1ος Ημιμαραθώνιος Πευκοδάσους Πρίνας

11-12-2016: Ημιμαραθώνιος και παράλληλοι αγώνες στην Κρήτη

Share

O Όμιλιος Υπεραποστάσεων Κρήτης και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πρίνας Λασιθίου διοργανώνει αγώνα δρόμου 21,1 χλμ. με την ονομασία 1ος Ημιμαραθώνιος Πευκοδάσους Πρίνας.
Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Όμιλος Υπεραποστάσεων Κρήτης, Πολιτιστικός Σύλλογος Πρίνας Λασιθίου
Ενορία Πρίνας, Αγροτικός Συνεταιρισμός Πρίνας, Τοπικό Διαμέρισμα Πρίνας

1ος Ημιμαραθώνιος Πευκοδάσους Πρίνας

  • Αγώνας Δρόμου 21,1χλμ (4 x 5.275m)

  • Αγώνας 600μ. μαθητών-τριών Δημοτικού

  • 10χλμ Πεζοπορία ή προπόνηση τρέξιμο

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΩΡΑ: 11:00πμ

Αφετηρία – Τερματισμός: Πλατεία Πρίνας

Η Πρίνα βρίσκεται σε υψόμετρο 360μ., απέχει περίπου 20χλμ από τον Άγιο Νικόλαο και 80χλμ από Ηράκλειο. Οι δρομείς θα καλύψουν απόσταση 5.275μ. τέσσερις φορές, μέσα σε δάσος με πεύκα, πρίνους, φασκομηλιές, θυμάρια και άλλα βότανα.

Σήμανση ανά 1000μ.

Δηλώσεις Συμμετοχής: Τηλεφωνικά στον έφορο αθλητικών εκδηλώσεων Ο.Υ.Κ Παντατοσάκη Γιάννη, 6972865015 και στο μέλος Ανδρέα Βλάσση 6947262798.

Υπεύθυνος μαθητών: Ραφαηλάκης Λευτέρης, Γυμναστής (Αντιπρόεδρος ΠΑΟΔΑΝ) 6977507054.

Εγγραφή/Παραλαβή αριθμού την ημέρα του αγώνα από τις 09:00 το πρωί.

Όριο τερματισμού στα 21,1χλμ: 3 ώρες & 15 λεπτά.

Κόστος συμμετοχής 5 ευρώ (αγώνας παίδων δωρεάν).

Αναμνηστικό μπλουζάκι.

Κρητικό Παραδοσιακό γεύμα σε ξυλόφουρνο από τον Π.Σ. Πρίνας και κρητική μουσική στο χώρο του Σχολείου.

Κληρώσεις Δώρων:
Δύο (2) Δωροεπιταγές αξίας 60 ευρώ για αθλητικό υλικό (προσφορά από τον Κο Ματθαιάκη Γεώργιο μέλος Π.Σ. Πρίνας).
Δύο (2) Διαμονές 2 ατόμων για μια βραδιά στο ξενοδοχείο ALMYROS APARTMENTS στον Άγιο Νικόλαο.

Έπαθλα 21,1χλμ:
Κύπελλο στους τρεις πρώτους νικητές και νικήτριες γενικής, Μετάλλιο και δίπλωμα για όλους.

Έπαθλα 600μ:
Κύπελλο-Μετάλλιο στους τρεις πρώτους νικητές και νικήτριες, δίπλωμα για όλους.

Απονομές στις 14:30

Όλοι οι δρομείς συμμετέχουν με δική τους ιατρική ευθύνη. Οι μαθητές συμμετέχουν με ευθύνη του κηδεμόνα.

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου θα συμμετέχει με Πεζοπορία από τον Πύργο Καλού Χωριού ως την Πρίνα (Φαράγγι Κατσικαντάρας) και είναι ανεξάρτητη από την πεζοπορία της εκδήλωσης. Διαδρομή 6χλμ., ώρες πορείας 2,5, 09:30 μέχρι 12:30, Πληροφορίες 6948040401 Ανδρέας Λουκάκης

Δωρεάν Μετάβαση/επιστροφή από/προς Ηράκλειο: Θα ναυλωθεί πούλμαν από Ηράκλειο με ώρα αναχώρησης τις 07:30 από την πλατεία Ελευθερίας και επιστροφή στις 16:00 από Πρίνα. Κρατήσεις θέσεων ΜΟΝΟ τηλεφωνικώς στα παραπάνω τηλέφωνα.

Με την υποστήριξη
Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου
Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ)
Εθελοντές Σαμαρείτες Αγίου Νικολάου
Ομάδα Διάσωσης Αγίου Νικολάου»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ρεκόρ διαδρομής
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου ο 5ος Γύρος της Λίμνης των Ιωαννίνων που έχει καθιερωθεί σαν ένας από τους μεγαλύτερους αγώνες της χώρας μας. Νικητές αναδείχτηκαν ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος, ο οποίος με 1:38:21 πέτυχε ρεκόρ διαδρομής, και η Ντενίζ Δημάκη. Κωνσταντίνος Βλάχας και Μαρίνα Φωτιάδη νικητές στα 5 χλμ. Δείτε τα αποτελέσματα.
Τερμάτισε και ο Γουίλιαμ Ζίχελ τον αγώνα των 1.000 μιλίων σε 13 ημέρες 20 ώρες 8 λεπτά και 1 δευτερόλεπτο!!!
Με τον τερματισμό ενός ακόμα δρομέα, του Γουίλιαμ Σίχελ στα 1.000 μίλια ολοκληρώνεται σε λίγες ώρες η 14η ημέρα του Athens Ultramarathon Festival 2010 με 18 δρομείς να συνεχίζουν το τρέξιμο στην κυκλική διαδρομή του 1 χλμ. στο Ελληνικό. Οι 7 από αυτούς ολοκληρώνουν συμμετέχουν στον αγώνα των 1.000 μιλίων ενώ οι υπόλοιποι 11 στον αγώνα των 7 ημερών την 5η.
6ος Αγώνας Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα
20-5-2018: Αγώνας 10 χλμ. στον Μαραθώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο