5ο Kallithea Run

17-4-2016: Αγώνες δρόμου στην Καλλιθέα

Share

Την Κυριακή 17 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί για 5η συνεχόμενη χρονιά η διοργάνωση Kallithea Run στο κέντρο της Καλλιθέας. Οι αγώνες του προγράμματος θα έχουν φέτος νέα διαδρομή αλλά και νέα ώρα εκκίνησης.

Συγκεκριμένα, η εκκίνηση του αγώνα των 10 χλμ. θα πραγματοποιηθεί στις 8:30 ενώ στις 10:00 θα δοθεί η εκκίνηση των 5 χλμ. Επιπλέον θα πραγματοποιηθεούν και αγώνες σκυταλοδρομίας 4 x 2.500μ. και 2 x 2.500μ.

Τα πακέτα συμμετοχής θα παραδοθούν το Σάββατο από την Πλατεία Δαβάκη από τις 10:00 έως και τις 20:00. Το Kallithea run διεξάγεται υπό Αιγίδα της Ομοσπονδίας του ΣΕΓΑΣ.

Σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα και στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης http://kallithearun.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
42ος Δρόμος Θυσίας Διστόμου
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
3rd Arta Trail
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Αγώνας δρόμου στο Χαλάνδρι
Ο Δήμος Χαλανδρίου σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή διοργανώνει τον πρώτο αγώνα δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου. Ο αγώνας που θα διεξαχθεί στις 30 Οκτωβρίου θα έχει τρεις διαδρομές, των 10 και των 4 χλμ. αλλά και μία 600 μ. για τα παιδιά ενώ όλες θα ξεκινήσουν και θα τερματίσουν στην Κεντρική Πλατεία Χαλανδριου. Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο