Παναχαϊκό Trail 2016

8-5-2016: Για μια ακόμη χρονιά θα διοργανωθούν αγώνες με την ονομασία “Παναχαϊκό Trail 2016”

Share

Στις 8 Μαίου η Πολιτιστική Δράση Δ.Ε. Βραχναιίκων θα διοργανώσει το Παναχαϊκο Trail.

Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα.

“Έτοιμοι να ¨πάρουν τα βουνά¨ δεκάδες δρομείς!

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες του αγώνα «PANACHAIKO TRAIL 2016» που διοργανώνει η Πολιτιστική Δράση Δ.Ε. Βραχναιίκων  στις 8 Μαΐου 2016.
Με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το χωριό Πουρναρόκαστρο Αχαΐας οι συμμετέχοντες θα διανύσουν τις πλαγιές του Παναχαϊκού όρους σε δύο ειδικά διαμορφωμένες διαδρομές βουνού 14Km & 20Km.
Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί η ήδη μεγάλη συμμετοχή, με τους εγγεγραμμένους δρομείς και των δύο αποστάσεων να ξεπερνούν τους 150. Οι διοργανωτές μάλιστα εκφράζουν την αισιοδοξία ότι ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί κατά πολύ αφού οι δηλώσεις συμμετοχής θα παραμείνουν ανοιχτές έως την Τετάρτη 4 Μαΐου 2016 και ώρα 17:00 αποκλειστικά μέσω του site του αγώνα www.panachaikotrail.gr.
Τις επόμενες ημέρες, το ενδιαφέρον για την εκδήλωση αναμένεται να ενταθεί αφού κυκλοφόρησε και η αφίσα της διοργάνωσης καθώς και το αναμνηστικό μετάλλιο του αγώνα ενώ ανάλογη προβολή γίνεται και μέσω του διαδικτύου και των τοπικών μέσων ενημέρωσης.
Με την ανακοίνωση της διοργάνωσής του, το «PANACHAIKO TRAIL 2016» έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και η Πολιτιστική ΔΕ Δράση Βραχναιίκων έχει εισπράξει ήδη θετικά σχόλια και ευελπιστεί να συμβάλλει στην ενεργοποίηση των πολιτών μέσα από την εθελοντική συμμετοχή στην διεξαγωγή ή και την προετοιμασία του αγώνα, εγγραφές εθελοντών γίνονται στο site του αγώνα.

Website: www.panachaikotrail.gr
Facebook: www.facebook.com/panaxaiko.trail

Πληροφορίες προς τους Συμμετέχοντες
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων η Γραμματεία του Αγώνα θα παραδώσει τα αθλητικά νούμερα των δρομέων από τα παρακάτω σημεία:
• ΠΑΤΡΑ – Σάββατο 7 Μαΐου από τις 10:00 έως τις 16:00 στο Ξενοδοχείο MEDITERRANEE, Αγίου Νικολάου 18 στην Πάτρα.
• ΠΟΥΡΝΑΡΟΚΑΣΤΡΟ – Κυριακή 8 Μαΐου από τις 07:30 έως τις 08.30 στο σημείο εκκίνησης του Αγώνα.
Για την διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγή του αγώνα, οι διοργανωτές προτείνουν στους δρομείς να παραλάβουν τους Αριθμούς Συμμετοχής τους το Σάββατο 7/5.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χορτιάτης Trail Run 2019
03-03-2019: Για 9η συνεχόμενη χρονιά, ο ημιμαραθώνιος αγώνας ορεινού τρεξίματος στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης
Τρέξτε στο Κτήμα Συγγρού με τη Nike
Ακόμα ένας αγώνας της επιτυχημένης σειράς Nike Run έρχεται να προστεθεί στο αθλητικό μας καλεντάρι. Πρόκειται για τον 10ο κατά σειρά αγώνα ο οποίος θα διεξαχθεί στο Κτήμα Συγγρού στο Μαρούσι την Κυριακή στις 5 Δεκεμβρίου. Ο χώρος θα φανεί γνώριμος στους πιστούς συμμετέχοντες των Nike Runs καθώς εκεί είχε διεξαχθεί και ο 2ος αγώνας το 2007.
Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου διοργανώνει τον 1ο Ημιμαραθώνιο Αργαλαστής την Κυριακή 25 Απριλίου. Η διαδρομή του αγώνα είναι ομαλή και προσφέρεται για καλές επιδόσεις. Η εκκίνηση του αγώνα θα δωθεί από την εκκλησία των Αγ. Αποστόλων στην Αργαλαστή, ενώ ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο