2ος Μετεωρίτικος Δρόμος – Meteora Trail & City Trail

25-10-2015: Συναρπαστικοί αγώνες στα Μετέωρα

Share

Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015, ο Σύλλογος Κλασικού Αθλητισμού Μετεώρων διοργανώνει το 2ο Μετεωρίτικο Αγώνα Δρόμου με δύο events, που θα συναρπάσουν όλους εσάς τους λάτρεις των δρόμων αντοχής!

Meteora Trail 2015
15,00 €
21 km στην καρδιά των Μετεώρων. 1240 μέτρα υψομετρικής διαφοράς, μέσα σε μονοπάτια μοναδικής ομορφιάς με θεατές τους Μετεωρίτικους βράχους και θέα πού κόβει την ανάσα!

City Trail 2015
10,00 €
6 km εντός της πόλης της Καλαμπάκας! Ο αγώνας που τρέξατε κι απολαύσατε, τώρα ακόμη πιο γρήγορος! Ένα ταξίδι στο χρόνο, ανάμεσα στα γραφικά σοκάκια και τους σύγχρονους δρόμους της πόλης, ακριβώς κάτω απ’ τους βράχους των Μετεώρων!

Ομαδική εγγραφή (-20%)
Mόνο για ομάδες άνω των 5 ατόμων. Θα βραβευθούν οι 3 καλύτερες ομάδες βάσει των συνολικών επιδόσεων τους!
Meteora Trail (21km): 12 €
City Trail (6km): 8 €

Οι αγώνες διοργανώνονται από τον ΣΚΑ Μετεώρων υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαμπάκας και την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα skam.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
10ο  Palia Kavala trail run “Δρόμος του νερού’’
22-6-2019: Αγώνες βουνού στην Καβάλα
Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι εγγραφές για τη Ζήρεια!
Συνεχίζεται η περίοδος εγγραφών για τον πρώτο αγώνα της σειράς Skyrunning World Series Trials που ξεκινά και στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη Ζήρεια Κορινθίας στις 29 Μαΐου. Η διαδρομή θα είναι πιο δύσκολη από πέρυσι αλλά σίγουρα πιο προκλητική και πιο ενδιαφέρουσα ενώ οι νικητές θα ταξιδέψουν ως τους Δολομίτες για να συμμετάσχουν στο 14ο Dolomites SkyRace τέλος Ιουλίου. Μπείτε τώρα στο www.zccr.gr και δηλώστε και εσείς τώρα συμμετοχή!
North Olympus Trail Vrontou 2019
2-6-2019: Αγώνες βουνού στο Βόρειο Όλυμπο
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο