Mykonos Run 2016

17-9-2016: Για πρώτη φορά θα διεξαχθεί το αγώνας στο πανέμορφο νησί της Μυκόνου με την ονομασία “Mykonos Run 2016′.

Share

 H Out Loud σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Μυκόνου προκηρύσσουν τον Αγώνα Δρόμου  το Σάββατο 17 Σεμπτεμβρίου 2016 με την επωνυμία “Mykonos Run 2016”.

Διαβάστε την αναλυτική προκήρυξη του αγώνα:

“H Out Loud σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Μυκόνου προκηρύσσουν τον Αγώνα Δρόμου το Σάββατο 17 Σεμπτεμβρίου 2016 με την επωνυμία “Mykonos Run 2016”. Η διαδρομή του αγώνα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να περνάει από σημαντικά ιστορικά σημεία της πόλης.

Αποστάσεις αγώνων
Αγώνας δρόμου 5 χλμ 
Αγώνας δρόμου 10 χλμ
Αγώνας δρόμου περιορισμένης απόστασης για παιδιά 5 έως 12 ετών (Kids Run) – Δωρεάν συμμετοχή

Αφετηρία – ΤερματισμόςΑφετηρία (5 Km): Νέα Μαρίνα ΜυκόνουΑφετηρία (10 Km): Άνω Μερα – Μοναστήρι Παναγίας ΤουρλιανήςΤερματισμός: Ο τερματισμός θα γίνει έξω από το ιστορικό κτίριο του Δημαρχείoυ Μυκόνου.
Ωρες Εκκίνησης 5 Km: 17.0010 Km: 17.00Χρόνος ολοκλήρωσης του αγώνα δρόμου 10 χλμ ορίζεται : 1 ώρα και 45 λεπτά από την ώρα εκκίνησης.Μετά το πέρας του χρόνου, η τροχαία θα ανοίγει τον δρόμο και οι δρομείς που κινούνται σ΄αυτόν θα συνεχίζουν να τρέχουν με δική τους ευθύνη.

Δικαίωμα Συμμετοχής
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Για δρομείς κάτω των 18 ετών απαιτείται ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ από τον γονέα.

Όριο Συμμετοχών – Δηλώσεις ΣυμμετοχήςΤο όριο συμμετοχών για το “Mykonos Run” έχει οριστεί στα 2000 άτομα.

Δήλωση συμμετοχής
Ημερομηνία έναρξης εγγράφων για τον αγώνα ορίζεται από η 10η Ιουλίου 2016.Ημερομηνία λήξης εγγραφών για τον αγώνα ορίζεται η 16η Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 20.00.ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Μετά το πέρας την ημερομηνίας λήξης των εγγραφών, δεν θα υπάρχει δυνατότητα νέας εγγραφής. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι δεν θα υπάρξει δυνατότητα εγγραφής την ημέρα του αγώνα.ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: Θα λειτουργεί γραμματεία της διοργάνωσης από 13 έως και  16 Σεπτεμβρίου στο ισόγειο του Δήμαρχείου Μυκόνου. Ωρες λειτουργίας 10.30 με 21.00.

Τρόπος εγγραφής – Τρόπος Πληρωμής
Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στην ειδική φόρμα που βρίσκεται στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μετά την ολοκλήρωση αποστολής της φόρμας εγγραφής,  θα λάβετε ένα email με υην επιβεβαίωση της εγγραφής σας. Σε περίπτωση που δεν το λάβετε, τότε δεν έχει γίνει σωστά η εγγραφή σας και πρέπει να την επαναλάβετε!
Αντίτιμο Συμμετοχής
Η συμμετοχή για τον αγώνα δρόμου 5 χλμ είναι 25,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).Η συμμετοχή για τον αγώνα δρόμου 10 χλμ είναι 25,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).Η συμμετοχή για τον αγώνα δρόμου Kids Run είναι δωρεάν.

Επαθλα
Κύπελλα θα απονεμηθούν στον πρώτο κάθε αγωνίσματος (Άντρες – Γυναίκες).
Αργυρά και Χάλκινα μετάλλιο θα απονεμηθούν στον δεύτερο και στον τρίτο κάθε αγωνίσματος (Άντρες – Γυναίκες).
Έπαθλο θα απονεμηθεί στον μεγαλύτερο η μεγαλύτερη ηλικιακά δρομέα. Επίσης έπαθλο θα απονεμηθεί στον μικρότερο και μικρότερη ηλικιακά δρομέα. (5 & 10 χλμ)
Μετάλλια συμμετοχής (Participation Medals) θα λάβουν όλοι όσοι και όσες τερματίσουν.
Διπλώματα συμμετοχής απονέμονται σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν*.
*Το δίπλωμα συμμετοχής με το ονοματεπώνυμο και τον χρόνο τους θα μπορέσουν να το πάρουν ηλεκτρονικά από το site της διοργάνωσης.

Υγειονομική Κάλυψη
Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.
Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.
Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη.

Σταθμοί Ανεφοδιασμού Νερού
Θα υπάρχουν – σταθμοί ανεφοδιασμού εμφιαλωμένου νερού κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα όπως αυτοί περιγράφονται στον αντίστοιχο χάρτη της διαδρομής.

Χρονομέτρηση
Στον αγώνα θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση με σημείο ελέγχου στην εκκίνηση / τερματισμό. Οι δρομείς θα φέρουν το chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης (μιας χρήσεως) μαζί με το νούμερο τους.

Σήμανση
Θα υπάρχει χιλιομετρική σήμανση σε κάθε χιλιόμετρο.

Διαμονή και Διατροφή
Θα ανακοινωθούν στο site της διοργάνωσης.

Επικοινωνία
Οργανωτική Επιτροπή “Mykonos Run”
Email επικοινωνίας: [email protected]
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 211 7704422

ΧΑΡΑΞΗ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ
Διαδρομή 10 χιλιομέτρων Αφετηρία: Ανω Μερα (Μοναστήρι Παναγίας της Τουρλιανής)Τερματισμός : Χώρα Μύκονος – ΔημαρχείοΔιαδρομή : Η διαδρομή ξεκινά έξω από την πύλη της Παναγίας της Τουλιανής στην Άνω Μερα. Γίνεται ένας γύρος περιμετρικά του χωριού και στη συνέχεια οι δρομείς εισέρχονται στην επαρχιακή οδό Ανω Μερα – Μυκόνου. Στο τέλος της οδού και αφού έχουν διανύσει περίπου 6,5 χιλιόμετρα φτάνουν στο στον πρώτο κυκλικό κόμβο (roundabout). Εκεί κάνουν στροφή 3/4 και εισέρχονται στην επαρχιακή οδό Μυκόνου με φορά προς τον επόμενο κυκλικό κόμβο (άγαλμα Καραμανλή). Στον επόμενο κυκλικό κόμβο (roundabout) οι δρομείς κάνουν στροφή 3/4 συνεχίζοντας την πορεία τους στην επαρχιακή οδό Μυκόνου. Στο τέλος του δρόμου οι δρομείς στρίβουν δεξιά προς την οδό Αγίου Ιωάννου. Στο τέλος της οδού Αγίου Ιωάννου, οι δρομείς εισέρχονται από την πύλη που οδηγεί στο κέντρο της Χώρας στην οδό Πολυκανδριώτου. Στο άγαλμα της Μαντως Μαυρογένους στρίβουν δεξιά και αμέσως αριστερα κατευθυμόμενοι παραλιακά προς το Δημαρχείο Μυκόνου.  Συνολική απόσταση 10 χιλιόμετρα.
Διαδρομή 5 χιλιομέτρων Αφετηρία: Νέα Μαρίνα Μυκόνου (Αλλιευτικό καταφύγιο)Τερματισμός : Χώρα Μύκονος – Δημαρχείο Διαδρομή : Η διαδρομή ξεκινά από το άκρο της Νέας Μαρίνας Μυκόνου. Οι δρομείς αφού διανύσουν κατά μήκος την νέα μαρίνα Μυκόνου κάνουν αριστερα και ανηφορίζουν προς την οδό Αγίου Στεφάνου. Στην οδό Αγίου Στεφάνου στρίβουν αριστερά προς το νέο λιμάνι Μυκόνου. Στον κόμβο κάνουν δεξιά μπαίνοντας στην επαρχιακή οδό Όρμου Αγίου Ιωάννη. Διανύουν όλη την διαδρομή της επαρχιακής οδού Ορμου Αγίου Ιωάννη μέχρι να συναντήσουν τον κυκλικό κόμβο (roundabout). Στον κυκλικό κάνουν δεξιά και εξέρχονται στην πρώτη έξοδο προς την επαρχιακή οδό Μυκόνου. Στο τέλος του δρόμου οι δρομείς στρίβουν δεξιά προς την οδό Αγίου Ιωάννου. Στο τέλος της οδού Αγίου Ιωάννου, οι δρομείς εισέρχονται από την πύλη που οδηγεί στο κέντρο της Χώρας στην οδό Πολυκανδριώτου. Στο άγαλμα της Μαντως Μαυρογένους στρίβουν δεξιά και αμέσως αριστερα κατευθυμόμενοι παραλιακά προς το Δημαρχείο Μυκόνου.  Συνολική απόσταση 5 χιλιόμετρα

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site του αγώνα www.mykonosrun.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2ο Ikaria Run 2015
1-8-2015: Tο Σάββατο 1 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στην Ικαρία ο δεύτερος ομώνυμος αγώνας 5 & 10 χλμ.
Ηράκλειος Άθλος
4-5-2014: Με τη συμμετοχή 150 αθλητών και με ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Μαΐου ο ορεινός αγώνας «Ηράκλειος Άθλος» με νικητές τους Θεοφάνη Αρκουμάνη και Δημήτρη Κονομή στην μεγάλη και τη μικρή απόσταση αντίστοιχα.
Kallithea Night Run
22-10-2016: Νυχτερινός αγώνας στην Καλλιθέα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο