2ος Δρόμος Αλιβερίου – Run4Aliveri 2016

8-5-2016: Ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου, το γυμναστήριο ΒΙΟΚΙΝΗΣΗ FITNESS CLUB και η GPC – Sports Event Management προκηρύσσουν το 2ο Δρόμο Αλιβερίου «Τρέχω για την Πόλη μου – Run4Aliveri».

Share

Ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου, το γυμναστήριο ΒΙΟΚΙΝΗΣΗ FITNESS CLUB και η GPC – Sports Event Management προκηρύσσουν το 2ο Δρόμο Αλιβερίου «Τρέχω για την Πόλη μου – Run4Aliveri» την Κυριακή 8 Μαΐου.
Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου, το γυμναστήριο ΒΙΟΚΙΝΗΣΗ FITNESS CLUB και η GPC – Sports Event Management προκηρύσσουν το 2ο Δρόμο Αλιβερίου «Τρέχω για την Πόλη μου – Run4Aliveri».
Τα έσοδα των συμμετοχών του αγώνα θα διατεθούν για Κοινωνικό σκοπό.

Ο αγώνας απευθύνεται σε αθλητές αλλά και σε όλους τους αθλούμενους και μη, ανεξαρτήτως φυσικής κατάστασης που θέλουν να νιώσουν τη χαρά της άθλησης και να συμβάλουν στην υλοποίηση του κοινωνικού σκοπού.

Ημερομηνία διεξαγωγής : Κυριακή 8 Μαΐου 2016
Ώρα προσέλευσης: 8:30 π.μ.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει τις εξής κατηγορίες αγώνων:

  • 10 km τρέξιμο / δυναμικό βάδην Ανδρών και Γυναικών.
  • 3,7 km τρέξιμο / δυναμικό βάδην Ανδρών, Γυναικών και Παιδιών (Αγόρια – Κορίτσια). Ηλικιακές κατηγορίες: 1η κατηγορία έως και 12 ετών, 2η κατηγορία από 13 έως και 15 και  3η κατηγορία από 16 ετών και άνω. 

Σημείο εκκίνησης – τερματισμού: Πλατεία Αλιβερίου.

Διαδρομές: 
Οι διαδρομές θα είναι κυκλικές με κοινό σημείο εκκίνησης και τερματισμού και οι δρομείς θα κινηθούν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και της ευρύτερης περιοχής. Το μήκος της διαδρομής είναι μετρημένο και η διεξαγωγή του αγώνα θα επιτηρείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου.

Απονομή Κυπέλλων, Μεταλλίων & Διπλωμάτων:

  • Στον αγώνα των 10 Km:

o   Ο 1ος νικητής ανά φύλο θα παραλάβει κύπελλο, μετάλλιο και δίπλωμα.

o   Ο 2ος έως και ο 6ος νικητής ανά φύλο θα παραλάβει μετάλλιο και δίπλωμα.

  • Στον αγώνα των 3,7 Km:

o   Ο 1ος νικητής ανά φύλο και ανά ηλικιακή κατηγορία (για τα παιδιά) θα παραλάβει κύπελλο, μετάλλιο και δίπλωμα.

o   Ο 2ος και 3ος νικητής ανά φύλο και ανά ηλικιακή κατηγορία (για τα παιδιά) θα παραλάβει μετάλλιo και δίπλωμα.

  • Σε όλους τους δρομείς που θα συμμετέχουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής και αθλητική μπλούζα T-Shirt.

Δηλώσεις συμμετοχής: 

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινάνε από τη Δευτέρα 07 Μαρτίου 2016, με τους παρακάτω τρόπους:

  • Αυτοπροσώπως στο Γυμναστήριο ΒΙΟΚΙΝΗΣΗ, συμπληρώνοντας το έντυπο συμμετοχής (κατεβάστε το έντυπο συμμετοχής εδώ).
  • Μέσω του www.run4aliveri.gr , όπου υπάρχει ηλεκτρονική φόρμα δήλωσης συμμετοχής.
  • Μέσω του www.run4aliveri.gr , όπου μπορείτε να κατεβάσετε το έντυπο, να το συμπληρώσετε και να το στείλετε είτε στο email: [email protected] , είτε στο fax: 2117909089.

Απαραίτητη προϋπόθεση η πληρωμή του κόστους συμμετοχής, όπως αυτό ορίζεται παρακάτω. 

Κόστος και τρόπος πληρωμής:

Α. ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ έως και την Πέμπτη 5 Μαΐου 2016. Κόστος Συμμετοχής: 5 ευρώ.

Τρόπος Πληρωμής:

  • Αυτοπροσώπως στο Γυμναστήριο ΒΙΟΚΙΝΗΣΗ.
  • Στον Τραπεζικό Λογαριασμό GR 0901721540005154002065385, Τράπεζα: Πειραιώς, Δικαιούχος: Σκούρα Μαρία. Στην περίπτωση κατάθεσης στην τράπεζα θα πρέπει να αποσταλεί το αποδεικτικό κατάθεσης στο e-mail: [email protected] ή στο φαξ: 211.790.90.89.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στο έντυπο κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα, διαφορετικά δεν είναι εφικτή η επιβεβαίωση συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Επιπρόσθετες χρεώσεις & έξοδα Τράπεζας που πιθανόν προκύπτουν από την κατάθεση στον Τραπεζικό λογαριασμό της Διοργάνωσης ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ. Εγγραφή στην οποία αντιστοιχεί καταβολή μικρότερου ποσού συμμετοχής από το προκαθορισμένο, θα ακυρώνεται. 

Β. ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ από Παρασκευή 6 Μαΐου 2016 έως και την Κυριακή 8 Μαΐου 2016.

Κόστος Συμμετοχής: 10 ευρώ

Τρόπος Πληρωμής: Αυτοπροσώπως στο Γυμναστήριο ΒΙΟΚΙΝΗΣΗ (Παρασκευή & Σάββατο) και την Κυριακή ΜΟΝΟ στη Γραμματεία του αγώνα και έως μία ώρα πριν την έναρξη.

Σταθμοί υποστήριξης:
Κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα δρόμου των 10 Km θα υπάρχουν σταθμοί υποστήριξης των δρομέων με εμφιαλωμένα νερά και Energy gel.
Στον τερματισμό θα διατίθεται σε όλους τους συμμετέχοντες εμφιαλωμένα νερά και μπανάνες.

Ηλεκτρονική χρονομέτρηση:
Οι αγώνες των 10 km και 3,7 km θα έχουν ηλεκτρονική χρονομέτρηση CHIP TIMING, βάση της οποίας θα γίνει η κατάταξη (σε κάθε αγώνα) κατά κατηγορία.

Παραλαβή αριθμών:
Η παραλαβή των αριθμών θα γίνεται μέχρι μία ώρα πριν τον αγώνα από τη γραμματεία του αγώνα, που θα βρίσκεται στην αφετηρία.

Επιστροφή Chip /Αριθμών:
Η επιστροφή των Chip είναι υποχρεωτική και θα γίνεται μετά το τέλος του αγώνα στην γραμματεία. Με την επιστροφή θα δίνονται αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες.

Υπεύθυνη Δήλωση Υγείας και Ασφάλισης Συμμετεχόντων:
Όλοι οι ενδιαφερόμενοι λαμβάνουν μέρος με δική τους ευθύνη (υγεία, ασφάλιση, ασφάλεια πραγμάτων και χρημάτων) & με την εγγραφή / συμμετοχή στον αγώνα αναλαμβάνουν ατομική ευθύνη.

Α΄ Βοήθειες:
Οι διοργανωτές έχουν φροντίσει κατά τη διεξαγωγή του αγώνα για την παρουσία ιατρών καθώς και ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Αλιβερίου.

Πληροφορίες:
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους παρακάτω τρόπους:

www.run4aliveri.gr ή στο [email protected]
Facebook: BIOKINHSH FITNESS CLUB  
Γυμναστήριο ΒΙΟΚΙΝΗΣΗ στο τηλ. 22230 25045».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τελευταία μέρα εγγραφής για τον Μητροπολιτικό Ημιμαραθώνιο
Σήμερα Πέμπτη 5/4 λήγουν οι εγγραφές για τον 1ο μητροπολιτικό ημιμαραθώνιο και δρόμο 10.5 χμ που θα γίνει την Κυριακή στο πρώην αεροδρόμιο του ελληνικού από τον νεοσύστατο σύλλογο “ΕΥΚΛΗΣ”.
Στην πόλη της Αφροδίτης
Ο γνωστός ημιμαραθώνιος της Πάφου “Cyprus Aphrodite Half Marathon” διοργανώνεται για άλλη μια φορά από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Κύπρου και υποστηρίζεται από τον Αθλητικό Οργανισμό Κύπρου την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009.
Στα μονοπάτια του Παρθένου Δάσους
Για 5η συνεχή χρονιά, ο Δήμος Παρανεστίου προσκαλεί όλους τους δρομείς να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία στα μονοπάτια του Παρθένου Δάσους συμμετέχοντας σε έναν από τους αγώνες που διεξάγονται στο πλαίσιο του Virgin Forest Trail 2011, στις 15-16 Οκτωβρίου. Πρόκειται για αγώνες 110, 35 & 10 χλμ. που απευθύνονται σε αθλητές με αντίστοιχη φυσική κατάσταση ενώ παράλληλα θα διεξαχθεί και αγώνας 1.180 μ. για παιδιά.
Back to Top