6α Διδασκάλεια

9-5-2015: Αγώνας στα Αθίκια Κορινθίας

Share

Ο δήμος Κορινθίων,το Πνευματικό κέντρο Αθικίων και το κέντρο αθλητισμού και πολιτισμού του δήμου Κορινθίων,διοργανώνουν για 6η συνεχή χρονιά λαϊκό αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων στα Αθίκια Κορινθίας, τιμώντας τη μνήμη του ζεύγους Σωτήρη και Ελένης Διδασκάλου, δωρητών του Πνευματικού κέντρου Αθικίων.

Ημερομηνία διεξαγωγής :Σάββατο 9 Μαΐου 2015
Τόπος διεξαγωγής:Αθίκια Κορινθίας
Ώρα εκκίνησης:6.30 μ.μ
Αφετηρία:Πνευματικό κέντρο Αθικίων
Τερματισμός:Πνευματικό κέντρο Αθικίων
Απόσταση:10 χιλιόμετρα

Η διαδρομή είναι ασφάλτινη με χιλιομετρικές ενδείξεις ανά 1 χλμ.
Οι εγγραφές θα γίνονται την ημέρα του αγώνα στο Πνευματικό κέντρο Αθικίων 2 ώρες πριν την εκκίνηση του αγώνα. Για την ασφάλεια των δρομέων θα παρίσταται ιατρός και ασθενοφόρο.
Οι δρομείς οφείλουν να έχουν περάσει πρόσφατα από ιατρικό έλεγχο και τρέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Παράλληλα,θα διεξαχθεί και η καθιερωμένη διαδρομή των 3χλμ. για αρχάριους δρομείς και περιπατητές,η οποία είναι μη συναγωνιστικού χαρακτήρα. Θα βραβευτούν οι 3 πρώτοι άνδρες και γυναίκες της γενικής κατάταξης και ο πρώτος -πρώτη των ηλικιακών κατηγοριών.
Ηλικιακές κατηγορίες ανδρών:
-29 ετών
30-39
40-49
50-59
60+
Ηλικιακές κατηγορίες γυναικών:
-29 ετών
30-39
40-49
50+
Οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα βραβευτούν στη γενική,δεν θα βραβευτούν στις ηλικιακές κατηγορίες. Ο αγώνας θα έχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση.
Σταθμοί υδροδοσίας θα υπάρχουν σε 2 σημεία κατά μήκος της διαδρομής και στον τερματισμό. Οι δρομείς θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν ως αποδυτήρια χώρους του Πνευματικού κέντρου.
Οι διοργανωτές,σεβόμενοι τους δρομείς που έχουν αγαπήσει και τιμούν τον αγώνα με την παρουσία τους και  γνωρίζοντας τη δύσκολη οικονομική συγκυρία,παρέχουν δωρεάν τη συμμετοχή στον αγώνα, καθώς και το πλούσιο πακέτο των παροχών για τους δρομείς στον τερματισμό. Για πληροφορίες και διευκρινήσεις στα τηλέφωνα 2741362217 – 6946334523 (Παύλος Τζαναβάρας)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ 2022
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
2oς «Τροφώνιος» Ημιμαραθώνιος Δρόμος Λιβαδειάς 2014
28-9-2014: Την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Λιβαδειά ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου σε ασφάλτινη διαδρομή.
Χιλιάδες συμμετοχές και ο Mo Farah στον Μαραθώνιο της πόλης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο