4ος Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος Λιβαδειάς

25-9-2016: Για τέταρτη χρονιά θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας με την ονομασία “Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος”

Share

Ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς (ΑΚΟΛ) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αν. Στερεάς, τον Δήμο Λεβαδέων και τους τοπικούς φορείς, διοργανώνει τον “4ο Τροφώνιο Ημιμαραθώνιο Λιβαδειάς”, όπως κάθε χρόνο την τελευταία Κυριακή του Σεπτέμβρη 25/09/2016.

Οι εγγραφές για τον Τροφώνιο Ημιμαραθώνιο Λιβαδειάς και τους αγώνες δρόμου δέκα και πέντε χιλιομέτρων της 25ης Σεπτεμβρίου στην Λιβαδειά έχουν ανοίξει και οι δρομείς θα πρέπει να υποβάλουν εγκαίρως τη δήλωση συμμετοχής τους μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.trofonios.akol.gr.

Τον αγώνα διοργανώνει ο ΑΚΟΛ σε συνεργασία με την ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ τον ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΝ. ΣΤΕΡΕΑΣ  και αποτελεί την ιδανική ευκαιρία των δρομέων να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους εν όψει του 34ου Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας (της 13ης Νοεμβρίου 2016).

Η διαδρομή του Ημιμαραθωνίου είναι πιστοποιημένη από 
IAAF & AIMS και οι χρόνοι υπολογίζονται για συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Μαραθωνίου.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
23ος Ορειβατικός Μαραθώνιος Ολύμπου: Aλλαγές στη διαδρομή
Συνεχίζεται πυρετωδώς η προετοιμασία για τον 23ο Ορειβατικό Μαραθώνιο Ολύμπου, με τους διοργανωτές να ανακοινώνουν τις τελευταίες αλλαγές στην διαδρομή έτσι ώστε ο αγώνας να διεξαχθή με την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια. Δείτε τις τελευταίες αλλαγές.
Το 20άρι της άνοιξης
Το αγαπημένο 20άρι της Αθήνας επιστρέφει και φέτος τη δεύτερη Κυριακή του Μαρτίου για να δώσει την ευκαιρία σε χιλιάδες δρομείς να τρέξουν σε μία εύκολη διαδρομή και μία υψηλού επιπέδου διοργάνωση. Ο αγώνας επιφυλάσει πολλές εκπλήξεις για όσους επιλέξουν να συμμετάσχουν καθώς θα είναι η 35η φορά που διοργανώνεται και η ατμόσφαιρα θα είναι εορταστική όπως αρμόζει στην ιστορία του μακροβιότερου αγώνα δρόμου της χώρας μας. Στις 11 Μαρτίου 2012 ο ΣΔΥ Αθηνών και το RUNNER θα σας περιμένουν στον κορυφαίο αγώνα της άνοιξης.
29-4-2018: Αγώνες 5 & 10 χλμ. στο Ηράκλειο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο