Τελευτεία νέα από το Δημοκρίτειο

Διαβάστε αναλυτικά

Share

Διαβάστε την τελευταία ανακοίνωση των διοργανωτών:

“Συνεπής στο ραντεβού του με το δρομικό κίνημα είναι και φέτος ο Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Ξάνθης, που διοργανώνεται την τελευταία Κυριακή του Νοεμβρίου, με εκατοντάδες δρομείς να δίνουν ραντεβού, για 4η χρονιά, στη διαδρομή περιμετρικά της πόλης της Ξάνθης με αφετηρία και τερματισμό το ιστορικό μνημείο της πόλης, το ρολόι της, που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης.

Πέρα φυσικά από τον Ημιμαραθώνιο δρόμο, ο οποίος διεξάγεται φέτος την Κυριακή 26 Νοεμβρίου σε μια επίπεδη, πιστοποιημένη και πανέμορφη διαδρομή 21,1 χλμ., την ίδια ημέρα πραγματοποιείται και ο αγώνας των 5 χλμ., ενώ λίγο αργότερα και αγώνας δρόμου 1.000 μ. για παιδιά δημοτικού και ΑμεΑ.

Εγγραφές

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης: http://www.democritushalfmarathon.gr/ 

Με δεδομένη την «έκρηξη» ενδιαφέροντος των τελευταίων ημερών και μετά από αιτήματα πολλών δρομέων και ομάδων για ολιγοήμερη παράταση, η οργανωτική επιτροπή αγώνα, προκειμένου να ικανοποιήσει το έντονο ενδιαφέρον των δρομέων που δεν έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους, αποφάσισε την μετάθεση της ολοκλήρωσης των εγγραφών για το μεσημέρι της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου και ώρα  2:00 μ.μ. (14:00). Υπενθυμίζεται πως για να ολοκληρωθεί η εγγραφή την περίοδο της παράτασης θα  πρέπει ταυτόχρονα να έχει καταβληθεί και το αντίστοιχο αντίτιμο.   

Οι αθλητές και αθλήτριες καθώς και οι σύλλογοι έχουν την δυνατότητα να εγγραφούν με ατομική ή με ομαδική εγγραφή χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη ηλεκτρονική φόρμα. Προσοχή απαραίτητη προϋπόθεση για όσους από τους συμμετέχοντες δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας κατά την παραλαβή του φακέλου συμμετοχής πρέπει να συνοδεύονται από τον γονέα ή κηδεμόνα ώστε να υπογράψει την υπεύθυνη δήλωση για την συμμετοχή του. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα γίνεται αποδεκτή η συμμετοχή.

 

Αντίτιμο Συμμετοχής

Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος: 10 ευρώ

Λαϊκός Αγώνας 5km: 7 ευρώ

Μαθητικός αγώνας 1km: Δωρεάν

 

Τρόποι πληρωμής:

Η πληρωμή του αντιτίμου συμμετοχής μπορεί να γίνει με τους παρακάτω δύο τρόπους:

1. Mε κατάθεση στην Εθνική τράπεζα.

Αριθμός Λογαριασμού: 549/545260-07

ΙΒΑΝ: GR5401105490000054954526007

Δικαιούχος Λογαριασμού: ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΞΑΝΘΗΣ.

Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει απαραίτητα να δηλώσετε το ονοματεπώνυμο του δρομέα για τον οποίο καταβάλλεται η συμμετοχή.

Σημείωση: Αν κάνετε ηλεκτρονική μεταφορά χρημάτων από άλλη τράπεζα θα πρέπει να αναλάβετε και τα έξοδα της συναλλαγής. Σε κάθε περίπτωση, για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας θα πρέπει να λάβουμε το πλήρες αντίτιμο της εγγραφής.

2. Χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας μέσω του ασφαλούς συστήματος πληρωμών PayPal. Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμό σας στην φόρμα που υπάρχει: https://www.democritushalfmarathon.gr/el/tropoi-pliromis/

και πατήστε το κουμπί “Pay Now” (Θα πρέπει να διαθέτετε ενεργό λογαριασμό PayPal).

 

Ρεκόρ διαδρομής: 

Η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε να επιβραβεύει τον πρώτο άνδρα και την πρώτη γυναίκα που θα κόψουν το νήμα του τερματισμού, εφόσον έχουν επιτύχει επίδοση καλύτερη από το ρεκόρ διαδρομής, με το ποσό των 200 ευρώ για την κατηγορία των ανδρών και με το ποσό των 100 ευρώ για την κατηγορία των γυναικών. Η απονομή των χρηματικών επάθλων έχει ως στόχο την προσέλκυση των καλύτερων αθλητών της χώρας σε μια από τις ομορφότερες διαδρομές της Ελλάδας και παράλληλα αποτελεί ένα δείγμα εκτίμησης στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι αθλητές των μεγάλων αποστάσεων να προετοιμάζονται χωρίς να έχουν την απαιτούμενη οικονομική στήριξη σε σχέση με τους αθλητές άλλων αγωνισμάτων.

 

Περισσότερες πληροφορίες  

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε το http://www.democritushalfmarathon.gr και να επικοινωνήσετε στο email: [email protected],

ενώ μπορούμε να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία και προσωπικά επικοινωνώντας στα τηλέφωνα: 

Γιάννης Πυργελής: 6978556999

Ξανθόπουλος Λεωνίδας: 6974955817

Βασιλειάδης Σεραφείμ: 6977079501

Πολυμένης Απόστολος: 6937219384 (οικονομικά Θέματα)

Ο αγώνας διεξάγεται με την υποστήριξη της Ε.Α.Σ  Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Αν. Μακεδονίας – Θράκης και υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και της Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.-Υ.

Ισχύουν οι κανονισμοί των επίσημων αγώνων IAAF όπως προβλέπονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
26-3-2017: Ο 1ος Αγώνας της σειράς Run Greece
Walk for life 2024
Μία συμβολική διαδρομή για όλους στο ΚΠΙΣΝ!
5οι Παντροιζηνιακοί Αγώνες "Στο δρόμο του Θησέα"
Αγώνες για όλα τα γούστα στον Γαλατά Τροιζηνίας
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο