4ος Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος Λιβαδειάς

25-9-2016: Για τέταρτη χρονιά θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας με την ονομασία “Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος”

Share

Ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς (ΑΚΟΛ) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αν. Στερεάς, τον Δήμο Λεβαδέων και τους τοπικούς φορείς, διοργανώνει τον “4ο Τροφώνιο Ημιμαραθώνιο Λιβαδειάς”, όπως κάθε χρόνο την τελευταία Κυριακή του Σεπτέμβρη 25/09/2016.

Οι εγγραφές για τον Τροφώνιο Ημιμαραθώνιο Λιβαδειάς και τους αγώνες δρόμου δέκα και πέντε χιλιομέτρων της 25ης Σεπτεμβρίου στην Λιβαδειά έχουν ανοίξει και οι δρομείς θα πρέπει να υποβάλουν εγκαίρως τη δήλωση συμμετοχής τους μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.trofonios.akol.gr.

Τον αγώνα διοργανώνει ο ΑΚΟΛ σε συνεργασία με την ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ τον ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΝ. ΣΤΕΡΕΑΣ  και αποτελεί την ιδανική ευκαιρία των δρομέων να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους εν όψει του 34ου Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας (της 13ης Νοεμβρίου 2016).

Η διαδρομή του Ημιμαραθωνίου είναι πιστοποιημένη από 
IAAF & AIMS και οι χρόνοι υπολογίζονται για συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Μαραθωνίου.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
10-5-2015: Ο τρίτος αγώνας της σειράς θα γίνει στα Ιωάννινα.
3ος Atlas Trail Running - Ακύρωση
Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα
Αγώνας τριάθλου
Την Κυριακή 5 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στην Βραυρώνα στην περιοχή Χαμολιά αγώνας τριάθλου της σειράς Schiniathlon Challenge Series 2011 όπου οι αθλητές θα αναμετρηθούν στο κολύμπι (1.500 μ.), ποδήλατο (40 χλμ.) και τρέξιμο (10 χλμ.).
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο