Rodopi Challenge 2017

29-4-2017: Αγώνας ultra trail στα βουνά της Ροδόπης.

Share

Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

“Η Μη-Κερδοσκοπική Εταιρεία “Rodopi Ultra Trail” ανακοινώνει τη διοργάνωση του αγώνα Rodopi Challenge 50 miles για τις 29 Απριλίου 2017, στην περιοχή της Οροσειράς Ροδόπης. Πρόκειται για την 6η διοργάνωση του αγώνα των 50 μιλίων, ο οποίος φιλοδοξεί να παίξει το ρόλο του “άτυπου Πανελληνίου Πρωταθλήματος 50 μιλίων”.

Ο Rodopi Challenge 50 miles (ROC) αποτελεί αυτοτελές αθλητικό γεγονός, με στόχο τη δημιουργία ενός εισαγωγικού ultra-trail αγώνα αλλά και την εξοικείωση των αθλητών με το ύφος και τη φιλοσοφία του ROUT, διατηρώντας κοινά χαρακτηριστικά με αυτόν.  Όλες οι λεπτομέρειες του αγώνα, αναφέρονται στους ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ του ΑΓΩΝΑ εδώ.

Ο μέγιστος αριθμός αγωνιζομένων είναι 300. Οι αιτήσεις συμμετοχής που θα υποβληθούν κατά την περίοδο των εγγραφών και θα πληρούν το κριτήριο συμμετοχής θα γίνουν δεκτές με σειρά προτεραιότητας (first come- first served)”

Ο ROC θα συνεχίσει να αποτελεί κριτήριο συμμετοχής για τον ROUT, καθώς πληροί τις προδιαγραφές που η διοργάνωση έχει θέσει για τον αγώνα των 100 μιλίων (μήκος τουλάχιστον 50 μίλια) με όριο τερματισμού 17 ώρες (μόνο για το κριτήριο). Επίσης, ο αγώνας, μετά και την επίσημη καταμέτρησή του, θα δηλωθεί και σε άλλες διοργανώσεις ώστε να μπορεί να αξιοποιηθεί από τους αθλητές του και σε αγώνες του εξωτερικού.
Διευκρινήσεις και απαντήσεις σε απορίες δίνονται μετά από επικοινωνία στη διεύθυνση αλληλογραφίας [email protected].

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site του αγώνα www.rout.gr

Για να δείτε την επίσημη σελίδα στο facebook πατήστε εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρέξε χωρίς τερματισμό - 2017
21/23-9-2017: Φιλανθρωπικός αγώνας στη Θεσσαλονίκη
Δηλώστε τώρα συμμετοχή στον 34ο Ετήσιο Αγώνα Δρόμου 20χλμ. ΣΔΥΑ
Ο ΣΔΥΑ προκηρύσσει την Κυριακή 13 Μαρτίου τον 34ο Αγώνα Δρόμου 20 χλμ. Αθήνας, 2 χλμ. για παιδιά και αγώνα σκυταλοδρομίας 2×10χλμ., σε συνεργασία και συνδιοργάνωση με το περιοδικό RUNNER και το Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά, γιορτάζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την επέτειο των 30 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.
Ειρηνοδρομία 2020 - Ακύρωση
Αγώνες στον Αγ. Δημήτριο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο