1ος Αγώνας Salomon Serres CItyTrail

3-5-2015: Αγώνας CityTrail στις Σέρρες

Share

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Σερρών, σε συνεργασία με το τμήμα Αθλητισμού του  Δήμου Σερρών , και το κατάστημα  EXPERT SPORT διοργανώνει τον 1ο αγώνα SALOMON SERRES CITYTRAIL          

Όροι-κανονισμοί

1.Τόπος και ημερομηνία διεξαγωγής αγώνα «SALOMON SERRES CITYTRAIL»: Σέρρες, Κυριακή   3 Μαΐου 2015.

2. Ώρα έναρξης αγώνα: 11:00 π.μ

3. Μήκος διαδρομής: Περίπου 11 χλμ., ποικίλη διαδρομή ( πεζόδρομοι – άσφαλτος – σκαλοπάτια – χωμάτινη )

4. Δικαίωμα συμμετοχής: Για να συμμετάσχει κάποιος στον αγώνα πρέπει να έχει εξετασθεί ιατρικά  και να υπογράψει Υπεύθυνη Δήλωση αν είναι άνω των 18 ετών, ο ίδιος,  αν είναι ανήλικος να υπογράψει ο γονιός του.

5. Κατηγορίες δρομέων: Δεν θα υπάρχουν.

6. Διακρίσεις-έπαθλα-διπλώματα συμμετοχής: Θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες  δίπλωμα συμμετοχής και μετάλλιο.

7. Αφετηρία & τερματισμός: Εκκίνηση  : Πλατεία Κρονίου – Τερματισμός: Πλατεία Ελευθερίας Σερρών.

8. Στοιχεία και περιγραφή διαδρομής: Η διαδρομή θα περνάει διαδοχικά από τα εξής σημεία: Πλατεία Κρονίου – πεζόδρομος Μεραρχίας – Δημοτικό Μέγαρο –  Πλατεία Ελευθερίας – περνάμε απέναντι στην Κύπρου – για να βρεθούμε την Ιερά Μητρόπολη –  στρίβουμε δεξιά στην Αγίου Κωνσταντίνου η οποία και συναντά – την ‘Ιωνος Δραγούμη –ανηφορίζουμε σε μία ήσυχη και όμορφη περιοχή της πόλης – και στη συμβολή με την  οδό  Χατζηπανταζή ,όπου βλέπουμε απέναντί μας τους Αγ. Θεοδώρους ( παλαιά Μητρόπολη) κινούμαστε αριστερά επί της Παπάζογλου προς το 3ο Γυμνάσιο και αφού περάσουμε το παρκάκι ( το οποίο το βλέπουμε στα αριστερά μας) θα συναντήσουμε την  οδό Ορέστη ( δίπλα από το 3ο Γυμνάσιο) η οποία μας οδηγεί σε ένα άγνωστο για πολλούς Σερραίους μονοπάτι που θα μας οδηγήσει στα –σκαλιά που θα μας βγάλουν στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου – σταθείτε να δείτε πανοραμικά όλη την πόλη και τον Ν.Σερρών μέχρι και τα Κερδύλλια – και στη συνέχεια βγαίνουμε στον δρόμο του Κουλά ( Βυζαντινής Ακρόπολης).

Κατηφορίζοντας περνάμε από το ξενοδοχείο « ΕΛΠΙΔΑ RESORT» – και  πριν τον Ι. Ν. Αγίων Αποστόλων στρίβουμε αριστερά  στο μονοπάτι που θα μας βγάλει στην Ε. Ο. Σερρών Χρυσοπηγής – ακολουθούμε τον δρόμο ( άσφαλτο)  για περίπου 1 χιλιόμετρο –στη συνέχεια  στρίβουμε δεξιά στον χωμάτινο δρόμο που θα μας βγάλει στη λίμνη ( ΠΡΟΣΟΧΗ στην ΚΑΤΗΦΟΡΑ  πριν τη λίμνη) – περνάμε τη ξύλινη γέφυρα της λίμνης – και στη συνέχεια παίρνουμε το δρόμο ( χώμα και άσφαλτο) που θα μας φέρει στην πόλη.

Στην ‘Ιωνος Δραγούμη στρίβουμε, για να δούμε το παρεκκλήσι του  Προδρόμου ( Προδρομούδι) και στη επόμενη διασταύρωση πάμε αριστερά ακολουθώντας την Ορφέως για να βρούμε την Κωνσταντινουπόλεως – 1η κάθετος-  την  οποία και ακολουθούμε ( παράλληλα της  Εθν.Αντίστασης) για να μας οδηγήσει στην πλατεία του ΙΚΑ , την οποία και  διασχίζουμε για να βρεθούμε απέναντι – στην  Πρίγκ. Χριστοφόρου και στην αμέσως επόμενη διασταύρωση με την Παπαπαύλου  πηγαίνουμε αριστερά και βγαίνουμε στα  GOODYS για να περάσουμε απέναντι στην Πλατεία Ελευθερίας ακολουθώντας τον ποδηλατόδρομο  τερματίζουμε μετά από 100 μέτρα μπροστά από την Εθνική Τράπεζα.

9. Σήμανση διαδρομής: Θα υπάρχουν σήμανση με κορδέλες και δείκτες από εθελοντές σε επικίνδυνα σημεία, αλλά και στα σημεία αλλαγής πορείας που θα κατευθύνουν τους συμμετέχοντες.

10. Απορρίματα-καθαριότητα: Όλοι οι δρομείς, κατά τη διάρκεια του αγώνα, καθώς και τα στελέχη της διοργάνωσης οφείλουν να διατηρούν τους χώρους και το φυσικό περιβάλλον καθαρό.

11.Ιατρική κάλυψη: Από τις εθελοντές νησηλευτές -τριες του Ε.Ε.Σ, ΕΚΑΒ

ΠΡΟΣΟΧΗ
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ. ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΣΥΜΒΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ. ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

12.Δήλωση συμμετοχής-τρόποι εγγραφής-προθεσμία υποβολής

Έναρξη εγγραφών: από την  ημέρα ανάρτησης της προκήρυξης.

Τρόποι εγγραφής: πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο ΑΙΤΗΣΗ

Προθεσμία υποβολής : 

–      ηλεκτρονικά μέχρι και το Σάββατο  2/5/2015

–      και στην πλατεία μέχρι και τις 10.40 της Κυριακής 3/5/2015

13. Κόστος συμμετοχής

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 10ευρώ/άτομο.

Μέρος των εσόδων θα προσφερθεί σε κάποιο Ίδρυμα της πόλης.

14. Παραλαβή αριθμού από τους συμμετέχοντες δρομείς: Οι δρομείς θα παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους πριν την εκκίνησή του αγώνα, από 08.30’-10.40’, από τη Γραμματεία της διοργάνωσης που θα βρίσκεται στο χώρο της Πλατείας Ελευθερίας Σερρών.

15Τρόποι πληρωμής: Με την  παραλαβή του αριθμού συμμετοχής και το τεχνικό μπλουζάκι SALOMON

16. Χρονικό όριο ολοκλήρωσης αγώνων: Το χρονικό όριο τερματισμού για τον αγώνα  είναι οι  2.30 ώρες.

17. Ανάρτηση αποτελεσμάτων αγώνων: Τα αποτελέσματα του αγώνα θα αναρτηθούν: στο blog http://marathonserres.blogspot.com του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Σερρών, καθώς και σε δρομικές σελίδες.

18. Απονομές: Οι 3 πρώτοι άνδρες και γυναίκες

19. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Στοιχεία επικοινωνίας:

1- Ευριπίδης Παναγιώτου – EXPERT SPORT – Tηλ..6972846691

2- στο blog: http://marathonserres.blogspot.com

3- e-mail: [email protected]

4-https://www.facebook.com/groups/412882438791254/

20ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Σερρών

Δήμος Σερρών

Γενική Αστυνομική Δ/νση Σερρών

Δ/νση Τροχαίας Σερρών

Ε.Κ.Α.Β. Σερρών

Παράρτημα του Ε.Ε.Σ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Αθλητικός Σύλλογος Αιγίου «Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς», με την υποστήριξη του Δήμου Αιγιαλείας, διοργανώνει τον πρώτο Λαικό Αγώνα Δρόμου – Ημιμαραθώνιο Αιγιαλείας
Run Greece 2020 – Πάτρα - Ακύρωση
Ο 4ος αγώνας της σειράς Run Greece 2020
1ος Αγώνας Αγάπης Δόμβραινας - Θίσβης
7-5-2017: Για πρώτη φορά θα διοργανωθεί ο αγώνας Αγάπης “Δόμβραινας – Θίσβης”.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο