5ο Kallithea Run

17-4-2016: Αγώνες δρόμου στην Καλλιθέα

Share

Την Κυριακή 17 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί για 5η συνεχόμενη χρονιά η διοργάνωση Kallithea Run στο κέντρο της Καλλιθέας. Οι αγώνες του προγράμματος θα έχουν φέτος νέα διαδρομή αλλά και νέα ώρα εκκίνησης.

Συγκεκριμένα, η εκκίνηση του αγώνα των 10 χλμ. θα πραγματοποιηθεί στις 8:30 ενώ στις 10:00 θα δοθεί η εκκίνηση των 5 χλμ. Επιπλέον θα πραγματοποιηθεούν και αγώνες σκυταλοδρομίας 4 x 2.500μ. και 2 x 2.500μ.

Τα πακέτα συμμετοχής θα παραδοθούν το Σάββατο από την Πλατεία Δαβάκη από τις 10:00 έως και τις 20:00. Το Kallithea run διεξάγεται υπό Αιγίδα της Ομοσπονδίας του ΣΕΓΑΣ.

Σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα και στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης http://kallithearun.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δρόμος του Ταχυδρόμου
27-8-2017: Στην πανέμορφη Ήπειρο θα διοργανωθούν αγώνες με την ονομασία “Δρόμος του Ταχυδρόμου”
1ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος «Orliakas Race»
19-4-2015: Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας & Περιπατητών Γρεβενών διοργανώνει τον 1ο Aγώνα Oρεινού Tρεξίματος «Orliakas Race».
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο