Κυριακίδεια 2017 – Πάφος

10-12-2017: Αγώνας 10 χλμ. στην Πάφο της Κύπρου

Share

Το Σωματείου Δρομέων Πάφου «Στέλιος Κυριακίδης» διοργανώνει την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου αγώνα 10 χλμ. στη μνήμη του μεγάλου μαραθωνοδρόμου Στέλιου Κυριακίδη.
Ακολουθεί η ανακοίνωση του σωματείου:

«Διοργανώνονται στο στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» στην Πάφο την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 
Πρόσκληση για συμμετοχή στον αγώνα δρόμου 10 χλμ τα ‘Κυριακίδεια’ που θα διοργανωθεί την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 από το Σωματείο Δρομέων Πάφου ‘Στέλιος Κυριακίδης’. Φέτος η εκδήλωση θα διοργανωθεί σε συνδυασμό με την τελετή μετονομασίας του Παφιακού σταδίου σε στάδιο ‘Στέλιος Κυριακίδης’ και θα έχει σαν χώρο εκκίνησης και τερματισμού το στάδιο. Στις 10 Δεκεμβρίου συμπληρώνονται ακριβώς 30 χρόνια από το θάνατο του κορυφαίου Κύπριου Μαραθωνοδρόμου Στέλιου Κυριακίδη (απέθανε στις 10 Δεκεμβρίου 1987). Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 9:00 το πρωί, ενώ υπάρχει όριο συμμετοχών που ανέρχεται στους 300 δρομείς.

Η διαδρομή θα περιέλθει από το ιστορικό κέντρο της πόλης της Πάφου και θα συμπεριλάβει το Δημοτικό Μέγαρο, τη Δημοτική Βιβλιοθήκη, τη Λεωφόρο Μακαρίου, το Μαρκίδειο Θέατρο, τον κινηματογράφο Αττικόν καθώς και άλλα ιστορικά μνημεία και ορόσημα της πόλης. Όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς θα πάρουν μοναδικό αναμνηστικό μετάλλιο, επετειακή τεχνική αγωνιστική φανέλα, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, έπαθλα για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες (ανά πέντε χρόνια), ενεργειακά τζελ, θα υπάρξουν σταθμοί υγρών κάθε 3 χλμ, φρούτα, νερό, ηλεκτρολύτες και χυμοί καθώς επίσης δωρεάν στάθμευση στους χώρους στάθμευσης του σταδίου. Το δικαίωμα συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των €12,00. Οι διαδικτυακές εγγραφές γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα  https://registration.mylaps.com/kyriakideia

Περισσότερες πληροφορίες στα:
E-mail: [email protected]
Web site: www.stelioskyriakides.com  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ος Δρόμος Ενετικών Τειχών και Πυλών Ηρακλείου City Trail
31-1-2016: Για πρώτη φορά το Ηράκλειο θα φιλοξενήσει το Αγώνα Δρόμου Ενετικών και Πυλών μια ιστορική διαδρομή-αναδρομή στο παρελθόν.
AlpamayoPRO trail race - Ακύρωση
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Aurora Virtual Run
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον αγώνα
Back to Top