14ο Αγώνας Δρόµου Πανεπιστημίου Κρήτης

11-12-2016: Για 14η φορά στο Πανεπιστήμιο Κρήτης διοργανώνονται αγώνες αφιερωμένοι στην επέτειο της εξέγερσης των φοιτητών τουΕθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου το 1973.

Share

Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

“Η Επιτροπή Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Κρήτης διοργανώνει τον “14ο Αγώνα Δρόμου Πανεπιστημίου Κρήτης» στην διαδρομή κτήρια Πανεπιστημίου Κνωσού – κτήρια Πανεπιστημίου Βουτών απόστασης 12.6 km. καθώς επίσης και αγώνα δρόμου 3 km, περιμετρικά των κτηρίων της Πανεπιστημιούπολης Βουτών.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν με την υποστήριξη/συνδιοργάνωση του Δημοτικού Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ)

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016, και είναι αφιερωμένοι όπως κάθε χρόνο στην επέτειο της εξέγερσης των φοιτητών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Ο πρώτος αγώνας σε απόσταση 12.6 km θα ξεκινήσει στις 09:00 πμ μπροστά από τα Λευκά κτήρια του Πανεπιστημίου στην Κνωσό και οι αθλητές θα ακολουθήσουν την διαδρομή Λ. Κνωσού, Λ. Δημοκρατίας, Πλατεία Ελευθερίας, Λ. Δικαιοσύνης, Λ. Καλοκαιρινού, Λ. 62 Μαρτύρων, Κόμβος Γιόφυρο, Δρόμος προς ΠΑΓΝΗ – Πανεπιστημιούπολη Βουτών.

Ο δεύτερος αγώνας σε απόσταση 3 km θα ξεκινήσει στις 10:30 πμ μπροστά από τον χώρο στάθμευσης του Τμήματος Χημείας.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές ηλεκτρονικά καθώς επίσης και μέχρι μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στον χώρο τερματισμού στην Πανεπιστημιούπολη Βουτών.

Η μετάβαση των αθλητών από τον χώρο του τερματισμού, στην αφετηρία θα γίνει με λεωφορείο που θα ξεκινήσει στις 08:20 π.μ.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του αγώνα.

Επίσης μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του Γραφείου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου στο Ηράκλειο κ. Στέλιο Ζαχαριουδάκη στο τηλέφωνο 6944 187 559.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
10oς Χειμωνιάτικος Ενιπέας
13-12-2015: Ο χειμερινός αγώνας του Ολύμπου
Αγώνας στη Μάνεση Μεσσηνίας
Το Σάββατο 10 Αυγούστου θα διοργανωθεί ο 6ος αγώνας δρόμου Δαϊκλής 2013. Η διαδρομή είναι Αριστομένη – Μάνεση κι έχει απόσταση 7,5 χλμ. πάνω σε άσφαλτο.
6th Lycabettus Run
23-2-2020: Αγώνες στον Λυκαβηττό
Back to Top