14ο Αγώνας Δρόµου Πανεπιστημίου Κρήτης

11-12-2016: Για 14η φορά στο Πανεπιστήμιο Κρήτης διοργανώνονται αγώνες αφιερωμένοι στην επέτειο της εξέγερσης των φοιτητών τουΕθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου το 1973.

Share

Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

“Η Επιτροπή Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Κρήτης διοργανώνει τον “14ο Αγώνα Δρόμου Πανεπιστημίου Κρήτης» στην διαδρομή κτήρια Πανεπιστημίου Κνωσού – κτήρια Πανεπιστημίου Βουτών απόστασης 12.6 km. καθώς επίσης και αγώνα δρόμου 3 km, περιμετρικά των κτηρίων της Πανεπιστημιούπολης Βουτών.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν με την υποστήριξη/συνδιοργάνωση του Δημοτικού Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ)

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016, και είναι αφιερωμένοι όπως κάθε χρόνο στην επέτειο της εξέγερσης των φοιτητών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Ο πρώτος αγώνας σε απόσταση 12.6 km θα ξεκινήσει στις 09:00 πμ μπροστά από τα Λευκά κτήρια του Πανεπιστημίου στην Κνωσό και οι αθλητές θα ακολουθήσουν την διαδρομή Λ. Κνωσού, Λ. Δημοκρατίας, Πλατεία Ελευθερίας, Λ. Δικαιοσύνης, Λ. Καλοκαιρινού, Λ. 62 Μαρτύρων, Κόμβος Γιόφυρο, Δρόμος προς ΠΑΓΝΗ – Πανεπιστημιούπολη Βουτών.

Ο δεύτερος αγώνας σε απόσταση 3 km θα ξεκινήσει στις 10:30 πμ μπροστά από τον χώρο στάθμευσης του Τμήματος Χημείας.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές ηλεκτρονικά καθώς επίσης και μέχρι μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στον χώρο τερματισμού στην Πανεπιστημιούπολη Βουτών.

Η μετάβαση των αθλητών από τον χώρο του τερματισμού, στην αφετηρία θα γίνει με λεωφορείο που θα ξεκινήσει στις 08:20 π.μ.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του αγώνα.

Επίσης μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του Γραφείου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου στο Ηράκλειο κ. Στέλιο Ζαχαριουδάκη στο τηλέφωνο 6944 187 559.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ultra Marathon Kentavros
Αναβολή αγώνα του Ultra Marathon Kentavros.
Olympus Duathlon
2-9-2018: Αγώνας διάθλου στον Όλυμπο
Τριαθλητικό Camp στο Πευκί
Από τις 2 ως τις 4 Ιουλίου το αθλητικό event στην Εύβοια
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο