3ος Ορεινός Αγώνας «Μινωικό Μονοπάτι Μύθων» Ιεράπετρας

6-3-2016: Ο Όμιλος Υπεραποστάσεων Κρήτης και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μύθων Ιεράπετρας διοργανώνουν τον 3ο Ορεινός Αγώνα «Μινωικό Μονοπάτι Μύθων» Ιεράπετρας την πρώτη Κυριακή του Μαρτίου.

Share

Ο Όμιλος Υπεραποστάσεων Κρήτης και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μύθων Ιεράπετρας διοργανώνουν τον 3ο Ορεινός Αγώνα «Μινωικό Μονοπάτι Μύθων» Ιεράπετρας την πρώτη Κυριακή του Μαρτίου.

Ώρα εκκίνησης: 11:00
Τόπος εκκίνησης-τερματισμού: Μύθοι Λασιθίου Ιεράπετρας.

Θα διεξαχθούν οι παρακάτω αποστάσεις:
1. Ορεινός Αγώνας 26 χλμ. θετικής υψομετριής 1.300 μ. – Πληροί τα κριτήρια για τη συμμετοχή στον Olympus Marathon.
2. Ορεινός αγώνας 12,5 χλμ. θετικής υψομετρικής 650 μ.

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στις 18 Ιανουαρίου 2016.

Περισσότερες πληροφορίες σύντομα μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης http://oykritis.gr/kmr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Gehwol "τρέχει" και φέτος 20άρι
Μία εταιρεία που φροντίζει όσο καμία άλλη για τα …πόδια των δρομέων θα βρίσκεται στο πλευρό τους για μία ακόμη φορά στον 35ο Αγώνα Δρόμου Υγείας της Αθήνας 20 χλμ. που διοργανώνει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών και το RUNNER την Κυριακή 11 Μαρτίου. Ο λόγος για τη Gehwol που εδώ και 135 χρόνια τώρα δημιουργεί προϊόντα για την προστασία και περιποίηση των ποδιών των αθλουμένων και όχι μόνο από φυσικά υλικά.
Εκεί που ξεκίνησαν όλα!
Με ενδιάμεσο σταθμό το Άλσος Βεΐκου, τα adidas Open Run ολοκληρώνονται για τη φετινή χρονιά εκεί από όπου ξεκίνησαν, στο Ζάππειο, με μια μοναδική διαδρομή στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας! Λίγο πριν το μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της χρονιάς, τον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, η adidas σε καλεί να διασκεδάσεις τρέχοντας, να δοκιμάσεις τις αντοχές σου και να προπονηθείς στο 7ο και 8ο adidasOpenRun, παρέα με την adidasrunningteam, νικήτρια ομάδα του περσινού Μαραθωνίου!
Αγώνας Δρόμου 6 & 4 χλμ. «Γύρος Γαλατσίου»
23-11-2014: Ο Δήμος Γαλατσίου διοργανώνει την Κυριακή 23 Νοεμβρίου αγώνα δρόμου 6 & 4 χλμ. με την επωνυμία «Γαλάτσι 2014».
Back to Top