8o Day Run – Αγώνας Δρόμου 10χλμ. Δάφνης – Υμηττού 2017 – Αναβλήθηκε

18-6-2017: Για 8η χρονιά αγώνας στην περιοχή της Δάφνης

Share

Aνακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του 8ου Day Run. Φέτος ο αγώνας δρόμου 10χλμ. Δάφνης – Υμηττού θα γίνει την Κυριακή 18 Ιουνίου.

Aκολουθούν χρήσιμες πληροφορίες από την προκήρυξη του αγώνα:

«Ημ/νία διεξαγωγής: Κυριακή 18 Ιουνίου 2017
Τόπος συγκέντρωσης: Δημαρχείο Δάφνης (πλατεία Ηρώων στο πάρκο)
Ώρα συγκέντρωσης δρομέων: 8:00 το πρωί  ●  Ώρα εκκίνησης αγώνα: 9:15 το πρωί

Υπό την ΑΙΓΙΔΑ του ΔΗΜΟΥ ΔΑΦΝΗΣ – ΥΜΗΤΤΟΥ, ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και ο διοργανωτής του DAY RUN Στάθης Κιουλαφής (δρομέας)    

Αγαπητοί Δρομείς,
Η αγάπη μου για το τρέξιμο και τον αθλητισμό και η θετική σας ανταπόκριση στο DΑΥ RUN (Αγώνα Δρόμου 10 χλμ) με κάνει να θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε όλοι εσείς που θα συμμετάσχετε σε αυτό να λάβετε στην ουσία μέρος σε ένα αθλητικό γεγονός το οποίο έχει και πολιτιστικό και ανθρωπιστικό χαρακτήρα.
Σας καλώ όλους να τρέξετε την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017. 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ  
Για να πραγματοποιηθεί όλο αυτό το όραμα χρειάζονται να γίνουν κάποια έξοδα. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος υπάρχουν χορηγοί οι οποίοι βοηθάνε στη διοργάνωση του αγώνα, άλλοι με κάποια μικρή οικονομική συμμετοχή και άλλοι με υλικό.  
Για το λόγο αυτό επικαλώ φέτος τη συνδρομή σας με 2 ευρώ για την πλήρη κάλυψη των οικονομικών εξόδων της διοργάνωσης. Το ποσό αυτό θα βοηθήσει ώστε μαζί με τους χορηγούς να καλυφθεί το κόστος του αγώνα.
To αντίτιμο των 2 ευρώ θα δίνεται με την παραλαβή των αριθμών.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Για ηλεκτρονικές εγγραφές πατήστε ΕΔΩ
Παρακαλούμε οι δηλώσεις συμμετοχών να σταλούν στο e-mail: [email protected]
Για τηλεφωνικές εγγραφές παρακαλώ επικοινωνήστε στα τηλέφωνα της γραμματείας:
6944 148701 (vodafone) – 6980 253370 (cosmote).
Ώρες επικοινωνίας τηλεφωνικών εγγραφών: 9:00 το πρωί με 11:00 το βράδυ.
Τελευταία μέρα εγγραφών: Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ  ΑΡΙΘΜΩΝ
Οι αριθμοί θα δοθούν στους δρομείς την Παρασκευή 16 Ιουνίου και το Σάββατο 17 Ιουνίου στην καφετέρια EMPORIO CAFE (ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ) – Παπαναστασίου 1 (Πλ.Καλογήρων – Μετρό Δάφνης) από τις 10:00 το πρωί εώς τις 21:00 το βράδυ και τις δύο μέρες.
Την Κυριακή 18 Ιουνίου θα δοθούν αριθμοί  ΜΟΝΟ στους δρομείς που έρχονται από μακρινές περιοχές και επαρχία και ώρες 7:00 με 8:30 το πρωί διότι 9:15 θα δοθεί η εκκίνηση.

ΠΡΟΣΟΧΗ
Θα παρακαλούσα όποιος για κάποιο λόγο δεν έρθει τελικά στον αγώνα να ενημερώσει τη γραμματεία 1-2 μέρες νωρίτερα για να καλύψει την ακυρωμένη θέση του άμεσα.    

Η διαδρομή του αγώνα είναι η εξής: Κανάρη (εκκίνηση) – Λ.Παπαναστασίου – Ακροπόλεως – Μπουμπουλίνας – Εθν.Μακαρίου – Γραβιάς (συνεχίζει Χίου) – Ηπείρου – Λ.Αλ.Παναγούλη – Πλατεία Υμηττού – Βρυούλων – Ναυπλίου – Μελ.Μερκούρη – Καλλιπόλεως – Κολοκοτρώνη – Κωνσταντινουπόλεως – Κοτυώρων – Λ.Σμύρνης – Κωνσταντιν/λεως – Ασπένδου – Προύσης – Λ.Ηλιουπόλεως – Ειδομένης – Τριπόλεως – Λ.Α.Παπαναστάσιου – Ακροπόλεως – Μπουμπουλίνας – Εθν.Μακαρίου – Γραβιάς – Αγ.Βαρβάρας – Πλατεία Δημαρχείου Δάφνης (τερμ/σμός).

SITΕ ΑΓΩΝΑ
Οι δρομείς μπορούν να περιηγηθούν και να πάρουν πληροφορίες για τη διοργάνωση στο site: www.dayrundafni.wordpress.com  και στη σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/dayrun.gr/?fref=ts
Για την εθελοντική κατασκευή της ιστοσελίδας ευχαριστώ πολύ το φίλο μου και συναθλητή   Αθανάσιο Αντεριώτη.

Για να κατεβάσετε την πλήρη προκήρυξη του αγώνα πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tyros Run 2018
27-5-2018: Αγώνες τρεξίματος 8 & 16 χλμ.
The Authentic Marathon Swim
Αγώνες κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης στο Πευκί
Ημιμαραθώνιος στα Φάρσαλα
Ημιμαραθώνιος στα Φάρσαλα θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου. Δείτε περισσότερα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο