1ος Λαικός Αγώνας Δρόμου στη μνήμη του Βασίλη Λαζάρη

2-4-2017: Για πρώτη φορά θα διεξαχθεί αγώνας στη μνήμη του Βασίλη Λαζάρη στην Κάτω Αχαία.

Share

Ο σύλλογος « Αλισσαίων Πείρος» σε συνεργασία με τον  Οργανισμό Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων, τις Τοπικές  Κοινότητες  Άνω και Κάτω Αλισσού, το Σύλλογο Περιπατητών και Δρομαίων «Φαέθων» , το τμήμα στίβου της Αχαγιάς 82 και τον  Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Αλισσού διοργανώνουν τον 1ο Λαικό Αγώνα Δρόμου στη μνήμη του Βασίλη Λαζάρη την Κυριακή 2 Απριλίου.

Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

“Α) ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

1)Δρόμος 10 χιλιομέτρων (τρέξιμο) με σημείο εκκίνησης το παλιό  Δημαρχείο Λουσικών και τερματισμό το νηπιαγωγείο Κάτω Αλισσού.

2)Δρόμος 5 χιλιομέτρων (τρέξιμο ή περπάτημα κατ’ επιλογή του συμμετάσχοντα) με εκκίνηση το οινοποιείο  Παπασταματόπουλου και τερματισμό το νηπιαγωγείο Κάτω Αλισσού.

3)Αγώνας 1000 μέτρων για παιδιά δημοτικού  μόνο, με εκκίνηση την εκκλησία της Αγίας Τριάδας και τερματισμό το νηπιαγωγείο Κάτω Αλισσού.

 Β) ΗΛΙΚΙΕΣ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Στους αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων η συμμετοχή είναι ανοιχτή για όλους από την ηλικία 13 ετών και μεγαλύτεροι (μαθητές πρώτης γυμνασίου)

Στον αγώνα 1000 μέτρων μπορούν να συμμετάσχουν ΜΟΝΟ παιδιά δημοτικού

Γ) ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά με e-mail στη διεύθυνση [email protected], συμπληρώνοντας την φόρμα που ακολουθεί παρακάτω μέχρι την ΠΕΜΠΤΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ  2017. Επίσης θα υπάρχει και διαδικασία εγγραφής την ημέρα του αγώνα στην πλατεία του Άνω Αλισσού από τις 8.30-9.00
Για τον αγώνα των παιδιών μέχρι 12 ετών δεν απαιτείται εγγραφή.

Δ) ΜΕΤΑΦΟΡΑ-ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ

1)Η συγκέντρωση των συμμετεχόντων για τα αγωνίσματα των 5 και 10 χιλιομέτρων θα γίνει στην πλατεία του ΑΝΩ ΑΛΙΣΣΟΥ. Από εκεί λεωφορείο των διοργανωτών θα μεταφέρει τους αθλητές στο σημείο εκκίνησης με αναχώρηση 1ώρα έως 45 λεπτά πριν από την καθορισμένη έναρξη κάθε αγωνίσματος .

2)Τα παιδιά που θα τρέξουν στα 1000 μέτρα θα πρέπει να είναι στο σημείο εκκίνησης 15 λεπτά πριν από την εκκίνηση. Οι γονείς θα τα παραλάβουν στον προαύλιο χώρο του νηπιαγωγείου Κάτω Αλισσού όπου και ο τερματισμός.

3)Ειδικό όχημα των διοργανωτών θα μεταφέρει τα προσωπικά αντικείμενα των συμμετεχόντων στα 5 και στα 10 χιλιόμετρα από το σημείο εκκίνησης στον τερματισμό.

4)Κατά την διαδρομή των 5 και 10 χιλιομέτρων θα υπάρχουν σταθμοί με πόσιμο νερό

5)Οι εκατό πρώτοι που θα δηλώσουν συμμετοχή θα πάρουν αναμνηστικό μπλουζάκι της διοργάνωσης.

6) Σε όλους τους συμμετάσχοντες θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής.

  Ε) ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

8.30-9.00     ΕΓΓΡΑΦΕΣ

9.05            ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΓΙΑ 10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

9.15             ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΓΙΑ 5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

10.00           ΕΚΚΙΝΗΣΗ 10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ

10.05           ΕΚΚΙΝΗΣΗ 5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ

10.40          ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΓΩΝΑ ΠΑΙΔΙΩΝ

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9ο Sfendami Mountain Festival
18-4-2015: Ο λόφος του προφήτη Ηλία στην Σφενδάμη θα φιλοξενήσει και το 2015 το φεστιβάλ ορεινών αγώνων τρεξίματος και ποδηλασίας.
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι
5-10-2008: Ένας αγώνας αφιερωμένος σε δύο μεγάλες μορφές του Ολυμπισμού δεν θα μπορούσε να έχει διαφορετικό τόπο διεξαγωγής από την Ολυμπία με την οποία έχουν συνδέσει άρικτα τα ονόματά τους.
Posidonia Running Event 2018
3-6-2018: Αγώνας 5 χλμ. στον Πειραιά
Back to Top