2ος Παλλάδιος Μαραθώνιος Καλλονής

5-6-2016: Για δεύτερη φορά θα πραγματοποιηθεί στην Καλλονή ο αγώνας με την ονομασία “Φυσιολατρικός Παλλάδιος Μαραθώνιος Καλλονής”

Share

Ο Όμιλος Υπεραποστάσεων Κρήτης  θα διοργανώσει για δεύτερη φορά τον αγώνα με την ονομασία “2ος Φυσιολατρικός Παλλάδιος Μαραθώνιος Καλλονής”. Το πρόγραμμα του αγώνα περιλαμβάνει εκτός από τον μαραθώνιο 42 χλμ. και τις διαδρομές 10 και 5 χλμ.

Αναμένεται η προκήρυξη του αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ρεκόρ συμμετοχών στον Αγ. Κοσμά.
19-10-2007: Το κέφι, η καλή διάθεση και η εξαιρετική οργάνωση ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του ετήσιου αγώνα 14 χλμ. που διοργάνωσε για 22η φορά ο Σ.Δ.Υ. Πειραιά και ο οποίος ήταν αφιερωμένος στην δωρεά οργάνων για μεταμόσχευση.
Τρέχοντας με τον Μεμπ Κεφλεζίγκι
Ο Μεμπ Κεφλεζίγκι βρέθηκε στην Ελλάδα για τον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας και είχαμε την τύχη να τον συναντήσουμε αλλά και να τρέξουμε μαζί του στη Marathon Expo. Εκεί, βρέθηκε για μερικές ώρες τόσο για τη συνέντευξη τύπου όσο και για να υπογράψει αυτόγραφα στους φίλους του στο περίπτερο της Skechers, της εταιρείας που τον στηρίζει τα τελευταία χρόνια και που ουσιαστικά φρόντισε για την παρουσία του εδώ. Δείτε περισσότερα!
9ος Αχίλλειος Άθλος & 6ος Αγώνας Δρόμου 5,2χλμ.
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο