3ος Αγώνας Ιστορικής Μνήμης στη Νέα Σμύρνη – Historic Run

8-10-2017: Για τρίτη χρονιά θα διεξαχθεί αγώνας δρόμου στην Νέα Σμύρνη με την ονομασία “Αγώνας Ιστορικής Μνήμης στη Νέα Σμύρνη – Historic Run”.

Share

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός σε συνεργασία με το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης, τον Πανιώνιο Γ.Σ.Σ, τον Σύλλογο Αθλουμένων Φίλων του Άλσους Νέας Σμύρνης (ΣΑΦΑΝΣ), το Τμήμα Νεότητας Νέας Σμύρνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕEΣ) και υπό την Αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και του ΣΕΟ, διοργανώνει την Κυριακή 8 Οκτώβρη 2017, τους «3ους Αγώνες Ιστορικής Μνήμης» με τον τίτλο, “ Nea Smyrni Historic Run”.

O αγώνας περιλαμβάνει την απόσταση των 10 χλμ., των 5 χλμ. για μαθητές Λυκείων – Γυμνασίων και 2,5 χλμ. για μαθητές Δημοτικών σχολείων.

Αναμένεται η προκήρυξη του αγώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες στο site του αγώνα www.neasmirnihistoricrun.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
5ος Δρόμος του Νερού – Water Trail Race 2014
8-6-2014: Για πέμπτη συνεχή χρονιά διεξάγεται στην Καβάλα ο ορεινός αγώνας Δρόμος του Νερού – Water Trail Race 2014 στο πλαίσιο του φεστιβάλ υπαίθριων δραστηριοτήτων/outdoors activities festival με την ονομασία Wood Water Wild.
Aγώνας Μνήμης
Για ακόμη μία χρονιά θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου ο Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 15,6 χλμ. και ο αγώνας ελεύθερου τρεξίματος – βάδην 7,5 χλμ.
Poikilo Rocky Mountain 2022
Δείτε τις πληροφορίες για τον αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο