3ος Ορεινός Αγώνας «Μινωικό Μονοπάτι Μύθων» Ιεράπετρας

6-3-2016: Ο Όμιλος Υπεραποστάσεων Κρήτης και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μύθων Ιεράπετρας διοργανώνουν τον 3ο Ορεινός Αγώνα «Μινωικό Μονοπάτι Μύθων» Ιεράπετρας την πρώτη Κυριακή του Μαρτίου.

Share

Ο Όμιλος Υπεραποστάσεων Κρήτης και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μύθων Ιεράπετρας διοργανώνουν τον 3ο Ορεινός Αγώνα «Μινωικό Μονοπάτι Μύθων» Ιεράπετρας την πρώτη Κυριακή του Μαρτίου.

Ώρα εκκίνησης: 11:00
Τόπος εκκίνησης-τερματισμού: Μύθοι Λασιθίου Ιεράπετρας.

Θα διεξαχθούν οι παρακάτω αποστάσεις:
1. Ορεινός Αγώνας 26 χλμ. θετικής υψομετριής 1.300 μ. – Πληροί τα κριτήρια για τη συμμετοχή στον Olympus Marathon.
2. Ορεινός αγώνας 12,5 χλμ. θετικής υψομετρικής 650 μ.

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στις 18 Ιανουαρίου 2016.

Περισσότερες πληροφορίες σύντομα μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης http://oykritis.gr/kmr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αποτελέσματα
Επίσημα τερμάτισαν 1519 δρομείς, ενώ δεκάδες άλλοι έτρεξαν χωρίς να έχουν προμηθευθεί αριθμό και chip χρονομέτρησης, γεγονός βέβαια που κάθε άλλο παρά θετικό είναι αφού με τον τρόπο αυτό, οι συγκεκριμένοι δρομείς απολαμβάνουν τον αγώνα χωρίς να υποστηρίζουν τις προσπάθειες των διοργανωτών αλλά και των υπολοίπων δρομέων που αντιλαμβάνονται ότι ένας καλά οργανωμένος αγώνας έχει και αντίστοιχο κόστος το οποίο και θα πρέπει με κάποιον τρόπο να επιμερισθεί. Δείτε τους δρομείς και τους χρόνους τους΄από την 1001η μέχρι και την 1519η θέση.
6ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος Μπούρινου
Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο 6ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος Μπούρινου από τον Ορειβατικό Σύλλογο Σιάτιστας “Ο Μπούρινος” σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Βοΐου.
4ος Εορδαϊκός Ημιμαραθώνιος και Λαϊκός Αγώνας Δρόμου 8 χλμ.
4-10-2015: O Σύλλογος Δρομέων Οδοιπόρων Εορδαίας σε συνεργασία με τον Δήμο Εορδαίας, την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, τοπικούς, πολιτιστικούς και αθλητικούς φορείς διοργανώνουν την Κυριακή 4 Οκτωβρίου αγώνα ημιμαραθωνίου.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο