7ος Βαλλιάνειος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου

26-3-2017: Αγώνας 10 χλμ. και παιδικοί αγώνες στο Αργοστόλι

Share

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κεφαληνίας και η ΚΕΔΗΚΕ διοργανώνει την Κυριακή 26 Μαρτίου τον 7ο Βαλλιάνειο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου που περιλαμβάνει αγώνα 10 χλμ. και παιδικούς αγώνες 50-100 μ. στο Αργοστόλι.
Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Ο πολύ αναμενόμενος «7ο ΒΑΛΛΙΑΝΕΙΟΣ» λαϊκός αγώνας δρόμου, είναι προ των πυλών. Ημερομηνία διεξαγωγής του, η 26ηΜαρτίου 2017. Πιστοί στις δεσμεύσεις ότι κάθε χρόνο θα εμφανιζόμαστε καλύτεροι, περισσότεροι, αποτελεσματικότεροι, σας περιμένουμε και φέτος να συμμετάσχετε στην κοινή μας προσπάθεια, προετοιμασμένοι, δυναμικοί, με βελτιωμένες επιδόσεις, διάθεση για τρέξιμο, περπάτημα, ψυχαγωγία.  

Μια  ελαφρά μετατροπή της διαδρομής μας μεταφέρει σε μία νέα προσωρινή αφετηρία-τερματισμό αυτή του υπαίθριου θεάτρου στο μπαστούνι Αργοστολίου, καθώς τα έργα που λαμβάνουν χώρα στην Κεντρική πλατεία δεν μας επιτρέπουν την χρήση της.

Κατά τα άλλα τρέχουμε στην κλασσική διαδρομή του αγώνα, από την πλατεία, στον δρόμο με τους Φοίνικες, στο ορφανοτροφείο, προς Φανάρι, όπως την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε αλλά στο ύψος του Βιολογικού, μπροστά από το εστιατόριο του Όσκαρ, με  επιτόπου ανατροπή επιστρέφουμε στην πλατεία από την ίδια ακριβώς πορεία Η διαδρομή είναι βατή, ενδιαφέρουσα, με εξαιρετική θέα, σε ένα ειδυλλιακό πάντρεμα πλούσιας βλάστησης και θαλάσσιου στοιχείου σε μία περιοχή τουριστική και προσφιλής σε όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες.
Στο σημείο της αναστροφής θα υπάρχουν άτομα από τα οποία θα παραλαμβάνετε αποδεικτικό το ότι φτάσατε στο σημείο αυτό και το οποίο οφείλετε να κρατάτε έως τον τερματισμό σας προκειμένου να πιστοποιείται η ολοκλήρωση της διαδρομής.

Οι αγωνιστικές κατηγορίες παραμένουν όπως και τα προηγούμενα έτη  ενώ θα υπάρχουν και μικρότερες διαδρομές για τα παιδιά.

Συγκεκριμένα:

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
50 Μ
ΝΗΠΙΑ ΕΩΣ 5 ΕΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
ΝΗΠΙΑ ΕΩΣ 5 ΕΤΩΝ ΑΓΟΡΙΑ

100 Μ
6&7 ΕΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
6&7 ΕΤΩΝ ΑΓΟΡΙΑ

100 + Μ
8-10 ΕΤΩΝ  ΚΟΡΙΤΣΙΑ
 8-10 ΕΤΩΝ ΑΓΟΡΙΑ
 11& 12 ΕΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
 11& 12 ΕΤΩΝ ΑΓΟΡΙΑ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ 10ΚΜ
13-18  ΕΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
 13-18 ΕΤΩΝ ΑΓΟΡΙΑ
 19- 30 ΕΤΩΝ ΑΝΔΡΕΣ
 19-30 ΕΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
 31-40 ΕΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
 31-40 ΕΤΩΝ ΑΝΔΡΕΣ
 41-50 ΕΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
 41-50 ΕΤΩΝ ΑΝΔΡΕΣ
 51-60 ΕΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
 51-60 ΕΤΩΝ ΑΝΔΡΕΣ
– 61 + ΕΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
– 61 + ΕΤΩΝ ΑΝΔΡΕΣ

Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν αναμνηστικό μετάλλιο ενώ οι νικητές των κατηγοριών βραβεύονται ξεχωριστά.

Ο αγώνας μας υποστηρίζεται όπως πάντα από την ΚΕΔΗΚΕ, τον Σύλλογο Δρομέων Κεφαλληνίας το Βαλλιάνειο Κληροδότημα, αλλά τους χορηγούς μας. Όλοι οι φορείς και όσοι με οποιονδήποτε τρόπο συνδράμουν στην προσπάθειά μας, θα δημοσιοποιούνται κατά περίπτωση σε επόμενες ανακοινώσεις μας, κατά τον αγώνα ή μετά το πέρας αυτού .

Για  όσους προέρχονται από εκτός Κεφαλονιάς προορισμούς ή το εξωτερικό, θα υπάρξουν παροχές μεταφοράς, διαμονής σίτισης. Για τα θέματα μεταφοράς αποστείλατε μαιλ στο vsamoli@yahoo.gr με τα ονόματα και τις ημερομηνίες αφίξεως και αναχώρησής σας μετά των οχημάτων σας, ενώ για την διαμονή σας σε επιλεγμένα ξενοδοχεία του νησιού μας, με ημιδιατροφή επικοινωνήστε με το  6970992915.

Ο αγώνας όπως κάθε χρονιά πλαισιώνεται από μουσικές, χορευτικές και αθλητικές εκδηλώσεις για το κοινό με πλούσιο θέαμα για όλους. Για τις παράλληλες εκδηλώσεις και τα άλλα αγωνιστικά γεγονότα θα υπάρξουν και άλλες προσεχείς αναρτήσεις.

Επισημαίνεται ότι η πολυπληθέστερη ομαδική συμμετοχή βραβεύεται ειδικά, όπως και πέρυσι.

Ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει την Αθηνά Καρούσση για το εξαιρετικό της λογότυπο.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Vergina Beer Run 2020 - Νέα ημερομηνία
O ξεχωριστός αγώνας θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην Κομοτηνή
2ος Αγώνας δρόμου - Αναψυχής Μαλαντρενίου
Δείτε περισσότερα για τον αγώνα
Pravi Trail Run 2023
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο