Endomarch Greece Run & Walk

3-4-2016: H Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Aware Δήμου Φιλοθέης σε συνεργασία με το Endomarch Worldwide διοργανώνει την Κυριακή 3 Απριλίου αγώνα δρόμου 5 χλμ. και περίπατο 2,5 χλμ.

Share

Την Κυριακή 3 Απριλίου θα διεξαχθεί για πρώτη φορά Αγώνας Δρόμου ενάντια στην Ενδομητρίωση με την ονομασία Endomarch Greece Run & Walk. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνα δρόμου 5 χλμ. και περίπατο 2,5 χλμ. και διοργανώνεται από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Aware στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού. Η διοργάνωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το ENDOMARCH WORLDWIDE (www.endomarch.org), το Παγκόσμιο Κίνημα Ευαισθητοποίησης για την Ενδομητρίωση*, μιας άγνωστης πάθησης που αφορά εκατομμύρια γυναίκες στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο.
Στόχος του αγώνα είναι η ενημέρωση και παράλληλα η ευαισθητοποίηση του κοινού για τη γυναικολογική αυτή πάθηση. Μέρος των δράσεων του Κινήματος είναι η διεξαγωγή, κάθε χρόνο την άνοιξη, παρόμοιων αγώνων δρόμου και δράσεων σε 53 πόλεις ανά τον κόσμο!

Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.endomarch.gr

* Τι είναι η ενδομητρίωση; Πρόκειται για μια παθολογική κατάσταση η οποία δημιουργείται όταν τμήματα του ενδομητρίου αναπτύσσονται εκτός μήτρας προκαλώντας δυνατούς πόνους, αιμορραγία και προβλήματα υπογονιμότητας. Απειλεί 1 στις 10 γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας και η σωστή και έγκαιρη διάγνωσή της ακόμα και σήμερα γίνεται δύσκολα.    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
5ος Μαραθώνιος Μεσσήνης
29-05-2009: Η 5η διοργάνωση του Μαραθωνίου της Μεσσήνης πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία με τη συμμετοχή περισσότερων από 500 δρομέων κάθε ηλικίας. Νικητής του αγώνα για τρίτη φορά ο Βασίλης Βαγγελής με επίδοση 2:52.10 ενώ στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Βάσω Μπάκα.
10ος Επετειακός Διεθνής Αγώνας Ψηλορείτη «Psiloritis Race 2019»
1/2-6-2019: Ορεινοί αγώνες στον Ψηλορείτη
1st Porto Carras Sithonia Run 2022
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο