Συν-τρέχουμε για τη ζωή

27-3-2016: Η ΚΕΔΕ με την υποστήριξη των Δήμων Αμαρουσίου, Βριλησσίων και Πεντέλης διοργανώνουν φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου 10 χλμ. με αφετηρία το Μαρούσι και τερματισμό τα Βριλήσσια.

Share

Η ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος) με την υποστήριξη των Δήμων Αμαρουσίου, Βριλησσίων και Πεντέλης διοργανώνουν την Κυριακή 27 Μαρτίου φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου 10 χλμ. με αφετηρία το Μαρούσι και τερματισμό τα Βριλήσσια.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Το «Συν-τρέχουμε για τη ζωή» είναι ένας φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου 10 χιλιομέτρων, που αποτελεί μια νέα εξαιρετική ευκαιρία για τρέξιμο, άσκηση και διασκέδαση στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας, ταυτόχρονα όμως είναι και μια ιδανική αφορμή να βοηθήσετε όσους το έχουν ανάγκη.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά η φαρμακευτική εταιρεία Takeda θα προσφέρει για κάθε συμμετέχοντα 1 €, με σκοπό τη στήριξη της υγείας κατοίκων σε παραμεθόριες περιοχές της Ελλάδας, οι οποίοι ειδικά αυτή την περίοδο δοκιμάζονται από το προσφυγικό ζήτημα και χρειάζονται ένα χέρι βοήθειας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 27 Μαρτίου, στις 10 το πρωί, με αφετηρία το Δημαρχείο Αμαρουσίου και σημείο τερματισμού το Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Βριλησσίων. Παράλληλα, στις 11:30 το πρωί θα λάβει χώρα αγώνας 200 μέτρων με πατίνι, για παιδιά έως 15 ετών, με το σημείο εκκίνησης να βρίσκεται 200 μέτρα πριν το Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Βριλησσίων.

Διοργανωτής του αγώνα είναι η ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος), με την υποστήριξη των Δήμων Αμαρουσίου, Βριλησσίων και Πεντέλης, ενώ μεγάλος χορηγός είναι η εταιρεία Takeda (www.takeda.gr).    

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.runningtogether.gr έως τις 23/03/16.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας - Αναβολή
Αγώνες ημιμαραθώνιου και 5 & 3 χλμ. στην Αθήνα
Γκούνκο και Αρκουμάνης νικητές στον "Ηρακλή"
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 5ος Ορεινός Μαραθώνιος Οίτης «Ηρακλής» στη Υπάτη Φθιώτιδας. Την πρώτη θέση στο μαραθώνιο μοιράστηκαν ο Αλέξης Γκούνκο και ο Φώτης Αρκουμάνης με χρόνο 3:53:45 που αποτελεί και ρεκόρ διαδρομής. Στις γυναίκες πρώτη ήταν η Βίκυ Καρπούζα με 5:25:52. Στον μικρό αγώνα 10χλμ με την ονομασία Fun Trail Itis την πρώτη θέση κατέλαβε η Ασημίνα Συλαίου μαζί με τον Κων/νο Κορομπέλη. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο