2ος Αγώνας Κοπής Πίτας

24-1-2016: Αγώνας στο Φόδελε

Share

Η ομάδα δρομέων «ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» και ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΟΔΕΛΕ διοργανώνουν τον 2ο αγώνα κοπής πίτας στο Φόδελε σε μια πανέμορφη φυσιολατρική διαδρομή 7.000 μέτρων για τη στήριξη του Πανελλήνιου Συλλόγου Ενημέρωσης & Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών.
Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στον αείμνηστο Γιώργο Βουράκη, ο οποίος είχε υπηρετήσει ως γραμματέας στο Φόδελε και έχασε τη μάχη για τη ζωή πριν 5 χρόνια έχοντας γεννηθεί με σοβαρή καρδιοπάθεια.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΟΜΑΔΑ ΔΡΟΜΕΩΝ «ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»
ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΟΔΕΛΕ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 12.00
ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΑ 7000 μ. για παιδιά και ενήλικες με εκκίνηση την πλατεία του Φόδελε έως το μοναστήρι του Αγ.Παντελεήμονα με επιστροφή και τερματισμό στην πλατεία του χωριού.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: Στην αρχή της διαδρομής υπάρχει άσφαλτος για περίπου 1500 μέτρα και στη συνέχεια πολύ καλός χωματόδρομος που περνά ανάμεσα σε πλατάνια, δίπλα σε ποτάμι και σε πορτοκαλιές. Η διαδρομή είναι επίπεδη, εκτός από 500 μέτρα πριν το μοναστήρι που είναι ανηφορικό με ομαλή κλίση.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ : Ελεύθερη για όλο τον κόσμο δωρεάν. Προαιρετικά θα συγκεντρωθούν χρήματα σε κουμπαρά για την ενίσχυση του Πανελλήνιου Συλλόγου Προστασίας Ενημέρωσης & Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών- Η Καρδιά του Παιδιού.
ΕΠΑΘΛΑ: Σους πρώτους τρεις νικητές θα δοθεί μετάλλιο και θα γίνει κλήρωση δώρων.Επίσης θα προσφερθεί παραδοσιακό κέρασμα στην πλατεία του χωριού.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Θα μπορούν να δηλώσουν με e-mail τα στοιχεία τους στον Μαυρικάκη Παύλο [email protected] με θέμα Εγγραφή στον αγώνα ΚΤΠ 16.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3o Tihio Race
15-5-2016: Την Κυριακή 15 Μαΐου διοργανώνεται για 3η συνεχόμενη χρονιά ο αγώνας ορεινού τρεξίματος TihioRace στο Τείχιο Δωρίδος στη Φωκίδα που περιλαμβάνει αγώνες 5, 15 & 27 χλμ. αλλά και τον καινούριο αγώνα Wolf Race 50 χλμ.
Στο οροπέδιο του Ψυχρού Λασιθίου
O Πολιτιστικός Σύλλογος Ψυχρού “Ξένιος Ζευς”, ο Όμιλος Υπεραποστάσεων Κρήτης, ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου και ο Σύλλογος Λασιθιωτών “Ο Δικταίος” διοργανώνουν την Κυριακή 11 Αυγούστου αγώνες δρόμου με την ονομασία “33οι Δικταίοι Αγώνες” στο Ψυχρό Οροπέδιο Λασιθίου.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο