Συν-τρέχουμε για τη ζωή

27-3-2016: Η ΚΕΔΕ με την υποστήριξη των Δήμων Αμαρουσίου, Βριλησσίων και Πεντέλης διοργανώνουν φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου 10 χλμ. με αφετηρία το Μαρούσι και τερματισμό τα Βριλήσσια.

Share

Η ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος) με την υποστήριξη των Δήμων Αμαρουσίου, Βριλησσίων και Πεντέλης διοργανώνουν την Κυριακή 27 Μαρτίου φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου 10 χλμ. με αφετηρία το Μαρούσι και τερματισμό τα Βριλήσσια.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Το «Συν-τρέχουμε για τη ζωή» είναι ένας φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου 10 χιλιομέτρων, που αποτελεί μια νέα εξαιρετική ευκαιρία για τρέξιμο, άσκηση και διασκέδαση στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας, ταυτόχρονα όμως είναι και μια ιδανική αφορμή να βοηθήσετε όσους το έχουν ανάγκη.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά η φαρμακευτική εταιρεία Takeda θα προσφέρει για κάθε συμμετέχοντα 1 €, με σκοπό τη στήριξη της υγείας κατοίκων σε παραμεθόριες περιοχές της Ελλάδας, οι οποίοι ειδικά αυτή την περίοδο δοκιμάζονται από το προσφυγικό ζήτημα και χρειάζονται ένα χέρι βοήθειας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 27 Μαρτίου, στις 10 το πρωί, με αφετηρία το Δημαρχείο Αμαρουσίου και σημείο τερματισμού το Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Βριλησσίων. Παράλληλα, στις 11:30 το πρωί θα λάβει χώρα αγώνας 200 μέτρων με πατίνι, για παιδιά έως 15 ετών, με το σημείο εκκίνησης να βρίσκεται 200 μέτρα πριν το Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Βριλησσίων.

Διοργανωτής του αγώνα είναι η ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος), με την υποστήριξη των Δήμων Αμαρουσίου, Βριλησσίων και Πεντέλης, ενώ μεγάλος χορηγός είναι η εταιρεία Takeda (www.takeda.gr).    

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.runningtogether.gr έως τις 23/03/16.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Plastira's Lake Trail Race 2017
9-4-2017: Νέος αγώνας βουνού θα πραγματοποιηθεί στην όμορφη λίμνη Πλαστήρα.
3ος Atlas Trail Running - Ακύρωση
Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα
Orliakas race 2020 - Ακύρωση
Αγώνες Trail στα Γρεβενά
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο