3ος Αγώνας Ιστορικής Μνήμης στη Νέα Σμύρνη – Historic Run

8-10-2017: Για τρίτη χρονιά θα διεξαχθεί αγώνας δρόμου στην Νέα Σμύρνη με την ονομασία “Αγώνας Ιστορικής Μνήμης στη Νέα Σμύρνη – Historic Run”.

Share

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός σε συνεργασία με το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης, τον Πανιώνιο Γ.Σ.Σ, τον Σύλλογο Αθλουμένων Φίλων του Άλσους Νέας Σμύρνης (ΣΑΦΑΝΣ), το Τμήμα Νεότητας Νέας Σμύρνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕEΣ) και υπό την Αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και του ΣΕΟ, διοργανώνει την Κυριακή 8 Οκτώβρη 2017, τους «3ους Αγώνες Ιστορικής Μνήμης» με τον τίτλο, “ Nea Smyrni Historic Run”.

O αγώνας περιλαμβάνει την απόσταση των 10 χλμ., των 5 χλμ. για μαθητές Λυκείων – Γυμνασίων και 2,5 χλμ. για μαθητές Δημοτικών σχολείων.

Αναμένεται η προκήρυξη του αγώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες στο site του αγώνα www.neasmirnihistoricrun.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ρεκόρ συμμετοχών στα Γιαννιτσά!
Με μεγάλη επιτυχία και με τον αριθμό των συμμετοχών να έχουν διπλασιαστεί από πέρυσι, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου ο Δρόμος Θυσίας 2013 στα Γιαννιτσά. Τη νίκη στον Μεγάλο αγώνα του προγράμματος με την επωνυμία, Pella Half Marathon, κατέλαβε ο Αντώνης Παπαδημητρίου στους άνδρες με 1:13:20 και η πρωταθλήτρια του βάδην, Δέσποινα Ζαπουνίδου στις γυναίκες με 1:31:25. Δείτε περισσότερες πληροφορίες και τα αποτελέσματα.
Αγώνας Δρόμου & Βαδίσματος - Ελευθερία Φτερά της Ελπίδας
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Ζεύξεια Θήβας 2024
Δείτε πληροφορίες για τον αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο