6ος Βαλλιάνειος Αγώνας Δρόμου

27-3-2016: Για έκτη χρονιά στην όμορφη Κεφαλονιά θα διεξαχθεί ο “Βαλλιάνειος Αγώνας Δρόμου

Share

Στις 27 Μαρτίου 2016 θα διεξαχθεί στην Κεφαλονιά ο “6ος Βαλλιάνειος Αγώνας Δρόμου”, αγώνας απόστασης 10 χλμ. πιστοποιημένος από την IAAF καθώς επίσης και οι παιδικοί αγώνες.

Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

Ο πολύ αναμενόμενος «6ο ΒΑΛΛΙΑΝΕΙΟΣ» λαϊκός αγώνας δρόμου ορίζεται και φέτος την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου. Το γνωστό πλέον δρομικό και ψυχαγωγικό γεγονός ακριβώς 10 κμ αποτελεί ένα σοβαρό αγωνιστικό στόχο αλλά και μία ευχάριστη ψυχαγωγική εκδήλωση που σηματοδοτεί το τέλος της χειμερινής περιόδου και το φευγιό του πρώτου «ιδιόρρυθμου» μήνα της άνοιξης του Μάρτη. Ημερομηνία διεξαγωγής του η 27η Μαρτίου 2016, τότε που η ώρα αλλάζει και μαζί της αποχωρεί σταδιακά η βαριά μελαγχολική διάθεση των κρύων μηνών του χειμώνα. Πιστοί στις δεσμεύσεις ότι κάθε χρόνο θα εμφανιζόμαστε καλύτεροι, περισσότεροι, αποτελεσματικότεροι, σας περιμένουμε και φέτος να συμμετάσχετε στην κοινή μας προσπάθεια, προετοιμασμένοι, δυναμικοί, με βελτιωμένες επιδόσεις, διάθεση για τρέξιμο, περπάτημα, ψυχαγωγία.
Αγωνιζόμαστε λοιπόν στην από πέρυσι καθορισμένη και σηματοδοτημένη κλασσική διαδρομή του αγώνα, από την πλατεία, στον δρόμο με τους Φοίνικες, στο ορφανοτροφείο, προς Φανάρι, όπως την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε αλλά στο ύψος του Βιολογικού, μπροστά από το εστιατόριο του Όσκαρ, με επιτόπου ανατροπή επιστρέφουμε στην πλατεία από την ίδια ακριβώς πορεία Η διαδρομή είναι βατή, ενδιαφέρουσα, με εξαιρετική θέα, σε ένα ειδυλλιακό πάντρεμα πλούσιας βλάστησης και θαλάσσιου στοιχείου σε μία περιοχή τουριστική και προσφιλής σε όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες.
Στο σημείο της αναστροφής θα υπάρχουν άτομα από τα οποία θα παραλαμβάνετε αποδεικτικό το ότι φτάσατε στο σημείο αυτό και το οποίο οφείλετε να κρατάτε έως τον τερματισμό σας προκειμένου να πιστοποιείται η ολοκλήρωση της διαδρομής.
Οι αγωνιστικές κατηγορίες παραμένουν όπως και τα προηγούμενα έτη ενώ θα υπάρχουν και μικρότερες διαδρομές για τα παιδιά.

Συγκεκριμένα:
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 50 Μ
ΝΗΠΙΑ ΕΩΣ 5 ΕΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
ΝΗΠΙΑ ΕΩΣ 5 ΕΤΩΝ ΑΓΟΡΙΑ
100 Μ
6&7 ΕΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
6&7 ΕΤΩΝ ΑΓΟΡΙΑ
100 + Μ
8-10 ΕΤΩΝ  ΚΟΡΙΤΣΙΑ
8-10 ΕΤΩΝ ΑΓΟΡΙΑ
11& 12 ΕΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
11& 12 ΕΤΩΝ ΑΓΟΡΙΑ
ΔΙΑΔΡΟΜΗ 10ΚΜ
13-18  ΕΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
13-18 ΕΤΩΝ ΑΓΟΡΙΑ
19- 30 ΕΤΩΝ ΑΝΔΡΕΣ
19-30 ΕΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
31-40 ΕΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
31-40 ΕΤΩΝ ΑΝΔΡΕΣ
41-50 ΕΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
41-50 ΕΤΩΝ ΑΝΔΡΕΣ
51 + ΓΥΝΑΙΚΕΣ
51+ ΑΝΔΡΕΣ

Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν αναμνηστικό μετάλλιο ενώ οι νικητές των κατηγοριών βραβεύονται ξεχωριστά.
Ο αγώνας μας διεξάγεται όπως πάντα σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΚΕ, ενώ μας υποστηρίζουν όπως πάντα το Βαλλιάνειο Κληροδότημα, ο Σύλλογος Δρομέων Κεφαλληνίας αλλά και οι χορηγοί μας. Όλοι οι φορείς και όσοι με οποιονδήποτε τρόπο συνδράμουν στην προσπάθειά μας, θα δημοσιοποιούνται κατά περίπτωση σε επόμενες ανακοινώσεις μας, κατά τον αγώνα ή μετά το πέρας αυτού.
Για όσους προέρχονται από εκτός Κεφαλονιάς προορισμούς ή το εξωτερικό, θα υπάρξουν παροχές μεταφοράς, διαμονής σίτισης. Για τα θέματα μεταφοράς και διαμονής τους σε επιλεγμένα ξενοδοχεία και βίλες του νησιού μας, επικοινωνήστε με το 6970992915.
Ο αγώνας όπως κάθε χρονιά πλαισιώνεται από μουσικές, χορευτικές και αθλητικές εκδηλώσεις για το κοινό με πλούσιο θέαμα για όλους. Για τις παράλληλες εκδηλώσεις και τα άλλα αγωνιστικά γεγονότα θα υπάρξουν και άλλες προσεχείς αναρτήσεις.

ΕΚ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ: ΦΩΚΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ, ΦΩΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΣΑΜΟΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Όσοι από εσάς ενδιαφέρεσθε να προσφέρετε ως εθελοντές, στα δρώμενα την ημέρα της διεξαγωγής του αγώνα επικοινωνήστε μαζί μας.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.

Δείτε εδώ την αφίσα του αγώνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3rd Polygyros Run Halkidiki
1-9-2019: Αγώνες στην Χαλκιδική
Με... 200 ο Χορτιάτης
Πάνω από 200 είναι μέχρι τώρα οι δηλώσεις συμμετοχής για τον αγώνα “3ος Χορτιάτης Trail Run 2013” πλησιάζοντας το όριο των 250 συμμετοχών. Δείτε την ανακοίνωση των διοργανωτών.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο