1ος Δρόμος Θυσίας Κερδυλλίων

8-10-2017: Αγώνας 10 χλμ. στην Αμφίπολη

Share

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί αγώνας 10 χλμ. στα Νέα Κερδύλια.
Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Ο Δήμος Αμφίπολης σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό σύλλογο Νέων Κερδυλίων, με την υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και του συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Σερρών, διοργανώνει τον 1ο αγώνα δρόμου θυσίας σε δημόσια οδό, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με τους παρακάτω όρους:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017.

ΑΦΕΤΗΡΙΑ -ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΩΝ ΚΕΡΔΥΛΙΩΝ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ: 10.000μ .

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Εκκίνηση από την πλατεία Νέων Κερδυλίων έως το μνημείο Πεσόντων και επιστροφή 

ΩΡΑ EKΚINΗΣΗΣ 10:00

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Έχουν οι αθλητές – τριες που ανήκουν στη δύναμη των σωματείων μελών του ΣΕΓΑΣ καθώς και βετεράνοι και ανεξάρτητοι αθλητές – τριες.

ΗΛΙΚΙΑ
Οι γεννηθέντες το έτος 2000 και μεγαλύτεροι
Παράλληλα θα διεξαχθεί και αγώνας δρόμου 1000 μ. για μαθητές-τριες Δημοτικών σχολείων με αφετηρία και τερματισμό την ίδια πλατεία και ώρα εκκίνησης 11:15

ΕΠΑΘΛΑ:
Στον πρώτο νικητή – τρια θα απονεμηθεί μετάλλιο, δίπλωμα.
Στον δεύτερο νικητή-τρια μετάλλιο & δίπλωμα.
Στον τρίτο νικητή-τρια μετάλλιο & δίπλωμα και σε όσους τερματίσουν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ:
Με τη φροντίδα και την ευθύνη των Συλλόγων τους οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να έχουν εξετασθεί από γιατρό πριν από τους αγώνες.
Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών-τριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για την συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες. Η πιστοποίηση αυτή γίνεται στο πίσω μέρος του Δελτίου του αθλητή-τριας και το οποίο θεωρείται από Νομαρχιακό Νοσοκομείο ή Κέντρο Υγείας ή Αγροτικό Ιατρείο ή Υγειονομική Στρατιωτική Μονάδα ή από έχοντες οποιαδήποτε σχέση με το Δημόσιο , Ν.Π.Δ.Δ. ή ιδιώτες ιατρούς. Το Δελτίο Υγείας ισχύει για ένα [1] έτος από τη θεώρησή του.
Οι ανεξάρτητοι αθλητές θα υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση ότι έχουν εξετασθεί ιατρικώς και προκειμένου για μαθητές – τριες οι γονείς ή οι κηδεμόνες τους, προσκομίζοντας και ιατρική βεβαίωση.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής – εγγραφές των αθλητών τριών θα γίνονται ηλεκτρονικά στο mail [email protected] ή fax 2321050388 της ΕΑΣ μέχρι την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου και στον χώρο των αγώνων μία ώρα πριν την εκκίνηση του αγωνίσματός τους.
Για τους συμμετέχοντες δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση . 
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Τεχνικός Υπεύθυνος ορίζεται: ο Τεχνικός Σύμβουλος της ΕΑΣ Κος Ζορμπάς Σταύρος σύμφωνα με τους κανονισμούς Αγώνων Στίβου και Τεχνικών Διατάξεων του ΣΕΓΑΣ και της ΙAAF, έκδοσης 2016-2017

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Οι δηλώσεις συμμετοχής – εγγραφές των αθλητών-αθλητριων θα γίνονται ηλεκτρονικά στο email: [email protected] ή fax 2321050388 της ΕΑΣ μέχρι την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου και στον χώρο των αγώνων μία ώρα πριν την εκκίνηση του αγωνίσματός τους.
Για τους συμμετέχοντες δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Τεχνικός Υπεύθυνος ορίζεται: ο Τεχνικός Σύμβουλος της ΕΑΣ Κος Ζορμπάς Σταύρος σύμφωνα με τους κανονισμούς Αγώνων Στίβου και Τεχνικών Διατάξεων του ΣΕΓΑΣ και της ΙAAF, έκδοσης 2016-2017

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Λιούμπας Ιωάννης Μέλος του Δ.Σ του ΣΕΓΑΣ 6974649160
Ζορμπάς Σταύρος Τεχνικός σύμβουλος 6947600430

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα στο Facebook πατώντας εδώ.   

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Foloi Trail Run - Το φαράγγι των Κενταύρων
1η διοργάνωση με 20 και 10χλμ. στο χωριό Φολόη
Quantum Nicosia Marathon
Η Λευκωσία, η πρωτεύουσα της Κύπρου, επέλεξε το 2010 που συμπίπτει με την επέτειο των 2.500 χρόνων από τη μάχη του Μαραθωνίου, ως πολυσήμαντη αφετηρία της σχέσης της με τον μαραθώνιο δρόμο όπου θα πραγματοποιηθεί τη δεύτερη Κυριακή του Οκτωβρίου ο 1ος Διεθνής Μαραθώνιος Λευκωσίας “Quantum Nicosia Marathon”.
Ακύρωση του IRONMAN 70.3 Greece
Διαβάστε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο