαδρομή Πλαταιές – Δελφοί

Share

Το διήμερο 12-13 Μαΐου θα διεξαχθεί ο «19ος  Ευχίδειος Άθλος», απόστασης 107,5 χλμ. στη διαδρομή Πλαταιές – Δελφοί.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Ο Ελληνικός όμιλος Τριάθλου και αθλημάτων μεγάλης διάρκειας “Ο Ευχίδας” διοργανώνει τον 19ο Ευχίδειο άθλο, διεθνή, ιστορικό αγώνα υπεραπόστασης, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και της Ομοσπονδίας Συλλόγων Μαζικού Λαϊκού αθλητισμού-Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΜΛ.Α-Υ). Η εκκίνηση του αγώνα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Μαϊου και ώρα 06.00 μπροστά από τον αρχαιολογικό χώρο Πλαταιών. Το χρονικό όριο του αγώνα είναι 15 ώρες.

Αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες και η φόρμα εγγραφής  στην ιστοσελίδα www.euchidiosathlos.gr

Επικοινωνία  e-mail : [email protected]».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
4ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Γέφυρας Ρίου
11-9-2016: Ο Σύλλογος Μαζικού Αθλητισμού «Η ΖΕΥΞΗ» σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων και την Δημοτική Κοινότητα Αγίου Βασιλείου Πατρών, συνδιοργανώνουν τον 4ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Γέφυρας Ρίου.
Nike Run 2009
5-4-2009: Με νέο ρεκόρ συμμετοχών και μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Απριλίου ο πρώτος αγώνας Nike Run για το 2009. Η “μάχη” ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ήταν συγκλονιστική και κρίθηκε υπέρ των αντρών την τελευταία στιγμή. Ο Γιώργος Καραβίδας και η Μαρία Αγγελική Ρηγοπούλου ήταν οι μεγάλοι νικητές σε ένα αγώνα που όλοι μπορούν να αισθάνονται νικητές.
2ος Μαινάλιος Δρόμος
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο