3ος Αγώνας Δρόμου στη μνήμη του αθλητή Τάσου Μελετιάδη

19-3-2017: Για 3η χρονιά θα διεξαχθεί ο αγώνας δρόμου στη μνήμη του αθλητή Τάσου Μελετιάδη.

Share

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας – Θράκης σε συνεργασία με τον ΟΚΑ ΦΙΛΙΠΠΟ ΚΑΒΑΛΑΣ και την υποστήριξη της Δημωφέλειας του Δήμου Καβάλας, διοργανώνει τον 3ο αγώνα δρόμου στη μνήμη του αθλητή Τάσου Μελετιάδη στις 19 Μαρτίου 2017.

Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

“ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ  2017.

ΑΦΕΤΗΡΙΑ:ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: ΧΑΛΚΕΡΟ – ΚΑΒΑΛΑΣ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ  10.500μ.

ΩΡΑ EKΚINΗΣΗΣ : 11.00 π.μ.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ: Έχουν οι αθλητές – τριες που ανήκουν στη δύναμη των σωματείων μελών του ΣΕΓΑΣ καθώς και βετεράνοι και ανεξάρτητοι αθλητές – τριες.

ΗΛΙΚΙΑ: Οι γεννηθέντες το έτος 1999 και μεγαλύτεροι.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

ΑΦΕΤΗΡΙΑ – ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ: 1000μ.

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ:10.00 π.μ

ΕΠΑΘΛΑ: Στον πρώτο νικητή – τρια  των 10.500μ. θα απονεμηθεί κύπελλο και χρυσό μετάλλιο.Στον δεύτερο νικητή-τρια αργυρό μετάλλιο.

Στον τρίτο νικητή-τρια χάλκινο μετάλλιο και σε όσους τερματίσουν αναμνηστικό μετάλλιο.Στον  πρώτο  νικητή-τρια των Δημοτικών σχολείων θα απονεμηθεί  κύπελλο και χρυσό μετάλλιο. Στον δεύτερο νικητή-τρια αργυρό μετάλλιο.

Στον τρίτο νικητή-νικήτρια χάλκινο μετάλλιο και σε όσους  τερματίσουν αναμνηστικά Διπλώματα .

ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ: Με  τη  φροντίδα  και  την  ευθύνη  των  Συλλόγων τους οι  αθλητές και οι  αθλήτριες θα πρέπει να έχουν εξετασθεί από  γιατρό πριν  από  τους  αγώνες.

Η  πιστοποίηση  της  υγείας  των  αθλητών-τριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση  για  την  συμμετοχή  τους σε προπονήσεις και αγώνες. Η πιστοποίηση αυτή  γίνεται στο  πίσω  μέρος  του  Δελτίου  του  αθλητή-τριας και το  οποίο θεωρείται από Νομαρχιακό Νοσοκομείο ή Κέντρο Υγείας ή Αγροτικό Ιατρείο ή Υγειονομική Στρατιωτική Μονάδα ή από έχοντες οποιαδήποτε σχέση με το Δημόσιο , Ν.Π.Δ.Δ. ή ιδιώτες ιατρούς. Το Δελτίο Υγείας ισχύει για ένα [1] έτος από τη θεώρησή του.

Οι ανεξάρτητοι αθλητές θα υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση ότι έχουν εξετασθεί ιατρικώς και προκειμένου για μαθητές – τριες  μετέχουν με ευθύνη των γονέων τους, προσκομίζοντας και ιατρική βεβαίωση.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής – εγγραφές των αθλητών – τριών θα γίνονται στην ηλεκτρονικήδιεύθυνση: [email protected]  ή μία ώρα και τριάντα λεπτά  πριν την έναρξη του αγώνα .

ΓΕΝΙΚΑ: α) Στην κατηγορία των 10.500μ. θα υπάρχει  συμμετοχή των πέντε (5) ευρώ και το οποίο θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

β) Στην αφετηρία θα υπάρχει όχημα για την μεταφορά του ιματισμού των αθλητών στον χώρο τερματισμού.

γ) Μετά  το τέλος της εκδήλωσης  οι αθλητές θα μετακινηθούν στην αφετηρία για την παραλαβή των Ι.Χ τους.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ: Ορίζεται ο  τεχνικός σύμβουλος  της ΕΑΣ κ. Ζορμπάς Σταύρος.”

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
6oς Αγώνας Υγείας Αντιπάρου 24,4χλμ.
17-6-2017: Ακόμα μία χρονιά για τον αγώνα στην Αντίπαρο
Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα 2019
7-4-2019: Ο Ημιμαραθώνιος της πόλης του Μαραθώνα
Corfu Mountain Trail
1-2-2015: Την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου θα διοργανωθεί για άλλη μία φορά στην Κέρκυρα ο Corfu Mountain Trail που περιλαμβάνει τις αποστάσεις 37 & 17 χλμ.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο