5ο Kallithea Run

17-4-2016: Αγώνες δρόμου στην Καλλιθέα

Share

Την Κυριακή 17 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί για 5η συνεχόμενη χρονιά η διοργάνωση Kallithea Run στο κέντρο της Καλλιθέας. Οι αγώνες του προγράμματος θα έχουν φέτος νέα διαδρομή αλλά και νέα ώρα εκκίνησης.

Συγκεκριμένα, η εκκίνηση του αγώνα των 10 χλμ. θα πραγματοποιηθεί στις 8:30 ενώ στις 10:00 θα δοθεί η εκκίνηση των 5 χλμ. Επιπλέον θα πραγματοποιηθεούν και αγώνες σκυταλοδρομίας 4 x 2.500μ. και 2 x 2.500μ.

Τα πακέτα συμμετοχής θα παραδοθούν το Σάββατο από την Πλατεία Δαβάκη από τις 10:00 έως και τις 20:00. Το Kallithea run διεξάγεται υπό Αιγίδα της Ομοσπονδίας του ΣΕΓΑΣ.

Σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα και στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης http://kallithearun.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ήταν όλα υπέροχα!
Ήταν πραγματικά ένας αγώνας για όλους. Ο 7ος Διεθνής Μαραθώνιος “Μέγας Αλέξανδρος” άφησε ιστορία αφού τόσο οργανωτικά όσο και σε επίπεδο συμμετοχών (περίπου 3.500!) περασε σε άλλο επίπεδο και προσέφερε μοναδικές στιγμές σε όσους έλαβαν μέρος τόσο στον αγώνα του μαραθώνίου όσο και στους παράλληλους αγώνες των 10 και 5 χλμ αλλά και των παιδιών. Δεν ήταν όμως μόνο αυτό αφού με τη συνεργασία της WIND και των δρομέων συνέλεξε και προσέφερε αρκετά χρήματα για το Παιδικό Χωριό SOS στο Φίλυρο.
2ος Ανοικτός Αγώνας Δρόμου Cardio Run
4-10-2015: O Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων, η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής, η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία και ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών διοργανώνουν τον 2ος Ανοικτός Αγώνας Δρόμου Cardio Run 3 & 8 χλμ.
32ος Γύρος Αθήνας
2-12-2018: Αγώνες 10 & 5 χλμ. στο κέντρο της Αθήνας
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο