Vermio Mountain Running

21-11-2015: Μια νέα ορεινή πρόκληση στο Βέρμιο

Share

Στις 21 και 22 Νοεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί το Vermio Mountain Running στο ορεινό χωριό Άγιος  Παύλος (Κουτσούφλιανη) Νάουσας.
Ο αγώνας αποτελεί μία ιδιαίτερη ορεινή πρόταση καθώς απαρτίζεται από δύο διαφορετικά μέρη. 
Το βράδυ του Σαββάτου θα γίνει βραδινός Αγώνας Ανάβασης (Vertical) 3χμ με 510μ θετική υψομετρική, στις πίστες του χιονοδρομικού 3-5 Πηγάδια.
Το πρωί της Κυριακής θα πάρει εκκίνηση ο Αγώνας των 16χμ με 820μ θετική υψομετρική, που θα λάβει επίσης χώρα στο Όρος Βέρμιο πάνω από την πόλη της Νάουσας.

Το Σαββατοκύριακο θα γίνονται παράλληλα και άλλες αθλητικές δραστηριότητες όπως τοξοβολία,paintball,κυνήγι θησαυρού, για τους μικρούς φίλους και τους συνοδούς των αθλητών.

Είναι μία διοργάνωση που εμπνεύστηκε από νέα άτομα της περιοχής,που έχουν άμεση σχέση με τον αθλητισμό και τη φύση και στηρίζεται από εμπειρους αθλητές και διοργανωτές του χώρου.

Το Vermio Mountain Running ανυπομονεί να σας φιλοξενήσει με θέρμη και να προσφέρει, στον έμπειρο αθλητή αλλά και στο νέο λάτρη του ορεινού τρεξίματος, μία άρτια δρομική εμπειρία μέσα στο κατάφυτο φυσικό τοπίο του Βερμίου, καθώς και ένα ξένοιαστο Σαββατοκύριακο για την παρέα ή την οικογένεια

Στοιχεία αγώνα:

Ημερομηνία: 21 – 22 Νοεμβρίου 2015

Ονομασία: Vermio Mountain Running

Τοποθεσία: Ορεινό χωριό Αγίος Παύλος (Κουτσούφλιανη)

Αποστάσεις: 3χλμ. και 16χλμ.

Σύντομα περισσότερες  πληροφορίες στο site του αγώνα www.vermiomtr.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Run Messinia: Τρέχουμε για την ελευθερία
10 δρομείς – 10 συνολικά μαραθώνιοι – 10 ημέρες
2ο Xanthi Old City Trail 2016
10-4-2016: Ο Σύλλογος Δρομέων Ξάνθης «Xanthi Runners» σε συνεργασία με το Δήμο Ξάνθης και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης, προκηρύσσουν το 2ο Xanthi Old city trail.
Ψυχικό Street Relays 2017
12-3-2017: Στο Ψυχικό ανοίγει η αυλαία των Street Relays.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο