10ος Αγώνας Δρόμου Δαϊκλής

29-7-2017: Αγώνας 7,5χλμ. σε άσφαλτο

Share

Διαβάστε αναλυτικά τα στοιχεία του 10ου Αγώνα Δρόμου “Δαϊκλής 2017”

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 29 Ιουλίου 2017

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 19:00

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Αριστομένη – Διόδια – Στέρνα – Μάνεση

Η διαδρομή είναι 7,5km και ασφάλτινη. Συγκέντρωση αθλητών έως τις 18:00 στο Μάνεση για να μεταφερθούν στην αφετηρία με λεωφορείο.

Δηλώσεις συμμετοχής http://sdym.gr/index.php/oi-agones-mas/dilosi-symmetoxis-p έως την Πέμπτη 27/7/17. Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση. Περιορισμένες εγγραφές την ημέρα του αγώνα.

ΕΠΑΘΛΑ: μετάλλια, κύπελλα στους έξι πρώτους και μετάλλια σε όλους όσους τερματίσουν.

Θα υπάρχει δυνατότητα ντους για τους αγωνιζόμενους και θα ακολουθήσει παραδοσιακό γεύμα με γουρουνοπούλα.

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ: O ιατρικός έλεγχος γίνεται αυτοβούλως από τους συμμετέχοντες, οι ενήλικες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη και οι ανήλικες με ευθύνη του γονέα τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για 24η χρονιά ο Κορακοβούνιος
Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης η Ενορία Αγίου Γεωργίου Αμφιθέας Κορακοβουνίου και οι πολιτιστικοί Σύλλογοι Αμφιθέας- Λοφούπολης και το 4ο Τοπικό Διαμέρισμα του Δήμου Ηρακλείου. διοργανώνουν τον 24ο Κορακοβούνιο αγώνα δρόμου και πεζοπορίας την Κυριακή 15 Μαίου στην περιοχή Κορακοβουνίου. Ενας αγώνας λαικός που εδώ και είκοσι τέσσερα συνεχή χρόνια διοργάνωσης έχει προσφέρει πολλά στον Κρητικό αθλητισμό και είναι ο καλύτερος αγώνας στο είδος του. Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στην μνήμη του Ιωάννη Καμπαξή φίλο του αθλητισμού και πρωτεργάτη του Κορακοβούνιου δρόμου και άλλων αθλητικών εκδηλώσεων.<
Οι δρομείς δείχνουν το δρόμο
Εκτός από έναν ξεχωριστό αγώνα σε οργανωτικό επίπεδο, οι διοργανωτές του 5ου Ημιμαραθώνιου δρόμου “Θανάσης Σταμόπουλος” που θα γίνει την Κυριακή 18 Μαρτίου στα Τρίκαλα φροντίζουν και για τη φιλανθρωπική κινητοποίηση των δρομέων. Δείτε το δελτίο τύπου με τις δράσεις της διοργάνωσης, την ανταπόκριση των δρομέων αλλά και το πώς μπορεί ο καθένας να βοηθήσει.
Salewa Rogkas 2023
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο