34ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ.

27-11-2016: Για μια ακόμη χρονιά το πιο γρήγορο 10άρι της Αθήνας είναι γεγονός.

Share

Για μια ακόμη χρονιά θα διεξαχθεί στον Αγ. Κοσμά ο ίστορικός αγώνας δρόμου του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας με την ονομασία “34ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. και 2χλμ. για παιδια“.

Πατήστε εδώ για να δηλωθείτε στο πιο γρήγορο δεκάρι

Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

Στοιχεία αγώνα
Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016
Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά. 
Ώρα εκκίνησης: 10:00 π.μ. 
Απόσταση αγώνα: 10 χλμ. 

Περιγραφή διαδρομής αγώνα: Εκκίνηση έξω από το ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά – Λεωφόρος Ποσειδώνος προς Γλυφάδα – οδός Διαδόχου Παύλου (Παραλία Γλυφάδας) αναστροφή (5χλμ.) και επιστροφή.Σημείωση: Η διαδρομή είναι μετρημένη όπως επίσης καθ όλο το μήκος της θα είναι φυλασσόμενη από την Τροχαία Ελληνικού και με κώνους επί της δεξιάς λωρίδας του οδοστρώματος. Ο αγώνας θα γίνει με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.
Τροφοδοσία: Στη διαδρομή θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας στο 5ο χλμ. και στον τερματισμό. 
Χρονομέτρηση-Αποτελέσματα: Η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά από την εταιρεία My Laps και τα ανεπίσημα αποτελέσματα θα αναρτηθούν άμεσα κατά τη διάρκεια των τερματισμών ενώ τα επίσημα θα δημοσιευθούν αφού επικυροποιηθούν από την οργανωτική επιτροπή τις επόμενες ημέρες του αγώνα. 
Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό. 
Χρονικό όριο αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν τα πρώτα 5 χλμ. σε 45 λεπτά και τα 10 χλμ. σε 90 λεπτά. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή. 
Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες: Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης καθώς και οι αντίστοιχοι νικητές των ηλικιακών κατηγοριών οι οποίες είναι οι ακόλουθες: έως 35, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60-64, 65-69, 70-74, 75+.Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.
Σημείωση: Για να πραγματοποιηθεί βράβευση σε μία κατηγορία θα πρέπει να έχουν τερματίσει τουλάχιστον 4 δρομείς στην ίδια κατηγορία.
Όριο Συμμετοχών: 2.000

Παράλληλοι αγώνες: Αγώνας 2 χλμ. για παιδιά
Ώρα εκκίνησης: 10:05 π.μ.
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη. Η δήλωση συμμετοχής για τα παιδιά πρέπει να υπογράφεται από τον κηδεμόνα τους, διαφορετικά (σε περίπτωση ηλεκτρονικής υποβολής) θα πρέπει να παρευρεθεί ο κηδεμόνας κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής.

Σε όσα παιδιά τερματίσουν το θα τους δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Όριο Συμμετοχών: 250

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ο Shiseido Run for Beauty
12-6-2016: Η Ιαπωνική εταιρεία καλλυντικών Shiseido και ο Δήμος Γλυφάδας διοργανώνουν τον αγώνα δρόμου “Shiseido Run for Beauty” την Κυριακή 12 Ιουνίου, στην παραλία της Γλυφάδας.
8οι Αγώνες «Nuventi Races»
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο