2ος Παλλάδιος Μαραθώνιος Καλλονής

5-6-2016: Για δεύτερη φορά θα πραγματοποιηθεί στην Καλλονή ο αγώνας με την ονομασία “Φυσιολατρικός Παλλάδιος Μαραθώνιος Καλλονής”

Share

Ο Όμιλος Υπεραποστάσεων Κρήτης  θα διοργανώσει για δεύτερη φορά τον αγώνα με την ονομασία “2ος Φυσιολατρικός Παλλάδιος Μαραθώνιος Καλλονής”. Το πρόγραμμα του αγώνα περιλαμβάνει εκτός από τον μαραθώνιο 42 χλμ. και τις διαδρομές 10 και 5 χλμ.

Αναμένεται η προκήρυξη του αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πρώτος αγώνας δρόμου στις Σπέτσες
Το πρώτο μαζικό, αθλητικό event στο νησί των Σπετσών, θα πραγματοποιηθεί στις 16 Οκτωβρίου. Πρόκειται για τον  αγώνα δρόμου «Spetses mini  Marathon» ο οποίος περιλαμβάνει δύο διαδρομές, 26 & 5 χλμ. που απευθύνονται σε όλα τα επίπεδα των δρομέων. Δηλώστε τώρα συμμετοχή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μετακίνηση και τη διαμονή πατήστε εδώ.
Αγώνας Δρόμου Αγρινίου 5 & 12,5χλμ.
12-5-2019: Αγώνες 5 & 12,5χλμ. στο Αγρίνιο
Γέμισε δρομείς το αεροδρόμιο
Με αρκετά μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή ο 1ος Μητροπολιτικός Ημιμαραθώνιος και αγώνας 10,5 χλμ. στο Ελληνικό, μία διοργάνωση που έχει συμβολικό χαρακτήρα καθώς διοργανώθηκε από το Σύλλογο δρομέων Νότιας Αττικής “Ευκλής” ενάντια στην τσιμεντοποίηση του χώρου του Παλιού Αεροδρομίου. Περισσότεροι από 500 δρομείς τερμάτισαν και στους δύο αγώνες τη στιγμή που οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν και οι καλύτερες. Δείτε τα αποτελέσματα και των δύο αγώνων.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο