Παναχαϊκό Trail 2016

8-5-2016: Για μια ακόμη χρονιά θα διοργανωθούν αγώνες με την ονομασία “Παναχαϊκό Trail 2016”

Share

Στις 8 Μαίου η Πολιτιστική Δράση Δ.Ε. Βραχναιίκων θα διοργανώσει το Παναχαϊκο Trail.

Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα.

“Έτοιμοι να ¨πάρουν τα βουνά¨ δεκάδες δρομείς!

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες του αγώνα «PANACHAIKO TRAIL 2016» που διοργανώνει η Πολιτιστική Δράση Δ.Ε. Βραχναιίκων  στις 8 Μαΐου 2016.
Με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το χωριό Πουρναρόκαστρο Αχαΐας οι συμμετέχοντες θα διανύσουν τις πλαγιές του Παναχαϊκού όρους σε δύο ειδικά διαμορφωμένες διαδρομές βουνού 14Km & 20Km.
Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί η ήδη μεγάλη συμμετοχή, με τους εγγεγραμμένους δρομείς και των δύο αποστάσεων να ξεπερνούν τους 150. Οι διοργανωτές μάλιστα εκφράζουν την αισιοδοξία ότι ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί κατά πολύ αφού οι δηλώσεις συμμετοχής θα παραμείνουν ανοιχτές έως την Τετάρτη 4 Μαΐου 2016 και ώρα 17:00 αποκλειστικά μέσω του site του αγώνα www.panachaikotrail.gr.
Τις επόμενες ημέρες, το ενδιαφέρον για την εκδήλωση αναμένεται να ενταθεί αφού κυκλοφόρησε και η αφίσα της διοργάνωσης καθώς και το αναμνηστικό μετάλλιο του αγώνα ενώ ανάλογη προβολή γίνεται και μέσω του διαδικτύου και των τοπικών μέσων ενημέρωσης.
Με την ανακοίνωση της διοργάνωσής του, το «PANACHAIKO TRAIL 2016» έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και η Πολιτιστική ΔΕ Δράση Βραχναιίκων έχει εισπράξει ήδη θετικά σχόλια και ευελπιστεί να συμβάλλει στην ενεργοποίηση των πολιτών μέσα από την εθελοντική συμμετοχή στην διεξαγωγή ή και την προετοιμασία του αγώνα, εγγραφές εθελοντών γίνονται στο site του αγώνα.

Website: www.panachaikotrail.gr
Facebook: www.facebook.com/panaxaiko.trail

Πληροφορίες προς τους Συμμετέχοντες
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων η Γραμματεία του Αγώνα θα παραδώσει τα αθλητικά νούμερα των δρομέων από τα παρακάτω σημεία:
• ΠΑΤΡΑ – Σάββατο 7 Μαΐου από τις 10:00 έως τις 16:00 στο Ξενοδοχείο MEDITERRANEE, Αγίου Νικολάου 18 στην Πάτρα.
• ΠΟΥΡΝΑΡΟΚΑΣΤΡΟ – Κυριακή 8 Μαΐου από τις 07:30 έως τις 08.30 στο σημείο εκκίνησης του Αγώνα.
Για την διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγή του αγώνα, οι διοργανωτές προτείνουν στους δρομείς να παραλάβουν τους Αριθμούς Συμμετοχής τους το Σάββατο 7/5.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο βουνό του Πηλίου
Στα μονοπάτια του Πηλίου θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν οι συμμετέχοντες του ορεινού αγώνα δρόμου 25 χλμ. “Κένταυρος” που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μαρτίου. Δηλώσεις συμμετοχής έως το όριο των 300 δρομέων ΄μέχρι και το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου.
Κοζάνη Street Relays
21-5-2017: Ο τρίτος αγώνας της σειράς Street Relays στην Κοζάνη.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο