Frozen Peaks – Ψυχρές Κορυφές

24/27-5-2018: Αγώνες ορεινού τρεξίματος στο Νευροκόπι

Share

Από τις 24 έως τις 27 Μαΐου 2018 θα πραγματοποιηθεί στο Νευροκόπι ο αγώνας «Frozen Peaks – Ψυχρές Κορυφές» που περιλαμβάνει αγώνες 10, 40, 80 και 240 χλμ.

Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Ο υπό σύσταση Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Νευροκοπίου (Π.Ο.Σ Νευροκοπίου) σε συνεργασία με το Δήμο Νευροκοπίου και τον αθλητικό Σύλλογο «Α.Ο ΑΚΡΙΤΕΣ 2005 Κ. Νευροκοπίου», ενστερνιζόμενοι τις ηθικές αξίες του ευ αγωνίζεσθε και της ευγενούς άμιλλας, έχοντας σκοπό να αναδείξουν και να προβάλουν την ιστορικότητα, την ιδιομορφία, τις φυσικές ομορφιές και τα πολιτιστικά στοιχεία της ευρύτερης περιοχής: Προκηρύσσουν την τέλεση της Αθλητικής-Πολιτιστικής Διοργάνωσης με την επωνυμία «FROZEN PEAKS–ΨΥΧΡΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ», η οποία περιλαμβάνει τέσσερεις αγώνες βουνού 10, 40, 80 και 240 χιλιομέτρων σε συνθήκες ημιαυτονομίας, καθώς επίσης και παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν από 24-27 Μαΐου 2018 στην περιοχή του Δήμου Νευροκοπίου. Συγκεκριμένα:

1. Υπερμαραθώνιος Αγώνας Βουνού με την επωνυμία «PANORAMA» 240 περίπου χιλιομέτρων σε τρείς διαφορετικές διαδρομές των 80 περίπου χιλιομέτρων

2. Υπερμαραθώνιος Αγώνας Βουνού με την επωνυμία «HIGHLAND» 80 χιλιομέτρων, ο οποίος αποτελεί ένα τμήμα της διαδρομής των 240 χιλιομέτρων

3. Μαραθώνιος Αγώνας με την επωνυμία «HEROES» 40 χιλιομέτρων, ο οποίος θα ενώσει όλα τα οχυρά της Γραμμής Μεταξά και είναι αφιερωμένος στους ήρωες υπερασπιστές των οχυρών στον πόλεμο του 1940

4. Λαϊκός αγώνας δρόμου 10 χιλιομέτρων με την επωνυμία «LISSE»

Οι αγώνες θα πιστοποιηθούν στην I.T.R.A (International Trail Race Association) Οι όροι συμμετοχής, η διαδικασία εγγραφής στους αγώνες, το κόστος συμμετοχής και τα έπαθλα εμφανίζονται στον κανονισμό των αγώνων, ο οποίος έπεται.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.frozenpeaks.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
14ος Παλαιολόγειος Δρόμος - Ματαίωση
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Kallikrateia Coastal Run 2026
Δείτε την προκήρυξη
Ευαγγελίδης και Καρπούζα τερμάτισαν πρώτοι στη Σφενδάμη - Νικητής του διημέρου ο Διττόπουλος!
Ο Δημοσθένης Ευαγγελίδης της New Balance και η Βίκυ Καρπούζα της Salomon Hellas / SIS ήταν οι μεγάλοι νικητές στον ορεινό αγώνα δρόμου του Sfendami Mountain Festival 2011. Ολοκληρώθηκε και ο αγώνας ποδηλασίας με νικητή το Δημήτρη Αντωνιάδη. Νικητής στους αγώνες του διημέρου ο Γιάννης Διττόπουλος.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο