4o Energizer Night Run

20-6-2015: Ο πιο φωτεινός αγώνας της πόλης επιστρέφει!

Share

Ο πιο φωτεινός αγώνας της πόλης επιστρέφει! Το Energizer Night Run θα πραγματοποιηθεί για 4η φορά στο κέντρο της Αθήνας με το όριο συμμετοχής να φτάνει τις 7.000 προκαλώντας ακόμα περισσότερους δρομείς.

Ο αγώνας που έχει αφήσει ιστορία και έχει φιλοξενήσει περισσότερους από 8.500 δρομείς στις 3 πρώτες διοργανώσεις του επιστρέφει την Κυριακή 20 Ιουνίου με εκκίνηση και τερματισμό έξω από το Παναθηναϊκό Στάδιο περνώντας από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης.

Η απόσταση του αγώνα είναι τα 5 χλμ. ενώ όλοι οι δρομείς φορούν τους φακούς κεφαλής της Energizer φωτίζοντας την πόλη.

Ο αγώνας γίνεται στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας της Energizer και συνδιοργανώνεται με τον Οργανισμό Πολιτιμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίνων (ΟΠΑΝΔΑ) ενώ την επιμέλεια της διοργάνωσης έχει αναλάβει και πάλι η All About Running.

Το 4ο Energizer Night Run θα στηρίξει φέτος με τα έσοδά του το φιλανθρωπικό έργο της UNICEF, η οποία εργάζεται για να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει την ελληνική κοινωνία για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά στον αναπτυσσόμενο κόσμο.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα ανοίξουν τις προσεχείς ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αλλαγή λόγω... εκπλήξεων
Η τρίτη επανάληψη του αγώνα Taygetos Challenge που ήταν προγραμματισμένος να γίνει στις 24-25/3 μετατίθεται δύο εβδομάδες αργότερα και θα γίνει το διήμερο 7-8 Απριλίου 2012 σύμφωνα με ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα. Ο λόγος της αναβολής του αγώνα σίγουρα αξίζει τον κόπο, καθώς σύμφωνα με έγκυρες πηγές αναμένεται να συμμετάσχουν σε αυτόν κορυφαίοι δρομείς του ορεινού τρεξίματος σε παγκόσμιο επίπεδο!
Grammos Alpine Skyrace Marathon & Alpine half Marathon
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
1o Evrytania Trail Races
Αγώνες στην πανέμορφη Ευρυτανία
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο